Artikel top billede

Spotify kommer med nye funktioner: Video, podcasts og Fitness

Spotify er ikke længere bare en musik-streamingtjeneste. I en nær fremtid vil du komme til at kunne se video, finde podcasts og få musikken til at tilpasse sig til din løbetur.

Spotify, en af verdens mest populære musiktjenester, bliver til mere en bare en musikafspiller.

Tjenesten, som har spillet over 25 milliarder timers musik i de seneste syv år, vil snart også kunne vise dig video og podcasts - præcis som det har været muligt hos konkurrenten iTunes i flere år.

Spotifu har til video-funktionen indgået aftaler med en række samarbejdspartnere som de amerikanske tv-leverandører Comedy Central, TED, Vice News og The Nerdist, men det er kun begyndelsen.

Spotify sigter nemlig efter at blive den eneste app, som brugerne anvender, når du skal have musik og nyheder i lydformat - og nu også video.

Administrerende direktør for Spotify, Daniel Ek, forklarede ved et pressemøde i New York onsdag, at Spotify tager "et stort skridt fremad" med de nye tiltag, som ud over video og podcasts også indebærer et re-design af startskærmen, og en feature, som finder playlister til dig alt efter hvornår på dagen, du åbner Spotify.

Musik på farten
En anden funktion, som Spotify nu tilbyder, er musik der tilpasser sig din løbehastighed.

Spotify vil tilpasse løbemusikken efter dine andre spillelister, og hvor hurtigt du løber: Jo hurtigere du løber, jo hårdere bliver musikken.

Spotifys nye tiltag kommer efter, at konkurrencen på streaming- og musikmarkedet er hårdere end nogensinde. Jay Z's Tidal-tjeneste er åbnet i USA, YouTube forsøger med Music Key (Beta), og alle rygter peger på, at Apple snart relancerer Beat Music som deres egen, integrerede streaming-tjeneste til iOS og OS X.

Her har rygterne længe været, at Apple har forsøgt at presse de andre musiktjenester til at droppe gratis streaming, så Apples kommende tilbud vil virke mere fristende.

Læs mere her: Apple spiller med musklerne: Vil presse gratis musik væk fra Spotify

Læs også: Snyd ikke dig selv: Få mere ud af Netflix, Spotify, Office og iTunes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere