Artikel top billede

Steve Ballmer køber kendt sports-hold for 11 milliarder kroner

Microsofts Steve Ballmer lægger 11 milliarder kroner på bordet for kendt sportshold.

11 milliarder kroner.

Så meget lægger Microsofts tidligere topchef, Steve Ballmer, på bordet for at overtage det amerikanske basketball-hold Los Angeles Clippers.

Holdet skal tvangssælges, efter den tidligere ejer, Donald Sterling, er blevet smidt ud af den amerikanske basketball-organisation NBA for livstid på grund af racistiske bemærkninger.

Steve Ballmer - der i dag er Microsofts største enkeltaktionær - har længe været på udkig efter et købsemne i den bedste amerikanske basketball-række.

Angiveligt har han også uden held at købe holdet Sacramento Kings med henblik på at flytte hele holdet til Microsofts hjemby, Seattle.

Han har rigeligt råd til investeringen, da hans personlige formue anslås til at være i omegnen af 108 milliarder kroner.

Du kan læse mere om hans formue her: Her er de 30 rigeste it-nørder i verden

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau slog Steve Ballmer med sit tilbud på to milliarder dollar for holdet en række andre interesserede bydere.

De talte blandt andre en gruppe bestående af Oracle-ejer Larry Ellison, talkshow-vært Oprah Winfrey og andre samt forskellige andre investorer.

Det er da også en rekordpris, som han betaler for holdet. De 11 milliarder kroner er nemlig mere end fire gange mere end den hidtil højeste pris, der er blevet betalt for et amerikansk basketball-hold.

Det skete tidligere på måneden, hvor holdet Milwaukee Bucks blev solgt for tre milliarder kroner.

Med købet kommer Steve Ballmer til at konkurrere med Microsoft-medstifter Paul Allen, der i 25 år har ejet holdet Portland Trail Blazers.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere