Artikel top billede

Steve Ballmer til sit professionelle basketball-hold: Slut med at bruge iPad her

Brug af iPad blandt de toplønnede spillere på det store amerikanske baskeball-hold Los Angeles Clippers er slut. Grund: Steve Ballmer har købt holdet.

Da Steve Ballmer sidste år trak sig som Microsofts topdirektør og senest i sommerens løb også sagde farvel til selskabets bestyrelse, dømte mange ham ude af it-verdenen.

Men der flyder tilsyneladende stadig mangefarvet Windows-blod i årene på den flamboyante it-personlighed, der undervejs i sit farvel til Microsoft lige nåede at købe basketball-holdet Los Angeles Clippers for 11 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Steve Ballmer køber kendt sportshold for 11 milliarder kroner.

Væk med dem

For i et interview med Reuters fortæller Steve Ballmer, at hans basketball-stjerner fremover skal benytte Microsofts mobile enheder og altså ikke Apple- og Android-enheder.

"Det meste af Clippers er i dag på Windows, men det gælder ikke alle spillere og trænere," siger Steve Ballmer i Reuters-interviewet.

"Doc (Clippers-træner, red.) ved nok godt, at det er et projekt. For noget af det første han sagde til mig, var: 'Vi skal formentlig af med vores iPads, ikke sandt?' Og jeg svarede: "Ja, det skal vi'," fortæller Steve Ballmer.

Han tilføjer, at han efterfølgende har lovet, at udskiftningen af spillerne og trænernes mobile enheder til Microsoft-modeller skal foregå, når sæsonen er slut.

Hader Microsoft-konkurrenterne

Selvom Steve Ballmer er færdig i Microsoft-regi, ejer han stadig fire procent af aktierne i Microsoft, hvilket svarer til 3,6 milliarder kroner i kolde kontanter.

Derfor kan promoveringen af hans tidligere arbejdsgivers mobil-enheder både anses som et udslag af loyalitet mod Microsoft og god forretning for den 58-årige Steve Ballmer.

Han fik aldrig selv banket mobile enheder til tops som Microsoft-chef, og han har i de senere år været kendt og berygtet for sit had mod konkurrerende mobile enheder fra Google og Apple.

Blandt andet har han udtalt, at man skal være computerekspert for at benytte en Android-telefon, og har sågar flået en iPhone ud af hånden på en Microsoft-kollega, hvorefter han lod som om, han trampede på Apple-telefonen.

Læs også:
Historien om Windows Phone og den barske kamp mod Android og iOS

It-forhandlere: Derfor gider vi ikke sælge Windows Phone og Surface
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere