Artikel top billede

Birgitte Hass bliver ny direktør i IT-Branchen. Foto: ITB.

Her er IT-branchens nye direktør

Ny direktør i IT-branchen bliver en kvinde, som har flere årtiers erfaringer med it-industrien. Læs her, hvilke kvaliteter den nye direktør kommer med, og hvad hun skal levere i de kommende år.

It-brancheforeningen IT-Branchen har ansat Birgitte Hass som sin nye direktør for forreningen.

Hun afløser således Morten Bangsgaard, der stoppede som direktør for IT-Branchen i sommers efter et mere eller mindre uldent forløb.

Læs den historie her: Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Birgitte Hass har i 18 år været direktør i FDC (Forsikringens Datacenter), it-leverandør til forsikrings- og pensionsbranchen, og hun er klar til at sætte sig i direktørstolen hos IT-Branchen den 1. december.

Inden hun er klar til sit nye job, får hun en god portion skulderklap med fra IT-Branchens bestyrelsesformand, Cecilia Bonefeld-Dahl:

"Vi er meget glade for, at Birgitte Hass har sagt ja til denne vigtige post. Hun har en solid baggrund i it-branchen og mange års erfaring i at stå i spidsen for en it-virksomhed," udtaler Cecilia Bonefeld-Dahl i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

"Den erfaring og dybe kommercielle indsigt vil styrke foreningen og komme vores medlemmer til gode, både når vi yder rådgivning, skaber netværk og løfter branchens agendaer politisk," fortsætter Cecilia Bonefeld-Dahl i pressemeddelelsen.

Direktørens drømmejob

I selvsamme pressemeddelelse løfter den kommende direktør for IT-Branchen sløret for, at hun glæder sig til at komme i gang med det nye job.

"Det er en stærk forening i vækst, jeg får lov at stå i spidsen for. Det er for mig et drømmejob, og jeg ser frem til den tætte dialog med foreningens mange medlemmer og til at skulle arbejde for hele branchen," forklarer Birgitte Hass.

Udover erfaringen som direktør i FDC har Birgitte Hass i alt 30 års erfaring fra it-industrien, efter hun startede sin karriere som systemanalytiker i IBM. Oprindeligt er hun cand.scient i fysik, matematik og datalogi.

Samtidig har hun også en stor erfaring fra IT-Branchens forretningsudvalg og bestyrelse, hvor hun som menigt medlem kender forretningen godt inde fra.

En af første opgaver for den nye direktør bliver at vedtage en strategi for de kommende to år, oplyser IT-Branchen i sin pressemeddelelse.

Læs også:
Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Søger ny direktør: Her er IT-Branchens største udfordringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere