Artikel top billede

Gratis download: Computerworld Årsnummer 2014

Vinderne af Computerworld it-komet 2014, kæmpe tema om sikkerhed og interview med to af landets dygtigste virksomheder til vækst. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer. Download 84 sider gratis.

Computerworld it-komet 2014 Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2014-årsnummer.

Magasinet, som er på 84 sider, kan du downloade gratis ved at udfylde formularen nederst på siden.

I magasinet kan du møde to af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Nordjyske RTX har været igennem en regulær turnaround og har præsteret imponerende vækst. Virksomheden fra telebranchen producerer blandt andet håndsæt for store brands, og den forretning voksede 40 procent alene sidste år.

PBJ A/S, der leverer HRM-systemer, har stor succes med at invitere kunderne indenfor i firmaets produktcommunities.

Fokus på sikkerhed

It-sikkerhed er mere aktuelt end nogensinde, og årsnummeret sætter i en række artikler fokus på vigtige sikkerhedsaspekter.

For eksempel hvad du som it-ansvarlig skal holde øje med i 2015. Og hvad med hackerne? ... kan du undgå dem, eller må du leve med risikoen?

Læs også den imponerende oversigt over alle de sikkerhedshistorier fra 2014, Computerworld har bragt indtil nu.

Fokus på vækst

Ud over alle listerne og historierne om vinderne af it-komet 2014 har vi fokus på vækst i andre sammenhænge. Vækst i danske venture-startups for eksempel.