Artikel top billede

Spotify kommer med nye funktioner: Video, podcasts og Fitness

Spotify er ikke længere bare en musik-streamingtjeneste. I en nær fremtid vil du komme til at kunne se video, finde podcasts og få musikken til at tilpasse sig til din løbetur.

Spotify, en af verdens mest populære musiktjenester, bliver til mere en bare en musikafspiller.

Tjenesten, som har spillet over 25 milliarder timers musik i de seneste syv år, vil snart også kunne vise dig video og podcasts - præcis som det har været muligt hos konkurrenten iTunes i flere år.

Spotifu har til video-funktionen indgået aftaler med en række samarbejdspartnere som de amerikanske tv-leverandører Comedy Central, TED, Vice News og The Nerdist, men det er kun begyndelsen.

Spotify sigter nemlig efter at blive den eneste app, som brugerne anvender, når du skal have musik og nyheder i lydformat - og nu også video.

Administrerende direktør for Spotify, Daniel Ek, forklarede ved et pressemøde i New York onsdag, at Spotify tager "et stort skridt fremad" med de nye tiltag, som ud over video og podcasts også indebærer et re-design af startskærmen, og en feature, som finder playlister til dig alt efter hvornår på dagen, du åbner Spotify.

Musik på farten
En anden funktion, som Spotify nu tilbyder, er musik der tilpasser sig din løbehastighed.

Spotify vil tilpasse løbemusikken efter dine andre spillelister, og hvor hurtigt du løber: Jo hurtigere du løber, jo hårdere bliver musikken.

Spotifys nye tiltag kommer efter, at konkurrencen på streaming- og musikmarkedet er hårdere end nogensinde. Jay Z's Tidal-tjeneste er åbnet i USA, YouTube forsøger med Music Key (Beta), og alle rygter peger på, at Apple snart relancerer Beat Music som deres egen, integrerede streaming-tjeneste til iOS og OS X.

Her har rygterne længe været, at Apple har forsøgt at presse de andre musiktjenester til at droppe gratis streaming, så Apples kommende tilbud vil virke mere fristende.

Læs mere her: Apple spiller med musklerne: Vil presse gratis musik væk fra Spotify

Læs også: Snyd ikke dig selv: Få mere ud af Netflix, Spotify, Office og iTunes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere