Artikel top billede

Steve Ballmer køber kendt sports-hold for 11 milliarder kroner

Microsofts Steve Ballmer lægger 11 milliarder kroner på bordet for kendt sportshold.

11 milliarder kroner.

Så meget lægger Microsofts tidligere topchef, Steve Ballmer, på bordet for at overtage det amerikanske basketball-hold Los Angeles Clippers.

Holdet skal tvangssælges, efter den tidligere ejer, Donald Sterling, er blevet smidt ud af den amerikanske basketball-organisation NBA for livstid på grund af racistiske bemærkninger.

Steve Ballmer - der i dag er Microsofts største enkeltaktionær - har længe været på udkig efter et købsemne i den bedste amerikanske basketball-række.

Angiveligt har han også uden held at købe holdet Sacramento Kings med henblik på at flytte hele holdet til Microsofts hjemby, Seattle.

Han har rigeligt råd til investeringen, da hans personlige formue anslås til at være i omegnen af 108 milliarder kroner.

Du kan læse mere om hans formue her: Her er de 30 rigeste it-nørder i verden

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau slog Steve Ballmer med sit tilbud på to milliarder dollar for holdet en række andre interesserede bydere.

De talte blandt andre en gruppe bestående af Oracle-ejer Larry Ellison, talkshow-vært Oprah Winfrey og andre samt forskellige andre investorer.

Det er da også en rekordpris, som han betaler for holdet. De 11 milliarder kroner er nemlig mere end fire gange mere end den hidtil højeste pris, der er blevet betalt for et amerikansk basketball-hold.

Det skete tidligere på måneden, hvor holdet Milwaukee Bucks blev solgt for tre milliarder kroner.

Med købet kommer Steve Ballmer til at konkurrere med Microsoft-medstifter Paul Allen, der i 25 år har ejet holdet Portland Trail Blazers.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.