Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

CRM-kæmpen Salesforce lægger an til nye angreb

Salesforce.com har netop annonceret nye funktioner til sine CRM-løsninger.

Det efterhånden meget udbredte Salesforce-værktøj Salesforce1 får nu et nyt dashboard og nye rapporteringsværktøjer.

Det skriver vores kolleger på det amerikanske CIO.com.

Den mobil-orienterede løsning fra CRM-selskabet har hidtil primært givet kunderne mulighed for at se almindelige rapporter og dashboards, men nu øges mulighederne for at dykke længere ned i data og for at opdatere informationer på farten.

Todd Enders, senior director, hos Salesforce.com, forklarer til CIO.com, at kunderne i dag ikke ønsker at træffe beslutninger for forretningen, før de har tjekket de relevante data- og det sker i høj grad fra de mobile enheder. 

Salesforce.com kommer i samme anledning med nye API'er (application programming interfaces), der gør det muligt at oprette nye rapporter, der kan indlejres i en hvilken som helst applikation fra Salesforce eller andre virksomheder.

En anden konkret ny funktion er, at man kan dele snapshots af dashboards via selskabets Chatter-samarbejdsværktøj.

Derfor er lanceringerne vigtige

Salesforce er verdens største CRM-virksomhed. Virksomheden blev stiftet i 1999 og har i dag 9.800 ansatte. Omsætningen i det seneste årsregnskab lød på omkring 17 milliarder kroner.

De nye funktioner og muligheder kan give Salesforce yderligere medvind, hvis man skal tro en analytiker.

"Jeg tror, at muligheden for at dykke dybere ned er den vigtigste for mig, fordi den giver brugerne mulighed for endnu mere detaljeret information, end de kunne få fra en opsummerende rapport," siger analytiker Denis Pombriant fra Beagle Research til CIO.com.

"Historien om API and integration er også vigtig, fordi Salesforce1 som platform er noget, virksomhederne vil fortsætte med at udnytte til nye applikationer."

"Adgangen til denne information til de nye apps er kritisk for applikationerne og for Salesforce1's succes," siger CRM-analytikeren desuden.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Her er planen med Microsoft & Salesforce - derfor går de sammen
IT-JOB

MAN Energy Solutions

Information Security Specialist

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

DevSecOps specialist

Too Good To Go ApS

Software Engineer - Java

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

MDM Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital