Stor omrokering på bredbåndsmarkedet: Stofa vokser og får ny direktør

Opdateret: Stofa og SE Telecom smeltes sammen. Samtidig får selskabet ny topchef og en vigtig arbejdsopgave insources, så virksomheden skal bruge 100 nye medarbejdere.

Energi- og telekoncernen SE, der blandt andet leverer fiberbredbånd og kabel-tv, slår nu Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-navnet.

Samtidig meddeler koncerenen, at ny topchef for Stofa bliver Ole Fruekilde Madsen, der indtil nu har stået i spidsen for SE's Energi & Klima-division.

Det skriver SE i en pressemeddelelse.

"Målet er, at endnu flere kunder skal se Stofa som det oplagte valg på tv- og bredbåndsmarkedet, samt at SE-koncernen når sin ambitiøse 2018-plan," lyder det blandt andet. 

SE-koncernen udspringer fra Syddanmark, men har i dag virka 1.200 medarbejdere forskellige steder  i hele Danmark.

"SE-koncernen slår Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-brandet. De to forretningsområder forenes til én slagkraftig teleforretning, hvor alle koncernens aktiviteter på privat-, erhvervs- og foreningsmarkederne vil blive samlet," står der i pressemeddelelsen.

Opgaver insources - skal bruge 100 nye folk
Det fremhæves samtidig, at SE-koncernen er godt på vej mod at fuldende den integrationsproces, der har været i gang siden Stofa blev en del af SE for snart halvandet år siden.

"Med dette træk får vi skabt de sidste fornødne synergier, der gør os i stand til at kunne matche og udfordre konkurrenterne endnu bedre, uanset hvilket marked vi konkurrerer på. Vi skal gøre os selv til det oplagte valg, og derfor skal vi sætte yderligere fokus på den totale kundeoplevelse," siger Niels Duedahl, administrerende direktør i SE.

Samtidig meddeler Stofa, at den tekniske support nu insources igen, efter at opgaven i en lang årrække har været varetaget af eksterne leverandører.

"Når Stofa vælger at samle sin tekniske support inden for egen organisation, sker det med den begrundelse, at kunderne dermed kan forvente kortere svartider og bedre service, samt at deres problemer oftere kan løses via kun ét kontaktpunkt," forklares det.

Det betyder, at Stofa skal have ansat op til 100 nye medarbejdere i Sønderborg og Aarhus. 

"Vi skal have fat i 70-100 medarbejdere, og det første hold forventer vi kan begynde til november."

"Det er vores håb, at hele Support-funktionen kan være flyttet tilbage på interne hænder senest ved udgangen af maj 2015."Læs også:

Syd Energi køber Stofa

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cloud er godt, men cloud er ikke billigt: Sådan håndterer du bedst den nye komplekse cloud-verden

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele: Skalerbarhed, sikkerhed, fleksibilitet og adgang til nye teknologier. I denne talk stiller vi derfor skarpt på de optimale it-strategiske valg, prismodellerne og fælderne ved det store cloud-skifte.

27. november 2020 | Læs mere


Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.