Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC går sammen med jysk fiber-fjende: Skal drive nettet og sælge løsninger

TDC indgår stort samarbejde med den jyske fiber-kæmpe Trefor.

TDC indgår et nyt strategisk samarbejde med Trefor, så TDC kommer til at sælge tv, telefoni og bredbånd til kunder på Trefors fibernet.

Det skriver Business.dk.

Trefor, der omsætter for cirka 2,5 milliarder kroner og er en af Trekantområdets største arbejdspladser med 610 medarbejdere, beholder ejerskabet over fibernettet, der dog fremover vil blive driftet af TDC.

I følge business.dk vil Trefor-kunderne med det nye samarbejde kunne vælge imellem TDC's produkter og Trefors egne.

"Det har været en stor og langvarig proces, men vi forener det bedste fra to verdener og øger konkurrencen for kunderne,« siger Knud Steen Larsen, administrerende direktør for Trefor, til business.dk.

Det er ikke første gang, at TDC går sammen med en virksomhed, man ellers har kæmpet imod i en række år. 

I 2013 købte TDC ComX, der - ligesom Trefor - leverede tv, bredbånd og ip-telefoni til omkring 34.000 husstande i København og Nordsjælland.

Med Trefor-aftalen er der dog kun tale om et "strategisk samarbejde." 

I en pressemeddelelse skriver Trefor, at TDC nu får adgang til at levere produkter og tjenester på fiber til flere end 95.000 husstande og virksomheder i Trekantområdet.

"Vi har gennem en del år investeret massivt i etablering af fibernet i Trekantområdet, og med den nye aftale får vi mulighed for fortsat at tilbyde vores kunder det hurtigste bredbånd og samtidig det bedste indhold," udtaler Knud Steen Larsen fra Trefor. 

TDC's Carsten Dilling mener, at aftalen på sigt vil føre til en bedre udnyttelse af de "meget store fiberinvesteringer, som i de senere år er gennemført."

Læs mere senere på Computerworld.

Læs også:

TDC tvunget til at smide pris-bombe: Kæmper om erhvervskunderne

Derfor opsagde TDC 60 partneraftaler: Kunderne blev spammet

TDC, Telia, Telenor og 3: Nu er de fire - men snart kun tre
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere