Artikel top billede

Microsoft-opgradering på vej: Retter 'blue screen of death'-patch

Microsoft på trapperne med haste-patch, der skal rette op på patch, som fører til 'blue screen of death.'

Microsoft har udsendt en sikkerheds-opdatering, der skal rette op på de fejl, som en tidligere opdatering har forårsaget.

Den tidlige opgradering blev udsendt for et par uger siden. Den fik imidlertid hurtigt et ramaskrig af protester fra massevis af Windows-brugere til at rejse sig.

Den udsendte sikkerhedspatch viste sig nemlig at ramme Windows-pc'ernes ydeevne.

Den oprindelige opdatering - MS14-045 - blev udsendt 12. august.

Den fik hurtigt Windows-folkene til tasterne. De begyndte nemlig straks at poste indlæg om 'blue screen of death' og lignende - mest på pc'er med 64-bit-versionen af Windows 7.

Det kan du læse mere om her: Windows-opdateringer havner i 'blue screen of death.'

Microsoft bedyrede dog senere, at problemerne ikke ramte danske brugere.

Det kan du se grunden til her: Pyha, du slipper for 'blue screen of death'-opdatering.

Microsofts Security Response Center meddeler i en blog post, at Microsoft trak de problematiske opdateringer tilbage, straks man blev opmærksom på, at de forårsagede problemer.

En Microsoft-udvikler erkendte i sidste uge, at den første opdatering ikke var blevet testet grundigt nok.

"Vi gennemførte en ret omfattende ændring i font-håndteringen som del af sikkerhedspatchen, og vi mente, at vi testede den ordentligt, men der er klart problemer i test-dækningen og i design-processen, som vi nu skal have fat i," skrev han tidligere i en tråd om emnet på Microsofts support-forum.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere