Artikel top billede

Computerworlds læsere: Her er de tre bedste bærbare computere til under 3.500 kroner

Kan man overhovedet få en god bærbar computer til under 3.500? Det mener Computerworlds læsere. Her er de tre bedste af slagsen.

Man kan få masser af computer til en pris på under 3.500 kroner.

I hvert fald kom der et hav af gode svar og en god debat, da vi i sidste uge spurgte læserne, hvilken bærbar computer I ville foreslå til 3.500 kroner. 

Buddene var mange, og flere foreslog også, at du i stedet for at bruge 3.500 kroner skulle spare mere op og købe en dyrere computere.

Det er også det, som vi ofte selv foreslår folk, men ifølge debatten, som du kan se her, så kan du faktisk få meget computer for 3.500 kroner. 

Specielt to computere blev nævnt flere gange. Det var Lenovo G50-70 og Medion Akoya P6647. To computere til næsten 3.500 kroner, som tilbyder henholdsvis en i5 og en i3-processor.

mens Medion-computeren har en mindre i3-processor, mod en i5 i Lenovo-enheden, så har Medion  en SSHD-harddisk, hvilket heller ikke er at kimse ad. Lenovo G50-70 har "kun" en normal HDD. 

Også en Acer Switch 11 blev nævnt af en læser.

Den har vi taget med her, fordi den har de hybrid-egenskaber, som Windows 8 - og Windows 10 - efterspørger. Den har dog en noget svagere Atom-processor, to gigabyte ram og 64 gigabyte SSD.

Se alle Computerworlds-læsernes anbefalinger af den bedste bærbare til under 3.500 kroner her.

Til gengæld er den væsentligt mere mobil, og så er det jo op til dig, hvad der er mest relevant. 

Til sidst skal også reinfurbished-computere nævnes. Hvis ikke der er det store krav om, at computeren skal være helt ny, så kunne du overveje en såkaldt reinfurbished-model.

Reinfurbished betyder, at firmaer opkøber brugte computere og samler de gode, velfungerende dele fra flere enheder sammen til én, som så sælges til en lavere pris.

Ofte er de eneste tegn på, at det er en brugt enhed, at der er lidt ridser i plastikken, og at batteriet ikke længere imponerer. 

Tak til de mange engagerede læsere. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du mener, at der mangler gode eksempler på fede bærbare til under 3.500 kroner.

Se alle Computerworlds-læsernes anbefalinger af den bedste bærbare til under 3.500 kroner her.

Læs også: HTC One (M9) mod Samsung Galaxy S6: Hvilken smartphone skal du vælge?Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.