Artikel top billede

Dump: Google.

Google: Her er årets allerbedste apps - de bedste apps fra 2014

Android-skaberen har talt. Her er de bedste apps i 2014.

Det vrimler med apps, og de strømmer ind i app-butikkerne i hundredevis hver eneste dag.

På bare en enkelt måned i 2014 blev antallet af apps i Google Play eksempelvis øget med over 100.000 af slagsen.

Med et udviklingstempo i den hastighed kan det være svært at finde frem til de bedste applikationer, men det hjælper Android-skaberen Google nu med.

It-giganten har nemlig samlet en liste med de fedeste apps i 2014, som du skal stifte bekendtskab med.

Der er mange nytte-apps med på listen, og hvis du er regelmæssig bruger af Google Play, har du måske allerede hentet flere af dem, men der bydes også på et par overraskelser.

Det er huske-appen Wunderlist, der topper listen fra Google. Wunderlist bruges til notater og synkronisere dig og dine partners data på alle tilgængelige platforme såsom din telefon, tablet og computer. Det gør det nemt at få adgang til din to do-liste uanset, hvor du er.

På andenpladsen finder du TED-appen, der gennem video og lyd kan skabe en genvej til indholdet fra de berømte TED-taler om teknologi, forretning og forskning.

Uber er knap så brugbar

Ligeledes finder du tastatur-erstatningen Swiftkey, der kan sætte tempo under dine tekstbeskeder. En app, som også iPhone-brugere nu også kan stifte bekendtskab med.

Til musikelskeren er Shazam et god bud på et killer app. På blot få sekunder kan den genkende både kunstner og titel på det stykke musik, som du hører.

Du finder også Uber-appen på Googles liste, men det er nok knap så interessant i vores lille land.

Det kan du læse mere om her: Uber i dansk lancerings-koks: Måtte bruge bil fra konkurrent

Men klik selv ind på listen og find dine egne yndlings-apps.

Du finder oversigten her.

Læs også:
Følg dine julepakker fra webshop til hoveddør med disse geniale apps

Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere