Artikel top billede

CRM-kæmpen Salesforce lægger an til nye angreb

Salesforce.com har netop annonceret nye funktioner til sine CRM-løsninger.

Det efterhånden meget udbredte Salesforce-værktøj Salesforce1 får nu et nyt dashboard og nye rapporteringsværktøjer.

Det skriver vores kolleger på det amerikanske CIO.com.

Den mobil-orienterede løsning fra CRM-selskabet har hidtil primært givet kunderne mulighed for at se almindelige rapporter og dashboards, men nu øges mulighederne for at dykke længere ned i data og for at opdatere informationer på farten.

Todd Enders, senior director, hos Salesforce.com, forklarer til CIO.com, at kunderne i dag ikke ønsker at træffe beslutninger for forretningen, før de har tjekket de relevante data- og det sker i høj grad fra de mobile enheder. 

Salesforce.com kommer i samme anledning med nye API'er (application programming interfaces), der gør det muligt at oprette nye rapporter, der kan indlejres i en hvilken som helst applikation fra Salesforce eller andre virksomheder.

En anden konkret ny funktion er, at man kan dele snapshots af dashboards via selskabets Chatter-samarbejdsværktøj.

Derfor er lanceringerne vigtige

Salesforce er verdens største CRM-virksomhed. Virksomheden blev stiftet i 1999 og har i dag 9.800 ansatte. Omsætningen i det seneste årsregnskab lød på omkring 17 milliarder kroner.

De nye funktioner og muligheder kan give Salesforce yderligere medvind, hvis man skal tro en analytiker.

"Jeg tror, at muligheden for at dykke dybere ned er den vigtigste for mig, fordi den giver brugerne mulighed for endnu mere detaljeret information, end de kunne få fra en opsummerende rapport," siger analytiker Denis Pombriant fra Beagle Research til CIO.com.

"Historien om API and integration er også vigtig, fordi Salesforce1 som platform er noget, virksomhederne vil fortsætte med at udnytte til nye applikationer."

"Adgangen til denne information til de nye apps er kritisk for applikationerne og for Salesforce1's succes," siger CRM-analytikeren desuden.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Her er planen med Microsoft & Salesforce - derfor går de sammen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.