Artikel top billede

Google klar med betalingsudgave af Youtube: Det skal du betale for

YouTube kommer i en betalingsversion. Se her, hvad Google vil give dig for pengene.

Streamingtjenesten Youtube, som gav os darlings som Keyboard-cat og Chokolate Rain, kommer nu med en betalingsversion.

Her kan du blandt andet undgå reklamer og lytte til musikken, uden at videoen behøver at blive vist på skærmen samtidig.

Tidligere har man skulle ty til usikre og ofte bug-fyldte tredjeparts-apps for ovenstående oplevelser, men nu kommer Google med YouTube Music Key.

Prisen lyder på 9,99 dollars om måneden (7,99 dollars i den første periode), og så vil du - udover at undgå reklamer og at høre musik uden at skærmen skal være tændt - kunne downloade sange og videoer til offline-brug senere.

Det skriver Google på sin officielle blog.

Googles YouTube er et gigantisk mekka af musik, hvor ukendte kunstnere fra tid til anden fødes.

Det var eksempelvis sådan, at teenage-ikonet Justin Bieber blev opdaget, og over én milliard mennesker verden over hørte Gangnam Style, da PSY spillede sangen tilbage i 2013.

Opdaterede apps - også til gratis brugerne
Sammen med Music Key, så går Google hårdt ind på musik-delen.

Musik får således sin egen fane i YouTube-appen på iOS og Android, og YouTube vil i stigende grad supportere hele album-playlister.

Det hele er selvfølgelig stadig gratis, hvis du vil se på reklamer.

I første omgang kommer betalingstjenesten Music Key til Finland, Storbritannien og USA, og der er endnu intet nyt om, hvornår det kommer til Danmark.

I første omgang er Music Key kun som beta, og hvis du enten bor i en af ovenstående lande, eller har en amerikansk IP-adresse, kan du tilmelde dig en venteliste for at prøve Music Key.

Læs også: 

Youtube klar til at opkøbe gigantisk live streamingtjeneste for milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere