Opdateringer fra Oracle, Microsoft og Adobe: Store lappedag i dag

I dag bliver der lukket læssevis af sårbarheder, herunder 25 i Java JRE. Her er hele pakken.

Gør dig klar til en tirsdag med rigtig mange opdateringer til din software.

Der lappes nemlig huller af både Adobes, Microsofts og Oracles udviklerhold.

Det er helt normalt, at Microsoft lukker sårbarheder den anden tirsdag hver måned, men bunken af lapper er blevet ekstra stor i dag, fordi Oracle udgiver sine kvartalsopdateringer.

Oracles sikkerhedspakker lukker ofte rigtig mange huller, og denne udgave er ingen undtagelse.

Databasegiganten udsender nemlig en salve af kvartalsopdateringer og lapper 155 unikke svagheder i forskellige Oracle-produkter.

Den produktpakke, som omfatter langt de fleste danske brugere, er naturligvis Java JRE.

Denne gang lukkes 25 unikke sårbarheder i Java JRE.

Du skal dog ikke lade dig skræmme af det høje antal Java-lapper. En sikkerhedspakke med 25 rettelser er ikke nødvendigvis værre end en med fem.

Faktisk kan det være udtryk for, at Oracle har succes med at få lukket sårbarheder i firmaets NemID-adgangskort.

Der har tidligere været problemer med NemID og nye Java-opdateringer. Nets oplyser dog, at denne gang er alt i skønneste orden.

Tre kritiske fra Microsoft
Kodegiganten fra Redmond har ni sikkerhedspunkter på menuen. Tre kritiske, fem vigtige og en moderat.

Opdateringspakken dække en bred vifte af Microsofts programmer herunder Windows, Internet Explorer, Office, .NET Framework og ASP.NET

De kritiske rettelser lukker svagheder i Internet Explorer, .NET Framework og Windows, som åbner for kodekørsel fra eksterne enheder.

Adobe forventes at komme med en rettelse til Adobe Flash Player.

Adobe har problemer med et hul i firmaets Digital Editions e-book og PDF reader, men den rettelse kommer nok først i næste uge.

Det skriver Adobe i denne udtalelse til den amerikanske biblioteksforening (American Library Association).


Læs også:

Microsoft på vej med stor-ændring i Windows Update

Linux-administrator: Her er mine daglige sikkerhedsudfordringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.