Artikel top billede

Tysk it-gigant køber fremadstormende dansk it-firma

Dansk softwarefirma solgt til tysk it-kæmpe for et trecifret millionbeløb.

Danske Byggeweb A/S, der blandt andet har været med i Computerworlds Top 100 og også har tiltrukket sig opmærksomhed i udlandet, sælges til den tyske it-virksomhed RIB Software AG.

Det meddeler det tyske selskab i en pressemeddelelse.

Ifølge Børsens oplysninger er prisen for Byggeweb, der opererer som Docia uden for skandinavien, et "trecifret millionbeløb" i kontanter og aktier for Byggeweb.

Byggeweb, der har eksisteret siden 1997, leverer cloud-baserede værktøjer til projekt- og ejendomshåndtering, og virksomheden passer derfor fint ind hos RIB Software AG, der designer og udvikler teknologi til bygge-industrien.

RIB Software AG har 600 medarbejdere i 30 forskellige lande og hovedkvarter i Stuttgart.

Byggeweb havde i 2013 en omsætning på 40,3 millioner kroner og fik et resultat før skat på 11,6 millioner. Virksomheden havde sidste år 31 ansatte. 

Læs også:

Her er Danmarks 100 bedste it-virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere