Artikel top billede

Direktør-exit i GN Netcom - international topchef udnævnt til ny administrerende direktør

Opdateret: Niels Svenningsen stopper som administrerende direktør i GN Netcom. Virksomheden, der ellers tjener styrtende med penge, har netop ansat ny administrerende direktør.

GN Store Nord har netop udnævnt René Svendsen-Tune som ny administrerende direktør for headset- og unified communications-forretningen GN Netcom.

Han starter i stillingen den 1. april og erstatter dermed Niels Svenningsen på posten.

"René Svendsen-Tune erstatter Niels Svenningsen, der har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for GN Netcom på grund af familiære årsager," meddeler virksomheden

Det er en ganske velkørende forretning, René Svendsen-Tune kommer til at overtage fra Niels Svenningsen. 

I det seneste regnskab lød omsætningen på 2,1 milliarder kroner (2013), 19 procent mere end året før, og resultatet før skat var 491 millioner kroner.

GN Netcom vandt af samme årsag hele to kategorier Computerworlds Top 100 2014 - "hardware" og "tele- og netværksudstyr".

GN Netcom giver da også selv Niels Svenningsen pæne ord med på vejen:

"Niels Svenningsen startede i GN Netcom i december 2013 og har sikret en succesfuld eksekvering af Strategi 2014 - 2016: INNOVATION & VÆKST igennem 2014, hvilket har ført til de bedste finansielle resultater nogensinde i GN Netcom og et globalt lederskab inden for Unified Communications," skriver virksomheden selv i en pressemeddelse.

"Vi er kede af, at Niels fratræder. Han har gjort en stor indsats for virksomheden i sin tid som administrerende direktør. Han har sikret en solid lancering af vores nye og meget unikke produkter og positioneret virksomheden til at kunne opnå endnu stærkere resultater i fremtiden", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen videre.

Mød den nye direktør

René Svendsen-Tune har været bestyrelsesmedlem i GN Store Nord siden 2007, så han har allerede et godt kendskab til GN Netcom-forretingen.

Han kommer fra en international topstilling i Nokia Networks, hvor han er præsident for Europa og Latinamerika samt medlem af direktionen.

"Da Niels fratræder, er jeg yderst tilfreds med, at René har mulighed for og er villig til at acceptere jobbet som administrerende direktør for GN Netcom. René stopper i sit nuværende job som præsident for Nokia Networks i slutningen af marts og kan indtræde direkte som administrerende direktør i GN Netcom."

"At få en erfaren leder som René med detaljeret viden om GN til at overtage ledelsen på nuværende tidspunkt vil sikre fortsat stærk forretningsudvikling og fortsat optimal eksekvering af vores 2014 - 2016 strategi", udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

René Svendsen-Tune træder med udnævnelsen til administrerende direktør i GN Netcom ud af GN Store Nords bestyrelse.

GN Netcom har i dag 319 ansatte og holder til i Ballerup uden for København. 

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Her er overblikket: Alle Top 100-vinderne i 2014
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere