Artikel top billede

Tilbud: Skal dine børn lære at programmere med Coding Pirates og Computerworld?

Flere børn og unge skal have mulighed for at smage på livet i it-branchen. Derfor er Computerworld gået sammen med Coding Pirates for at skabe et lokalt forum, hvor børn og unge kan stifte bekendtskab med programmeringssprog, robotter og spiludvikling.

Flere børn og unge skal have muligheden for at smage på livet i it-branchen.

Derfor er Computerworld gået sammen med Coding Pirates for at skabe et lokalt forum, hvor børn og unge kan stifte bekendtskab med programmeringssprog, robotter og spil- samt konceptudvikling.

Coding Pirates er en succesfuld forening stiftet af den læreruddannede Martin Exner og baseret på frivillige, som har til formål at lære børn og unge mellem 7 og 17 at programmere - og en forening som Computerworld har skrevet om før.

Ny afdeling i Herlev
Coding Pirates har allerede flere afdelinger i København, blandt andet på ITU, Københavns Universitet, på Islands Brygge og i Hellerup samt i Aarhus i samarbejde med Aarhus Universitet .

Med samarbejdet med Computerworld kan foreningen en gang om ugen byde et hold børn og unge velkommen i Computerworlds lokaler i Herlev.

I forbindelse med opstarten inviterer Coding Pirates Computerworld-afdelingen børn, unge og forældre til et lanceringsevent d. 9. april 2015 kl. 17-18.30 i Computerworlds lokaler på Hørkær 18, 2730 Herlev.

På lanceringseventet kan du høre mere om, hvad det kræver at deltage, og hvad man arbejder med af spændende projekter i Coding Pirates.

Er du i øvrigt it-kyndig og har lyst til at lære fra dig over for børn og unge, så kunne vi godt bruge et par frivillige mere til at hjælpe og/eller undervise i de små workshops, der skal introducere børn og unge til teknologier som Small Basic, KODU Gamelab, Python eller Lego Mindstorms.

Er du interesseret i at kigge forbi - eller har lyst til at give en hånd og sikre næste generation af it-folk - så læs nærmere om eventet og tilmeld dig.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER