Artikel top billede

Hovsa-afsløring: Er Apple på vej med ultra-høj iMac-opløsning?

En bisætning i en pressemeddelelse afslører, at Apple kan være på vej med en 8K-skærm til iMac. Flere debattører mener dog, at hele historien lyder som en joke.

I en nyligt udsendt pressemeddelelse har en af Apples største hardware-producenter, sydkoreanske LG, kommet til at skrive, at Apple her i 2015 kommer med en 8K-skærm.

Konkret skrev LG, at 'Apple har annonceret, at de vil lancere iMac 8K med en super høj opløsning senere i år', og den afsløring har ramt flere teknologimedier - herunder Appleinsider.

Også nyhedssitet Hothardware.com har hørt om skærmen fra pressemeddelelsen, der blev udsendt den 31. marts, hvilket får mediet til at spekulere i, om der er tale om en aprilsnar.

Samtidig konstateres det, at LG ikke har nogen historik med at udsende den slags jokes, mens Apple så godt som aldrig kommenterer på rygter om fremtidige produkter.

Lige udsendt 5K-skærm

Udmeldingen fra LG er senere blevet fjernet fra selskabets nyhedssites, og er udover nyheden i sig selv om den kommende 8K-skærm bemærkelsesværdig, da Apple ikke selv har meldt noget ud om en 8K-skærm.

Senest blev Apples 27 tommer iMac udstyret med en 5K-skærm, men nu ser det altså ud til, at Apple lige strammer skruen en ekstra tand med en 7.680 x 4.320- eller en 8.192 x 4.320-opløsning med betegnelsen 8K.

Udmeldingen får flere debattører på Appleinsider og Hothardware.com til at spekulere i, om der er der er tale om en 30 tommer skærm til iMac, eller om hele historien i virkeligheden er en aprilsnar.

Hvad tror du? Er der her tale om en uskyldig joke, eller er Apple virkelig på vej med en 8K-skærm?

Læs også:
Apple-præsenterede nye ultra-tynde iPads og en ny pixel-verdensmester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere