Artikel top billede

Google klar med betalingsudgave af Youtube: Det skal du betale for

YouTube kommer i en betalingsversion. Se her, hvad Google vil give dig for pengene.

Streamingtjenesten Youtube, som gav os darlings som Keyboard-cat og Chokolate Rain, kommer nu med en betalingsversion.

Her kan du blandt andet undgå reklamer og lytte til musikken, uden at videoen behøver at blive vist på skærmen samtidig.

Tidligere har man skulle ty til usikre og ofte bug-fyldte tredjeparts-apps for ovenstående oplevelser, men nu kommer Google med YouTube Music Key.

Prisen lyder på 9,99 dollars om måneden (7,99 dollars i den første periode), og så vil du - udover at undgå reklamer og at høre musik uden at skærmen skal være tændt - kunne downloade sange og videoer til offline-brug senere.

Det skriver Google på sin officielle blog.

Googles YouTube er et gigantisk mekka af musik, hvor ukendte kunstnere fra tid til anden fødes.

Det var eksempelvis sådan, at teenage-ikonet Justin Bieber blev opdaget, og over én milliard mennesker verden over hørte Gangnam Style, da PSY spillede sangen tilbage i 2013.

Opdaterede apps - også til gratis brugerne
Sammen med Music Key, så går Google hårdt ind på musik-delen.

Musik får således sin egen fane i YouTube-appen på iOS og Android, og YouTube vil i stigende grad supportere hele album-playlister.

Det hele er selvfølgelig stadig gratis, hvis du vil se på reklamer.

I første omgang kommer betalingstjenesten Music Key til Finland, Storbritannien og USA, og der er endnu intet nyt om, hvornår det kommer til Danmark.

I første omgang er Music Key kun som beta, og hvis du enten bor i en af ovenstående lande, eller har en amerikansk IP-adresse, kan du tilmelde dig en venteliste for at prøve Music Key.

Læs også: 

Youtube klar til at opkøbe gigantisk live streamingtjeneste for milliarder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere