Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tysk it-gigant køber fremadstormende dansk it-firma

Dansk softwarefirma solgt til tysk it-kæmpe for et trecifret millionbeløb.

Danske Byggeweb A/S, der blandt andet har været med i Computerworlds Top 100 og også har tiltrukket sig opmærksomhed i udlandet, sælges til den tyske it-virksomhed RIB Software AG.

Det meddeler det tyske selskab i en pressemeddelelse.

Ifølge Børsens oplysninger er prisen for Byggeweb, der opererer som Docia uden for skandinavien, et "trecifret millionbeløb" i kontanter og aktier for Byggeweb.

Byggeweb, der har eksisteret siden 1997, leverer cloud-baserede værktøjer til projekt- og ejendomshåndtering, og virksomheden passer derfor fint ind hos RIB Software AG, der designer og udvikler teknologi til bygge-industrien.

RIB Software AG har 600 medarbejdere i 30 forskellige lande og hovedkvarter i Stuttgart.

Byggeweb havde i 2013 en omsætning på 40,3 millioner kroner og fik et resultat før skat på 11,6 millioner. Virksomheden havde sidste år 31 ansatte. 

Læs også:

Her er Danmarks 100 bedste it-virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere