Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Google klar med betalingsudgave af Youtube: Det skal du betale for

YouTube kommer i en betalingsversion. Se her, hvad Google vil give dig for pengene.

Streamingtjenesten Youtube, som gav os darlings som Keyboard-cat og Chokolate Rain, kommer nu med en betalingsversion.

Her kan du blandt andet undgå reklamer og lytte til musikken, uden at videoen behøver at blive vist på skærmen samtidig.

Tidligere har man skulle ty til usikre og ofte bug-fyldte tredjeparts-apps for ovenstående oplevelser, men nu kommer Google med YouTube Music Key.

Prisen lyder på 9,99 dollars om måneden (7,99 dollars i den første periode), og så vil du - udover at undgå reklamer og at høre musik uden at skærmen skal være tændt - kunne downloade sange og videoer til offline-brug senere.

Det skriver Google på sin officielle blog.

Googles YouTube er et gigantisk mekka af musik, hvor ukendte kunstnere fra tid til anden fødes.

Det var eksempelvis sådan, at teenage-ikonet Justin Bieber blev opdaget, og over én milliard mennesker verden over hørte Gangnam Style, da PSY spillede sangen tilbage i 2013.

Opdaterede apps - også til gratis brugerne
Sammen med Music Key, så går Google hårdt ind på musik-delen.

Musik får således sin egen fane i YouTube-appen på iOS og Android, og YouTube vil i stigende grad supportere hele album-playlister.

Det hele er selvfølgelig stadig gratis, hvis du vil se på reklamer.

I første omgang kommer betalingstjenesten Music Key til Finland, Storbritannien og USA, og der er endnu intet nyt om, hvornår det kommer til Danmark.

I første omgang er Music Key kun som beta, og hvis du enten bor i en af ovenstående lande, eller har en amerikansk IP-adresse, kan du tilmelde dig en venteliste for at prøve Music Key.

Læs også: 

Youtube klar til at opkøbe gigantisk live streamingtjeneste for milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.