Artikel top billede

Spotify kommer med nye funktioner: Video, podcasts og Fitness

Spotify er ikke længere bare en musik-streamingtjeneste. I en nær fremtid vil du komme til at kunne se video, finde podcasts og få musikken til at tilpasse sig til din løbetur.

Spotify, en af verdens mest populære musiktjenester, bliver til mere en bare en musikafspiller.

Tjenesten, som har spillet over 25 milliarder timers musik i de seneste syv år, vil snart også kunne vise dig video og podcasts - præcis som det har været muligt hos konkurrenten iTunes i flere år.

Spotifu har til video-funktionen indgået aftaler med en række samarbejdspartnere som de amerikanske tv-leverandører Comedy Central, TED, Vice News og The Nerdist, men det er kun begyndelsen.

Spotify sigter nemlig efter at blive den eneste app, som brugerne anvender, når du skal have musik og nyheder i lydformat - og nu også video.

Administrerende direktør for Spotify, Daniel Ek, forklarede ved et pressemøde i New York onsdag, at Spotify tager "et stort skridt fremad" med de nye tiltag, som ud over video og podcasts også indebærer et re-design af startskærmen, og en feature, som finder playlister til dig alt efter hvornår på dagen, du åbner Spotify.

Musik på farten
En anden funktion, som Spotify nu tilbyder, er musik der tilpasser sig din løbehastighed.

Spotify vil tilpasse løbemusikken efter dine andre spillelister, og hvor hurtigt du løber: Jo hurtigere du løber, jo hårdere bliver musikken.

Spotifys nye tiltag kommer efter, at konkurrencen på streaming- og musikmarkedet er hårdere end nogensinde. Jay Z's Tidal-tjeneste er åbnet i USA, YouTube forsøger med Music Key (Beta), og alle rygter peger på, at Apple snart relancerer Beat Music som deres egen, integrerede streaming-tjeneste til iOS og OS X.

Her har rygterne længe været, at Apple har forsøgt at presse de andre musiktjenester til at droppe gratis streaming, så Apples kommende tilbud vil virke mere fristende.

Læs mere her: Apple spiller med musklerne: Vil presse gratis musik væk fra Spotify

Læs også: Snyd ikke dig selv: Få mere ud af Netflix, Spotify, Office og iTunes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere