Artikel top billede

Frokost med Apple-boss Tim Cook koster minimum en million kroner

Hvis du er villig til at betale minimum en million kroner, kan du få en helt eksklusiv frokost med Apple-chef Tim Cook. Forventningen er dog, at prisen vil stige til flere millioner kroner for denne unikke oplevelse.

Apples administrerende direktør Tim Cook er kendt for, at han spiser sin mad sammen med menige Apple-medarbejdere i it-gigantens kantine.

Men kommer du ude fra og ønsker at diskutere verdenssituationen med Apple-bossen over en frokost, ligger prisen lige nu på godt en million kroner.

Til den pris får du udover frokosten også to VIP-billetter til en Apple-keynote, hvor du vil være æresgæst. Og nå ja, så er maden også inkluderet i prisen.

Alt dette er arrangeret auktionssitet Charitybuzz, hvor donationen går til Robert F. Kennedy Human Rights-organisationen. 

Kan løbe op i flere millioner

I skrivende stund ligger frokosten med Tim Cook på et bud på 165.000 dollar svarende til 1,2 millioner kroner.

Det er et godt stykke over vurderingen, som oprindeligt lød på 100.000 dollar (705.000 kroner).

Forventningerne er dog, at prisen vil stige, da der endnu er godt 20 dage til, at auktionen lukker.

Det oplyses, at hele fornøjelsen med Apple-chefen gælder for to personer, og den vil vare omkring en times tid. Det kan dog tage op mod et år, før Tim Cook finder plads i sin kalender til frokosten med vinderen af auktionen.

Sidste år deltog Tim Cook også i auktionen, hvor prisen på en eksklusiv frokostaftale havnede på 2,3 millioner kroner, hvilket var en del lavere end det første år med frokostauktionen.

For i 2013 kostede den eksklusive frokost med Apple-chefen 4,3 millioner kroner.

Læs også:
Apple-chef: Jeg vil forære alle mine penge væk inden jeg dør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere