Artikel top billede

Nu skal der turbo på nettet: Google åbner for fremtidens HTTP i Chrome

Google er klar til at starte eksperimenterne med den nye HTTP/2-protokol i Chrome-browseren. Performance-forbedringer i vente.

"Support for final HTTP/2 draft is now in Canary! Take it for a spin."

Sådan skriver Google nu til udviklerne om Canary-udgaven af Chrome-browseren, en udgave for dem med særlig hang til eksperimenter - og en vis portion tålmodig i forhold til bugs.

HTTP/2-beskeden er opsigtsvækkende, fordi det er den næste store version af HTTP-protokollen.

Det særlige ved HTTP/2 er de performance-forbedringer, denne version ventes at kunne bringe til internettet. Det gælder både latency-forbedringer og forbedringer i udnyttelsen af server-ressourcerne.

Performance er netop noget af det, Google traditionelt har fokuseret mest på med Crhome-browseren, og derfor er det også oplagt, at Canary-udgaven nu begynder eksperimenterne med HTTP/2.

Det er muligt at hente Canary her.

Selvom den kan køre på din maskine ved siden af den rigtige Chrome-browser, skal du dog være klar over, at det ikke er en færdigudviklet browser, du får med Canary, men derimod en smagsprøve på, hvad vi på sigt kan vente os.

"Canary er bygget til udviklere og folk, der er tidligt ude, og browseren kan have tendens til nedbrud," skriver Google direkte.

"Canary ændres og får nye funktioner næsten hver dag," står der videre.

Både Internet Explorer og Firefox understøtter i dag også HTTP/2 i de nyeste udgaver.

Internet Engineering Steering Group (IESG) godkendte i februar HTTP/2 som en ‘Proposed Standard', men hvornår det endelige arbejde med standardiseringen af den nye HTTP/2 er fuldført, vides endnu ikke.

Læs også:

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye
Spartan-browser

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere