Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Apple og IBM på trapperne med nye fælles-produkter

Apple og IBM er på trapperne med de første løsninger, efter selskabet i sommer indgik en kæmpe-aftale med hinanden.

Apple og IBM vil inden for en måned være klar med de første produkter fra den kæmpe-aftale, som de to selskaber indgik i sommer.

Den kan du læse mere om her: Apple og IBM går sammen i kæmpe-aftale - IBM satser fuldt ud på iOS.

Apples topchef, Tim Cook, mener, at de kommende IBM/Apple-produkter vil kunne 'ændre den måde, som folk arbejder på.'

Der bliver tale om mobile software-løsninger til erhvervslivet, der bygger på en tæt kobling mellem Apples iPhones og iPad og IBM's løsninger inden for cloud, sikkerhed og avancerede analyseværktøjer.

De første løsninger vil være rettet mod finans-, tele-, og transport-sektorerne, forsikrings-branchen og det offentlige, oplyser selskaberne.

Som led i aftalen vil IBM begynde at sælge iPhones og iPads til selskabets erhvervskunder, mens Apple til gengæld vil åbne helt nye målrettede support-kontorer, der alene skal håndtere erhvervskunder.

Aftalen mellem de to selskaber - det modebevidste og smarte Apple og det støvede og old-school IBM - fik øjenbrynene til at løfte sig flere steder, men aftalen giver ganske god mening for begge selskaber.

Apple har nemlig ikke særligt godt fat i erhvervslivet, som ikke mindst Microsoft med sine nye Lumia-telefoner og Windows 10 går målrettet efter.

Det kan du læse mere om her: Jagten er gået ind: Microsoft går efter erhvervsbrugerne med Windows 10

På den anden har IBM stærkt behov for at få bedre fodfæste på det mobile marked, der fortsat er i rivende udvikling.

Faktisk er netop det mobile område et kerneområde for IBM i den store strategiske kurs-ændring, som selskabet er ved at gennemføre i disse år.

Det kan du læse mere om her: Brat fald: IBM's omsætning og indtjening dykker

Læs også: Apples plan: En kæmpe-sværm af nye og innovative apps på vej til dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.