Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Direktør-exit i GN Netcom - international topchef udnævnt til ny administrerende direktør

Opdateret: Niels Svenningsen stopper som administrerende direktør i GN Netcom. Virksomheden, der ellers tjener styrtende med penge, har netop ansat ny administrerende direktør.

GN Store Nord har netop udnævnt René Svendsen-Tune som ny administrerende direktør for headset- og unified communications-forretningen GN Netcom.

Han starter i stillingen den 1. april og erstatter dermed Niels Svenningsen på posten.

"René Svendsen-Tune erstatter Niels Svenningsen, der har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for GN Netcom på grund af familiære årsager," meddeler virksomheden

Det er en ganske velkørende forretning, René Svendsen-Tune kommer til at overtage fra Niels Svenningsen. 

I det seneste regnskab lød omsætningen på 2,1 milliarder kroner (2013), 19 procent mere end året før, og resultatet før skat var 491 millioner kroner.

GN Netcom vandt af samme årsag hele to kategorier Computerworlds Top 100 2014 - "hardware" og "tele- og netværksudstyr".

GN Netcom giver da også selv Niels Svenningsen pæne ord med på vejen:

"Niels Svenningsen startede i GN Netcom i december 2013 og har sikret en succesfuld eksekvering af Strategi 2014 - 2016: INNOVATION & VÆKST igennem 2014, hvilket har ført til de bedste finansielle resultater nogensinde i GN Netcom og et globalt lederskab inden for Unified Communications," skriver virksomheden selv i en pressemeddelse.

"Vi er kede af, at Niels fratræder. Han har gjort en stor indsats for virksomheden i sin tid som administrerende direktør. Han har sikret en solid lancering af vores nye og meget unikke produkter og positioneret virksomheden til at kunne opnå endnu stærkere resultater i fremtiden", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen videre.

Mød den nye direktør

René Svendsen-Tune har været bestyrelsesmedlem i GN Store Nord siden 2007, så han har allerede et godt kendskab til GN Netcom-forretingen.

Han kommer fra en international topstilling i Nokia Networks, hvor han er præsident for Europa og Latinamerika samt medlem af direktionen.

"Da Niels fratræder, er jeg yderst tilfreds med, at René har mulighed for og er villig til at acceptere jobbet som administrerende direktør for GN Netcom. René stopper i sit nuværende job som præsident for Nokia Networks i slutningen af marts og kan indtræde direkte som administrerende direktør i GN Netcom."

"At få en erfaren leder som René med detaljeret viden om GN til at overtage ledelsen på nuværende tidspunkt vil sikre fortsat stærk forretningsudvikling og fortsat optimal eksekvering af vores 2014 - 2016 strategi", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

René Svendsen-Tune træder med udnævnelsen til administrerende direktør i GN Netcom ud af GN Store Nords bestyrelse.

GN Netcom har i dag 319 ansatte og holder til i Ballerup uden for København. 

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Her er overblikket: Alle Top 100-vinderne i 2014
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere