Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Gratis download: Computerworld Årsnummer 2014

Vinderne af Computerworld it-komet 2014, kæmpe tema om sikkerhed og interview med to af landets dygtigste virksomheder til vækst. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer. Download 84 sider gratis.

Computerworld it-komet 2014 Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2014-årsnummer.

Magasinet, som er på 84 sider, kan du downloade gratis ved at udfylde formularen nederst på siden.

I magasinet kan du møde to af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Nordjyske RTX har været igennem en regulær turnaround og har præsteret imponerende vækst. Virksomheden fra telebranchen producerer blandt andet håndsæt for store brands, og den forretning voksede 40 procent alene sidste år.

PBJ A/S, der leverer HRM-systemer, har stor succes med at invitere kunderne indenfor i firmaets produktcommunities.

Fokus på sikkerhed

It-sikkerhed er mere aktuelt end nogensinde, og årsnummeret sætter i en række artikler fokus på vigtige sikkerhedsaspekter.

For eksempel hvad du som it-ansvarlig skal holde øje med i 2015. Og hvad med hackerne? ... kan du undgå dem, eller må du leve med risikoen?

Læs også den imponerende oversigt over alle de sikkerhedshistorier fra 2014, Computerworld har bragt indtil nu.

Fokus på vækst

Ud over alle listerne og historierne om vinderne af it-komet 2014 har vi fokus på vækst i andre sammenhænge. Vækst i danske venture-startups for eksempel.
Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.