Artikel top billede

Nu kommer dating-tjenesten for de virkelig, virkelig kloge

En ny dating-tjeneste ser dagens lys, men du kan kun blive medlem, hvis du er klart klogere end flertallet.

Hvis du har en intelligenskvotient under 130, kan du skyde en hvid pil efter at møde den eneste ene på et nyt datingsite fra online-kærlighedstjenesten Match.com.

For selskabets nyeste nichesite med titlen Mensa Match kræver, at du tilhører den eksklusive skare på blot to procent af befolkningen, der har skruet de små grå hjerneceller så godt sammen, at de kan blive lukket ind i de hellige dating-haller.

Samtidig får de eksisterende Match.com-brugere muligheden for at sætte et Mensa-emblem på deres nuværende profil, hvis de ønsker at signalere, at de søger en klog kæreste.

Det skriver CNN.

Flere mænd end kvinder

I dag er omkring 110.000 mennesker over hele kloden medlem af den eksklusive Mensa-klub.

Hvis den nuværende sammensætning i Mensa-klubbens danske afdeling kan overføres direkte til online-datingsitet, bliver der rift om kvinderne.

Det skyldes, at der blandt den danske afdelings 1.100 medlemmer er 25 procent kvinder, mens de resterende 75 procent er mænd.

Foreningen angiver dog, at mænd oftere søger medlemskab, hvilket kan være hovedforklaringen på den skæve kønsfordeling i de kloges klub.

Hvis du skulle have mod på at søge kloge kærestemuligheder på Mensa Match uden at være medlem af Mensa, kan du teste din intelligenskvotient flere steder på nettet.

Det kan blandt andet gøres på Mensas egen hjemmeside mod et gebyr på cirka 220 kroner. 

Læs også: 

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse

Galleri: Her er internettets vildeste dating-tjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere