Artikel top billede

11 spændende it-lederstillinger på spil: Her er dine nye karrieremuligheder

Er du chef - eller har du en chef i maven? Så skal du kigge her, for vi har samlet 11 interessante chefjob inden for it - og så lige et ekstra, hvis du vil arbejde for Computerworld.

Mange drømmer om lederjob, men det kan være svært at slå igennem til toppen. Faktisk så er der måske kun 20 procent chance for at slå igennem glasloftet. 

Under alle omstændigheder, så vi fundet 10 spændende leder-job fra it-jobbbank frem.

1. Er du Deloittes nye Manager til landets mest anerkendte cybersikkerhedsteam?
Som manager bliver du ansvarlig for den praktiske planlægning, økonomi og ledelse af opgaverne samt en række øvrige operationelle opgaver. Du bliver desuden sammen med den øvrige ledelse ansvarlig for salg til nye og eksisterende kunder, ligesom du kommer til at være en aktiv deltager i den løbende forretningsudvikling indenfor området. 

2. NetDesign søger Konsulentchef til Cisco UC
Vi søger en forretningsorienteret og stærk people leader til den daglige ledelse af konsulenter inden for Unified Communication, som er fællesbetegnelsen for IP telefoni, kontaktcenter, og tilhørende applikationer. Afdelingen består af 12 topkonsulenter, der er nogle at de førende Unified Communications kompetencer i markedet. 

3. Experis søger Senior IT Project Manager til Maersk Line i København
Maersk Line is looking for a Senior IT Project Manager, who will independently manage projects to deliver scope and quality on time and on budget. You will act as an efficient partner to the business and establish and maintain a high performing project team. The position entails vendor management, budget control and ensuring relevant documentation according to agreed methodology and framework.

4. Segmentchef til Sonlinc A/S I Charlottenlund
Som segmentchef har du det daglige ansvar for kunde- og produktaktiviteterne i segmentet. Din daglige arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Charlottenlund, men der vil også blive tale om besøg og workshop-aktiviteter hos vore kunder. For altid at have fingeren på pulsen, vil du selv indgå i driften sammen med dit team. 

5. Head of Client Management, Private & Infrastructure - KMD Ballerup
We are looking for a seasoned, dynamic, and extrovert professional to head our Client Management unit. The successful candidate will identify key stakeholders and decision makers with our largest clients while developing these into enduring relationships of trust and thereby laying the foundation for winning more business. 

6. Team Manager til Netcompany i København
Netcompanys Application Management Center består af ca. 100 personer, og står for vedligehold, videreudvikling og drift af vores kunders eksisterende løsninger. I rollen som Team Manager leder du et team af dygtige udviklere, og sammen har I ansvar for at servicere en portefølje af kunder. 

7. Trustpilot i København søger Team Lead .Net Developer-Internal Business Systems
Do you want to lead the team developing internal business systems for one of the fastest growing online companies in Europe? Do you have solid experience with .Net development? Then you might be the one we are looking for.  

8. FDC søger erfaren afdelingsleder til Testcenteret

Som afdelingsleder for Testcenteret vil du indgå i et meget engageret team, som arbejder på tværs af platforme, og på både kundespecifikke og standardrammeløsninger. Du vil få ansvaret for at udbygge kompetencerne for pt. 22 medarbejdere, der for nyligt er samlet i én afdeling. Du vil tillige få ansvar for firmaets testpolitik, testmetode og tilhørende testprocesser. Du vil referere til Udviklingsdirektøren.

9. JN Data i Silkeborg søger Teamleder til Sikkerhed
Du får personaleansvaret for de fem medarbejdere i afdelingen, der sidder i Silkeborg samt ansvaret for at medvirke til den fortsatte udvikling af IT-sikkerhedsafdelingen. Dette vil ske gennem tæt parløb med it-sikkerhedschefen via udarbejdelse af IT-sikkerhedsstrategier og gennemførelse af disse. Vi lægger vægt på, at du er indstillet på løbende at identificere forbedringerne til sikkerhedsstyringsprocessen og også aktivt bidrager med at få dem implementeret.

10. Application Delivery Manager til CSC i København
På vegne af CSC søger Experis en engageret og energisk leder af et team med ansvar for applikationsvedligeholdelse, videreudvikling og tilhørende support for en betydningsfuld offentlig kunde i Danmark. Som Application Delivery Manager bliver du en integreret part i en fælles account-ledelse, der koordinerer den samlede leverance til kunden.

11. VISMA søger Sales Manager til Bid Office i Lyngby
Som Sales Manager bliver du ansvarlig for at udarbejde og levere tilbud på komplekse, store, offentlige IT-løsninger og sikre, at vi står som vinder af opgaven. Det vil være dit ansvar at involvere de relevante personer fra leverancen, så opgaverne løses i teams bestående af salg og leverance, der sammensættes ud fra den specifikke opgave, som danner bidteamet.

...og så søger Computerworld i øvrigt også en alsidig lead-udvikler som både kan tage ansvar for udviklingen af vores forretning og teknik. Se mere om den stilling her.

Husk du kan altid finde flere job i Computerworlds it-jobsektion - lavet i samarbejde med it-jobbank.