Jeg har 3.500 kroner - hvilken bærbar computer skal jeg købe?

Bærbare computere findes i alle afskygninger. Ofte har vi fingrene i de dyreste, men også enten mest kraftige eller mest mobile bærbare, men kan man købe en billig bærbar, som stadig giver en god oplevelse. Hvis ja: hvilken vil DU så foreslå dine medlæsere?

Det er en jungle at finde den rigtige computer til den rigtige pris.

Det er derfor, at venner, bekendte og familie (alt for) ofte spørger, hvad de egentligt skal købe. 

Og spørgsmålet er rigtigt relevant.

Derfor vil vi gerne spørge alle læsere af Computerworld.dk, hvilken computer for 3.500 eller under, som I vil foreslå, hvis nogen spurgte jer. 

Reglerne er simple: 

1) Maskinen skal være 16 tommer eller mindre, så den kan komme med i på arbejde/i skole/på tur.

2) Den skal kunne købes fra ny i en dansk butik.

3) Den skal kunne køre Facebook, Netflix og kontorprogrammer - men spil er ikke så relevante i denne prisklasse.

4) For at holde det enkelt så holder vi os til Windows-maskiner. Vi ved, at Chromebooks og Linux-distro'er er spændende og skarpe på prisen, men lad os lege, at maskinen er til en mainstreambruger.

Vi glæder os til at høre jeres bud - og hvilke kompromisser, I finder relevante i den prisklasse.

Kommentarfeltet er åbent...Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.