Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Direktør-exit i GN Netcom - international topchef udnævnt til ny administrerende direktør

Opdateret: Niels Svenningsen stopper som administrerende direktør i GN Netcom. Virksomheden, der ellers tjener styrtende med penge, har netop ansat ny administrerende direktør.

GN Store Nord har netop udnævnt René Svendsen-Tune som ny administrerende direktør for headset- og unified communications-forretningen GN Netcom.

Han starter i stillingen den 1. april og erstatter dermed Niels Svenningsen på posten.

"René Svendsen-Tune erstatter Niels Svenningsen, der har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for GN Netcom på grund af familiære årsager," meddeler virksomheden

Det er en ganske velkørende forretning, René Svendsen-Tune kommer til at overtage fra Niels Svenningsen. 

I det seneste regnskab lød omsætningen på 2,1 milliarder kroner (2013), 19 procent mere end året før, og resultatet før skat var 491 millioner kroner.

GN Netcom vandt af samme årsag hele to kategorier Computerworlds Top 100 2014 - "hardware" og "tele- og netværksudstyr".

GN Netcom giver da også selv Niels Svenningsen pæne ord med på vejen:

"Niels Svenningsen startede i GN Netcom i december 2013 og har sikret en succesfuld eksekvering af Strategi 2014 - 2016: INNOVATION & VÆKST igennem 2014, hvilket har ført til de bedste finansielle resultater nogensinde i GN Netcom og et globalt lederskab inden for Unified Communications," skriver virksomheden selv i en pressemeddelse.

"Vi er kede af, at Niels fratræder. Han har gjort en stor indsats for virksomheden i sin tid som administrerende direktør. Han har sikret en solid lancering af vores nye og meget unikke produkter og positioneret virksomheden til at kunne opnå endnu stærkere resultater i fremtiden", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen videre.

Mød den nye direktør

René Svendsen-Tune har været bestyrelsesmedlem i GN Store Nord siden 2007, så han har allerede et godt kendskab til GN Netcom-forretingen.

Han kommer fra en international topstilling i Nokia Networks, hvor han er præsident for Europa og Latinamerika samt medlem af direktionen.

"Da Niels fratræder, er jeg yderst tilfreds med, at René har mulighed for og er villig til at acceptere jobbet som administrerende direktør for GN Netcom. René stopper i sit nuværende job som præsident for Nokia Networks i slutningen af marts og kan indtræde direkte som administrerende direktør i GN Netcom."

"At få en erfaren leder som René med detaljeret viden om GN til at overtage ledelsen på nuværende tidspunkt vil sikre fortsat stærk forretningsudvikling og fortsat optimal eksekvering af vores 2014 - 2016 strategi", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

René Svendsen-Tune træder med udnævnelsen til administrerende direktør i GN Netcom ud af GN Store Nords bestyrelse.

GN Netcom har i dag 319 ansatte og holder til i Ballerup uden for København. 

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Her er overblikket: Alle Top 100-vinderne i 2014
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Lead

Vindenergi Danmark

Systemudvikler

Formpipe Software A/S

Salesmanager til det svenske marked
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere