Er du klar? Nu smelter Microsoft Lync og Skype sammen til et nyt program

Microsoft smelter Skype sammen med Lync. Det sker i næste uge, og det skal lette kommunikationen i virksomheden. Se her hvorfor.

Fra tirsdag den 14. april udruller Microsoft Skype for Business til alle Lync-brugere.

De to programmer smelter således sammen til ét.

Det får betydning for Lync-virksomheders kommunikation fremadrettet, da man benytter brugerinterfacet fra Skype og får adgang til en stor kontaktflade fra Skype.

Samtidig beholder brugerne alle funktionerne med video, opkald og præsentationer fra Lync.

Det fortæller Microsoft.

Læs også: Microsoft afliver Lync: Her er afløseren

400 millioner brugere
Over 300 millioner brugere anvender i dag Skype til at kommunikere med venner og familie på tværs af landegrænser, og 100 millioner mennesker benytter Lync til erhvervsbrug.

I forbindelse med sammensmeltningen får virksomhederne adgang til begge verdener.

Skype for Business bliver automatisk udrullet til Office 365-brugere fra 14. april og kommer i form af en ny klient, ny server og opdateringer til Office 365.

Hvis du ikke kan vente til på tirsdag, er Skype for Business klienten tilgængelig i en testversion.

"Vi forventer, at Skype for Business vil ændre virksomheders måde at kommunikere på og åbne for et helt nyt publikum bestående af millioner af Skype-brugere, der ligger uden for den normale gruppe af forretningskontakter," lyder det fra Niels Kjelstrup, produkt marketing manager i Microsoft.

Læs også: Microsoft: Derfor ændrer vi Lync til Skype for Business

En af hovedpointerne er, at det skal være lettere at få kontakt med folk overalt.

Lync tilbyder allerede i dag instant messaging og lydopkald til Skype brugere, men Skype for Business tilføjer videoopkald og brugerregister, så man kan finde og ringe til Skype-brugere fra enhver pc, tablet eller smartphone.

Ligeledes kommer en stærkere integration i Office 365 og Windows 10.

Efter sommeren i 2015 lancerer Microsoft nemlig stemme- og videokonferencer direkte i Office 365, hvilket betyder, at Office 365 vil kunne anvendes til al kommunikation - lige fra e-mail og chat til lyd og video.

Du kan læse mere om Skype for business på Microsofts webside.

Læs også:

Microsoft afliver Lync: Her er afløseren

Sådan har nyt Microsoft-produkt ændret hel branche

Microsoft smelter Skype sammen med Lync
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.