Artikel top billede

Dump: Google.

Google: Her er årets allerbedste apps - de bedste apps fra 2014

Android-skaberen har talt. Her er de bedste apps i 2014.

Det vrimler med apps, og de strømmer ind i app-butikkerne i hundredevis hver eneste dag.

På bare en enkelt måned i 2014 blev antallet af apps i Google Play eksempelvis øget med over 100.000 af slagsen.

Med et udviklingstempo i den hastighed kan det være svært at finde frem til de bedste applikationer, men det hjælper Android-skaberen Google nu med.

It-giganten har nemlig samlet en liste med de fedeste apps i 2014, som du skal stifte bekendtskab med.

Der er mange nytte-apps med på listen, og hvis du er regelmæssig bruger af Google Play, har du måske allerede hentet flere af dem, men der bydes også på et par overraskelser.

Det er huske-appen Wunderlist, der topper listen fra Google. Wunderlist bruges til notater og synkronisere dig og dine partners data på alle tilgængelige platforme såsom din telefon, tablet og computer. Det gør det nemt at få adgang til din to do-liste uanset, hvor du er.

På andenpladsen finder du TED-appen, der gennem video og lyd kan skabe en genvej til indholdet fra de berømte TED-taler om teknologi, forretning og forskning.

Uber er knap så brugbar

Ligeledes finder du tastatur-erstatningen Swiftkey, der kan sætte tempo under dine tekstbeskeder. En app, som også iPhone-brugere nu også kan stifte bekendtskab med.

Til musikelskeren er Shazam et god bud på et killer app. På blot få sekunder kan den genkende både kunstner og titel på det stykke musik, som du hører.

Du finder også Uber-appen på Googles liste, men det er nok knap så interessant i vores lille land.

Det kan du læse mere om her: Uber i dansk lancerings-koks: Måtte bruge bil fra konkurrent

Men klik selv ind på listen og find dine egne yndlings-apps.

Du finder oversigten her.

Læs også:
Følg dine julepakker fra webshop til hoveddør med disse geniale apps

Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere