Artikel top billede

Hovsa-afsløring: Er Apple på vej med ultra-høj iMac-opløsning?

En bisætning i en pressemeddelelse afslører, at Apple kan være på vej med en 8K-skærm til iMac. Flere debattører mener dog, at hele historien lyder som en joke.

I en nyligt udsendt pressemeddelelse har en af Apples største hardware-producenter, sydkoreanske LG, kommet til at skrive, at Apple her i 2015 kommer med en 8K-skærm.

Konkret skrev LG, at 'Apple har annonceret, at de vil lancere iMac 8K med en super høj opløsning senere i år', og den afsløring har ramt flere teknologimedier - herunder Appleinsider.

Også nyhedssitet Hothardware.com har hørt om skærmen fra pressemeddelelsen, der blev udsendt den 31. marts, hvilket får mediet til at spekulere i, om der er tale om en aprilsnar.

Samtidig konstateres det, at LG ikke har nogen historik med at udsende den slags jokes, mens Apple så godt som aldrig kommenterer på rygter om fremtidige produkter.

Lige udsendt 5K-skærm

Udmeldingen fra LG er senere blevet fjernet fra selskabets nyhedssites, og er udover nyheden i sig selv om den kommende 8K-skærm bemærkelsesværdig, da Apple ikke selv har meldt noget ud om en 8K-skærm.

Senest blev Apples 27 tommer iMac udstyret med en 5K-skærm, men nu ser det altså ud til, at Apple lige strammer skruen en ekstra tand med en 7.680 x 4.320- eller en 8.192 x 4.320-opløsning med betegnelsen 8K.

Udmeldingen får flere debattører på Appleinsider og Hothardware.com til at spekulere i, om der er der er tale om en 30 tommer skærm til iMac, eller om hele historien i virkeligheden er en aprilsnar.

Hvad tror du? Er der her tale om en uskyldig joke, eller er Apple virkelig på vej med en 8K-skærm?

Læs også:
Apple-præsenterede nye ultra-tynde iPads og en ny pixel-verdensmester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere