Artikel top billede

Dansk firma skal forsyne Tour De France-favorit med sprød lyd

Dansk lydvirksomhed bliver bindeled mellem cykelfeltet i Tour de France og sportsdirektørernes bil-karavane.

Lørdag den 5. juli sætter verden sig for første gang til rette foran fjernsynet, eller langs de franske veje, for at følge en af verdens største sportsbegivenheder, hvor de største stjerner i cykelsporten tilbagelægger 3.656 kilometer gennem det engelske og franske landskab.

For rytterne på det russisk ejede og dansk sponserede Tinkoff-Saxo-hold bliver de mange kilometer kørt med danske B&O PLAY helt tæt på huden.

Et nyt sponsorat betyder nemlig, at den danske lydproducent fra Struer leverer et specialtilpasset 3i-earset til pedalatleterne.

Læs også: Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Favoritlyd

Et stykke hardware, som skal være bindeled mellem sportsdirektørernes biler og rytterne.

"Radiokommunikation mellem sportsdirektører og ryttere er helt essentielt i cykelløb. Vi har længe ønsket at opgradere lydkvaliteten og forbindelsen til rytterne, og det har vi gjort i form af partnerskabet med B&O PLAY," siger den tidligere ejer og nuværende hold-manager på Tinkoff-Saxo, Bjarne Riis.

Tinkoff-Saxo-rytteren Alberto Contador er sammen med Team Sky-rivalen og sidste års vinder af Tour de France, Chris Froome, blandt de største favoritter til sejren.

Læs også:
Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Le Mans-legenden Tom Kristensen: Uden data styrer jeg i blinde

Test: BMW X5M - en uge i luksusraketten til 2,1 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere