Artikel top billede

Ni ledige konsulentjob inden for it: Vil du arbejde for Devoteam, SKAT, Deloitte eller Ravn IT?

Vil du arbejde som konsulent med BI, med digitale selvbetjeningsløsninger eller med Microsoft-løsninger? Så tag et kig på listen af aktuelle it-konsulentjob fra it-jobbank.dk her.

Kigger du på oversigter over ledige it-job, så dukker "konsulent" op inden for næsten alle kategorier - og over hele landet.  

Så sammen med Computerworlds søsterfirma it-jobbank har vi har gravet lidt ned og fundet et udpluk af spændende konsulentstillinger.

1. It-konsulent til digitale selvbetjeningsløsninger - Ballerup

Brænder du for web-udvikling baseret på de seneste Microsoft teknologier, har du erfaring med udvikling af innovative og brugervenlige responsive selvbetjeningsløsninger eller websites, så er det muligvis dig, vi søger. Læs mere om jobbet her

2. Deloitte søger erfarne konsulenter inden for it-revision til København

Vi søger en erfaren it-revisor til udførelse af it-revision og lignende opgaver inden for control assurance-  og erklæringsområdet. Læs mere om jobbet her.

3. SKAT IT søger it-service management-konsulenter til København

Vi søger engagerede konsulenter til vores nye it-service management team bestående af fem konsulenter. Du bliver en vigtig medspiller og drivkraft i udbredelsen af SKAT's service management, hvor du skal være med til at varetage SKAT's procesudvikling. Læs mere om jobbet her

4. Businessmann søger knivskarp Microsoft-konsulent på Sjælland

Du har en bred viden om it-infrastruktur, ikke mindst i relation til messaging & collaboration og Microsoft. Du mestrer flere af områder inden for Microsoft blandt andet Active Directory, Exchange, Lync og PKI. Læs mere om jobbet her.

5. Devoteam søger selvkørende konsulent til rådgivning om enterprise architecture

Du får derfor højt begavede kolleger, som matcher din faglighed og erfaring, og dermed til enhver tid kan give dig det rette med- og modspil i dit arbejde med enterprise architecture. Læs mere om jobbet her.

6. Ravn IT søger kørende it-konsulent til Høje Taastrup 

Er du drevet af ny teknologi, og har du lyst til at indgå i et unikt team af dygtige kollegaer, hvor værdier som godt miljø, struktur og motivation er gældende? Brænder du for implementering, support og salg? Og kan du fungere som selvstændig it-konsulent? Læs mere om jobbet her

7. Senior BI konsulent og arkitekt til virksomhed i Midtjylland

Som senior BI konsulent og arkitekt hos vores kunde, som er en BI-konsulentvirksomhed i Midtjylland, får du selvstændigt ansvar for BI-projekter hos Top 200-virksomheder i Danmark. Du bliver en del af et BI-specialistteam, som to år i træk har været kåret som Gazelle-virksomhed. Læs mere om jobbet her

8. CoreSearch søger SharePoint og CRM-konsulenter til kunde i Århus

Hos os bliver konsulenter anerkendt som de bedste til det, de laver: Løsninger bygget på Microsoft SharePoint, Dynamics CRM, Office 365 eller .NET/Azure og lignende. Det betyder, at de har en høj standard i alt, hvad de laver og forventer, at du kan løfte standarden endnu højere. Læs mere her

9. NETDESIGN søger konsulent - Cisco Unified Communication

Vil du være med, når vi implementerer fremtidens Cisco Unified Communications (UC) løsninger? Så har du chancen nu. NetDesign søger tekniske konsulenter, som kan og vil tage ejerskab på denne vigtige opgave. Læs mere om jobbet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere