Stor omrokering på bredbåndsmarkedet: Stofa vokser og får ny direktør

Opdateret: Stofa og SE Telecom smeltes sammen. Samtidig får selskabet ny topchef og en vigtig arbejdsopgave insources, så virksomheden skal bruge 100 nye medarbejdere.

Energi- og telekoncernen SE, der blandt andet leverer fiberbredbånd og kabel-tv, slår nu Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-navnet.

Samtidig meddeler koncerenen, at ny topchef for Stofa bliver Ole Fruekilde Madsen, der indtil nu har stået i spidsen for SE's Energi & Klima-division.

Det skriver SE i en pressemeddelelse.

"Målet er, at endnu flere kunder skal se Stofa som det oplagte valg på tv- og bredbåndsmarkedet, samt at SE-koncernen når sin ambitiøse 2018-plan," lyder det blandt andet. 

SE-koncernen udspringer fra Syddanmark, men har i dag virka 1.200 medarbejdere forskellige steder  i hele Danmark.

"SE-koncernen slår Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-brandet. De to forretningsområder forenes til én slagkraftig teleforretning, hvor alle koncernens aktiviteter på privat-, erhvervs- og foreningsmarkederne vil blive samlet," står der i pressemeddelelsen.

Opgaver insources - skal bruge 100 nye folk
Det fremhæves samtidig, at SE-koncernen er godt på vej mod at fuldende den integrationsproces, der har været i gang siden Stofa blev en del af SE for snart halvandet år siden.

"Med dette træk får vi skabt de sidste fornødne synergier, der gør os i stand til at kunne matche og udfordre konkurrenterne endnu bedre, uanset hvilket marked vi konkurrerer på. Vi skal gøre os selv til det oplagte valg, og derfor skal vi sætte yderligere fokus på den totale kundeoplevelse," siger Niels Duedahl, administrerende direktør i SE.

Samtidig meddeler Stofa, at den tekniske support nu insources igen, efter at opgaven i en lang årrække har været varetaget af eksterne leverandører.

"Når Stofa vælger at samle sin tekniske support inden for egen organisation, sker det med den begrundelse, at kunderne dermed kan forvente kortere svartider og bedre service, samt at deres problemer oftere kan løses via kun ét kontaktpunkt," forklares det.

Det betyder, at Stofa skal have ansat op til 100 nye medarbejdere i Sønderborg og Aarhus. 

"Vi skal have fat i 70-100 medarbejdere, og det første hold forventer vi kan begynde til november."

"Det er vores håb, at hele Support-funktionen kan være flyttet tilbage på interne hænder senest ved udgangen af maj 2015."Læs også:

Syd Energi køber Stofa

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.