Artikel top billede

Hovsa-afsløring: Er Apple på vej med ultra-høj iMac-opløsning?

En bisætning i en pressemeddelelse afslører, at Apple kan være på vej med en 8K-skærm til iMac. Flere debattører mener dog, at hele historien lyder som en joke.

I en nyligt udsendt pressemeddelelse har en af Apples største hardware-producenter, sydkoreanske LG, kommet til at skrive, at Apple her i 2015 kommer med en 8K-skærm.

Konkret skrev LG, at 'Apple har annonceret, at de vil lancere iMac 8K med en super høj opløsning senere i år', og den afsløring har ramt flere teknologimedier - herunder Appleinsider.

Også nyhedssitet Hothardware.com har hørt om skærmen fra pressemeddelelsen, der blev udsendt den 31. marts, hvilket får mediet til at spekulere i, om der er tale om en aprilsnar.

Samtidig konstateres det, at LG ikke har nogen historik med at udsende den slags jokes, mens Apple så godt som aldrig kommenterer på rygter om fremtidige produkter.

Lige udsendt 5K-skærm

Udmeldingen fra LG er senere blevet fjernet fra selskabets nyhedssites, og er udover nyheden i sig selv om den kommende 8K-skærm bemærkelsesværdig, da Apple ikke selv har meldt noget ud om en 8K-skærm.

Senest blev Apples 27 tommer iMac udstyret med en 5K-skærm, men nu ser det altså ud til, at Apple lige strammer skruen en ekstra tand med en 7.680 x 4.320- eller en 8.192 x 4.320-opløsning med betegnelsen 8K.

Udmeldingen får flere debattører på Appleinsider og Hothardware.com til at spekulere i, om der er der er tale om en 30 tommer skærm til iMac, eller om hele historien i virkeligheden er en aprilsnar.

Hvad tror du? Er der her tale om en uskyldig joke, eller er Apple virkelig på vej med en 8K-skærm?

Læs også:
Apple-præsenterede nye ultra-tynde iPads og en ny pixel-verdensmester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere