Artikel top billede

Sådan har nyt Microsoft-produkt ændret hel branche

Microsoft har med Lync ændret unified communication. Her er nemlig et produkt som kunderne let forstår, og det kan sælgerne mærke.

Læs også:
Microsoft smelter Skype sammen med Lync

Sådan udnytter du Lync-Skype integrationen optimalt

Microsoft: Derfor er vores UC-løsning bare den bedste

Lync har ændret unified communication. 

"Jeg plejer at sige, at Lync har vendt op og ned på UC-branchen. Op, fordi folk virkelig er begyndt at råbe efter UC, og ned, fordi det er super nemt at komme i gang med," siger Kenneth Pawlak, der sælger Lync-løsninger hos Netdesign.

Han mener, at det særligt er gennemskuelige licensforhold og ukompliceret arkitektur, som kunderne let kan sætte sig ind i og forstå.

Kenneth Pawlak har beskæftiget sig med kommunikationsløsninger i det meste af sin professionelle karriere, og har blandt andet også solgt Cisco og Avaya.

Derfor går det så godt for Lync

Selvom salgstalen ligger på rygraden, forsøger Kenneth Pawlak alligevel at give et nuanceret bud på, hvorfor det går så godt for Lync.

"Jeg er selvfølgelig farvet, men jeg har også arbejdet med de andre kommunikationsløsninger. Og det vil helt sikkert i nogle situationer være rigtigt med en Cisco- eller Avaya-løsning," siger han og fortsætter:

"Men der, hvor Lync virkelig skiller sig ud, er omkring brugervenlighed, UC funktionalitet og integrationen med de øvrige Microsoft produkter," siger Kenneth Pawlak.

Med Implementeringen af et nye kommunikationssystem vil folks hverdag virkelig ændre sig, og derfor skal det bare virke, hvis det skal forbedre processer i en virksomhed.   

"Når du fra den ene dag til den anden fjerner bordtelefonen fra folk, der har været vant til den i 20-30 år, og skifter til en applikation og et headset, så har det bare at virke, ellers bliver det en fiasko."

Og det er lige præcis det, Lync kan. Løsningen kommer fra den virksomhed, der har leveret Windows og Office, som alle kender til. 

"Det er jo noget, som enhver kan finde ud af, og mange virksomheder har allerede Microsoft installeret som styresystem i forvejen - så det tror jeg virkelig gør en forskel," pointerer han.

Her er sælgernes største udfordring med Lync

Ifølge Kenneth Pawlak er det en af grundene til, at der er så mange virksomheder, der råber efter løsningen.

Han kan i hvert fald selv fortælle om en klar stigning i efterspørgsel på Lync.

"Vores største problem er at gribe alle de bolde, der bliver kastet efter os i forespørgsler på Lync. Der vil være andre produkter, som du som partner skal ud og promovere rigtig meget, men med Lync, der skriger de nærmest efter det - Det er selvfølgelig et luksusproblem" siger han.

Med den seneste opdatering fra Microsoft har virksomheden valgt at integrere Lync og Skype, og det vil ikke få efterspørgslen til at falde.

"Man skal ikke underkende, hvad andre kan. Cisco er jo kæmpe store og har flere gode løsninger - de kan også stadig nå at trække en kanin op af hatten," siger Kenneth Pawlak og runder af:

"Men jeg synes, at Lync har fat i noget rigtigt, specielt med den nyeste Skype-integration - det er to kæmpe kræfter, der bliver slået sammen."

Læs også:
Microsofts Skype-boss: Her er fremtidens kommunikation

Her er dommen over Microsofts nye Office 365

Disse firmaer styrer markedet for unified communications
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.