Artikel top billede

Nu kommer dating-tjenesten for de virkelig, virkelig kloge

En ny dating-tjeneste ser dagens lys, men du kan kun blive medlem, hvis du er klart klogere end flertallet.

Hvis du har en intelligenskvotient under 130, kan du skyde en hvid pil efter at møde den eneste ene på et nyt datingsite fra online-kærlighedstjenesten Match.com.

For selskabets nyeste nichesite med titlen Mensa Match kræver, at du tilhører den eksklusive skare på blot to procent af befolkningen, der har skruet de små grå hjerneceller så godt sammen, at de kan blive lukket ind i de hellige dating-haller.

Samtidig får de eksisterende Match.com-brugere muligheden for at sætte et Mensa-emblem på deres nuværende profil, hvis de ønsker at signalere, at de søger en klog kæreste.

Det skriver CNN.

Flere mænd end kvinder

I dag er omkring 110.000 mennesker over hele kloden medlem af den eksklusive Mensa-klub.

Hvis den nuværende sammensætning i Mensa-klubbens danske afdeling kan overføres direkte til online-datingsitet, bliver der rift om kvinderne.

Det skyldes, at der blandt den danske afdelings 1.100 medlemmer er 25 procent kvinder, mens de resterende 75 procent er mænd.

Foreningen angiver dog, at mænd oftere søger medlemskab, hvilket kan være hovedforklaringen på den skæve kønsfordeling i de kloges klub.

Hvis du skulle have mod på at søge kloge kærestemuligheder på Mensa Match uden at være medlem af Mensa, kan du teste din intelligenskvotient flere steder på nettet.

Det kan blandt andet gøres på Mensas egen hjemmeside mod et gebyr på cirka 220 kroner. 

Læs også: 

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse

Galleri: Her er internettets vildeste dating-tjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud
Cloud skal fylde en større del af forretningen hos Oracle Danmark. Ny landechef Marc Jardorf har som hovedprioritet at sikre, at flest mulige kunder kommer med over på den cloud-udrulning, der har præget den amerikanske it-gigant de senere år. " Vi har alle produkterne nu," siger han til Computerworld. Se hans plan her.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.