Dump: Google.

Google: Her er årets allerbedste apps - de bedste apps fra 2014

Android-skaberen har talt. Her er de bedste apps i 2014.

Det vrimler med apps, og de strømmer ind i app-butikkerne i hundredevis hver eneste dag.

På bare en enkelt måned i 2014 blev antallet af apps i Google Play eksempelvis øget med over 100.000 af slagsen.

Med et udviklingstempo i den hastighed kan det være svært at finde frem til de bedste applikationer, men det hjælper Android-skaberen Google nu med.

It-giganten har nemlig samlet en liste med de fedeste apps i 2014, som du skal stifte bekendtskab med.


Der er mange nytte-apps med på listen, og hvis du er regelmæssig bruger af Google Play, har du måske allerede hentet flere af dem, men der bydes også på et par overraskelser.

Det er huske-appen Wunderlist, der topper listen fra Google. Wunderlist bruges til notater og synkronisere dig og dine partners data på alle tilgængelige platforme såsom din telefon, tablet og computer. Det gør det nemt at få adgang til din to do-liste uanset, hvor du er.

På andenpladsen finder du TED-appen, der gennem video og lyd kan skabe en genvej til indholdet fra de berømte TED-taler om teknologi, forretning og forskning. Uber er knap så brugbar
Ligeledes finder du tastatur-erstatningen Swiftkey, der kan sætte tempo under dine tekstbeskeder. En app, som også iPhone-brugere nu også kan stifte bekendtskab med.

Til musikelskeren er Shazam et god bud på et killer app. På blot få sekunder kan den genkende både kunstner og titel på det stykke musik, som du hører.

Du finder også Uber-appen på Googles liste, men det er nok knap så interessant i vores lille land.

Det kan du læse mere om her: Uber i dansk lancerings-koks: Måtte bruge bil fra konkurrent

Men klik selv ind på listen og find dine egne yndlings-apps.

Du finder oversigten her.

Læs også:
Følg dine julepakker fra webshop til hoveddør med disse geniale apps

Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vækst på over 350 procent sender Scales til tops blandt it-kometerne
It-komet 2020: Med en eksplosiv vækst over de seneste fire regnskabsår på over 350 procent lander Microsoft Dynamics-partneren Scales på en samlet 10. plads i Årets it-komet 2020. ”Vi bilder os selv ind, at vi er et ’safe bet’ at ringe til, når det handler om Dynamics 365,” siger co-CEO hos Scales, Jesper Outze.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.