Artikel top billede

Steve Ballmer til sit professionelle basketball-hold: Slut med at bruge iPad her

Brug af iPad blandt de toplønnede spillere på det store amerikanske baskeball-hold Los Angeles Clippers er slut. Grund: Steve Ballmer har købt holdet.

Da Steve Ballmer sidste år trak sig som Microsofts topdirektør og senest i sommerens løb også sagde farvel til selskabets bestyrelse, dømte mange ham ude af it-verdenen.

Men der flyder tilsyneladende stadig mangefarvet Windows-blod i årene på den flamboyante it-personlighed, der undervejs i sit farvel til Microsoft lige nåede at købe basketball-holdet Los Angeles Clippers for 11 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Steve Ballmer køber kendt sportshold for 11 milliarder kroner.

Væk med dem

For i et interview med Reuters fortæller Steve Ballmer, at hans basketball-stjerner fremover skal benytte Microsofts mobile enheder og altså ikke Apple- og Android-enheder.

"Det meste af Clippers er i dag på Windows, men det gælder ikke alle spillere og trænere," siger Steve Ballmer i Reuters-interviewet.

"Doc (Clippers-træner, red.) ved nok godt, at det er et projekt. For noget af det første han sagde til mig, var: 'Vi skal formentlig af med vores iPads, ikke sandt?' Og jeg svarede: "Ja, det skal vi'," fortæller Steve Ballmer.

Han tilføjer, at han efterfølgende har lovet, at udskiftningen af spillerne og trænernes mobile enheder til Microsoft-modeller skal foregå, når sæsonen er slut.

Hader Microsoft-konkurrenterne

Selvom Steve Ballmer er færdig i Microsoft-regi, ejer han stadig fire procent af aktierne i Microsoft, hvilket svarer til 3,6 milliarder kroner i kolde kontanter.

Derfor kan promoveringen af hans tidligere arbejdsgivers mobil-enheder både anses som et udslag af loyalitet mod Microsoft og god forretning for den 58-årige Steve Ballmer.

Han fik aldrig selv banket mobile enheder til tops som Microsoft-chef, og han har i de senere år været kendt og berygtet for sit had mod konkurrerende mobile enheder fra Google og Apple.

Blandt andet har han udtalt, at man skal være computerekspert for at benytte en Android-telefon, og har sågar flået en iPhone ud af hånden på en Microsoft-kollega, hvorefter han lod som om, han trampede på Apple-telefonen.

Læs også:
Historien om Windows Phone og den barske kamp mod Android og iOS

It-forhandlere: Derfor gider vi ikke sælge Windows Phone og Surface
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere