Artikel top billede

Birgitte Hass bliver ny direktør i IT-Branchen. Foto: ITB.

Her er IT-branchens nye direktør

Ny direktør i IT-branchen bliver en kvinde, som har flere årtiers erfaringer med it-industrien. Læs her, hvilke kvaliteter den nye direktør kommer med, og hvad hun skal levere i de kommende år.

It-brancheforeningen IT-Branchen har ansat Birgitte Hass som sin nye direktør for forreningen.

Hun afløser således Morten Bangsgaard, der stoppede som direktør for IT-Branchen i sommers efter et mere eller mindre uldent forløb.

Læs den historie her: Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Birgitte Hass har i 18 år været direktør i FDC (Forsikringens Datacenter), it-leverandør til forsikrings- og pensionsbranchen, og hun er klar til at sætte sig i direktørstolen hos IT-Branchen den 1. december.

Inden hun er klar til sit nye job, får hun en god portion skulderklap med fra IT-Branchens bestyrelsesformand, Cecilia Bonefeld-Dahl:

"Vi er meget glade for, at Birgitte Hass har sagt ja til denne vigtige post. Hun har en solid baggrund i it-branchen og mange års erfaring i at stå i spidsen for en it-virksomhed," udtaler Cecilia Bonefeld-Dahl i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

"Den erfaring og dybe kommercielle indsigt vil styrke foreningen og komme vores medlemmer til gode, både når vi yder rådgivning, skaber netværk og løfter branchens agendaer politisk," fortsætter Cecilia Bonefeld-Dahl i pressemeddelelsen.

Direktørens drømmejob

I selvsamme pressemeddelelse løfter den kommende direktør for IT-Branchen sløret for, at hun glæder sig til at komme i gang med det nye job.

"Det er en stærk forening i vækst, jeg får lov at stå i spidsen for. Det er for mig et drømmejob, og jeg ser frem til den tætte dialog med foreningens mange medlemmer og til at skulle arbejde for hele branchen," forklarer Birgitte Hass.

Udover erfaringen som direktør i FDC har Birgitte Hass i alt 30 års erfaring fra it-industrien, efter hun startede sin karriere som systemanalytiker i IBM. Oprindeligt er hun cand.scient i fysik, matematik og datalogi.

Samtidig har hun også en stor erfaring fra IT-Branchens forretningsudvalg og bestyrelse, hvor hun som menigt medlem kender forretningen godt inde fra.

En af første opgaver for den nye direktør bliver at vedtage en strategi for de kommende to år, oplyser IT-Branchen i sin pressemeddelelse.

Læs også:
Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Søger ny direktør: Her er IT-Branchens største udfordringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere