Artikel top billede

CRM-kæmpen Salesforce lægger an til nye angreb

Salesforce.com har netop annonceret nye funktioner til sine CRM-løsninger.

Det efterhånden meget udbredte Salesforce-værktøj Salesforce1 får nu et nyt dashboard og nye rapporteringsværktøjer.

Det skriver vores kolleger på det amerikanske CIO.com.

Den mobil-orienterede løsning fra CRM-selskabet har hidtil primært givet kunderne mulighed for at se almindelige rapporter og dashboards, men nu øges mulighederne for at dykke længere ned i data og for at opdatere informationer på farten.

Todd Enders, senior director, hos Salesforce.com, forklarer til CIO.com, at kunderne i dag ikke ønsker at træffe beslutninger for forretningen, før de har tjekket de relevante data- og det sker i høj grad fra de mobile enheder. 

Salesforce.com kommer i samme anledning med nye API'er (application programming interfaces), der gør det muligt at oprette nye rapporter, der kan indlejres i en hvilken som helst applikation fra Salesforce eller andre virksomheder.

En anden konkret ny funktion er, at man kan dele snapshots af dashboards via selskabets Chatter-samarbejdsværktøj.

Derfor er lanceringerne vigtige

Salesforce er verdens største CRM-virksomhed. Virksomheden blev stiftet i 1999 og har i dag 9.800 ansatte. Omsætningen i det seneste årsregnskab lød på omkring 17 milliarder kroner.

De nye funktioner og muligheder kan give Salesforce yderligere medvind, hvis man skal tro en analytiker.

"Jeg tror, at muligheden for at dykke dybere ned er den vigtigste for mig, fordi den giver brugerne mulighed for endnu mere detaljeret information, end de kunne få fra en opsummerende rapport," siger analytiker Denis Pombriant fra Beagle Research til CIO.com.

"Historien om API and integration er også vigtig, fordi Salesforce1 som platform er noget, virksomhederne vil fortsætte med at udnytte til nye applikationer."

"Adgangen til denne information til de nye apps er kritisk for applikationerne og for Salesforce1's succes," siger CRM-analytikeren desuden.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Her er planen med Microsoft & Salesforce - derfor går de sammen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere