Ni ledige konsulentjob inden for it: Vil du arbejde for Devoteam, SKAT, Deloitte eller Ravn IT?

Vil du arbejde som konsulent med BI, med digitale selvbetjeningsløsninger eller med Microsoft-løsninger? Så tag et kig på listen af aktuelle it-konsulentjob fra it-jobbank.dk her.

Kigger du på oversigter over ledige it-job, så dukker "konsulent" op inden for næsten alle kategorier - og over hele landet.  

Så sammen med Computerworlds søsterfirma it-jobbank har vi har gravet lidt ned og fundet et udpluk af spændende konsulentstillinger.

1. It-konsulent til digitale selvbetjeningsløsninger - Ballerup
Brænder du for web-udvikling baseret på de seneste Microsoft teknologier, har du erfaring med udvikling af innovative og brugervenlige responsive selvbetjeningsløsninger eller websites, så er det muligvis dig, vi søger. Læs mere om jobbet her

2. Deloitte søger erfarne konsulenter inden for it-revision til København
Vi søger en erfaren it-revisor til udførelse af it-revision og lignende opgaver inden for control assurance-  og erklæringsområdet. Læs mere om jobbet her.

3. SKAT IT søger it-service management-konsulenter til København
Vi søger engagerede konsulenter til vores nye it-service management team bestående af fem konsulenter. Du bliver en vigtig medspiller og drivkraft i udbredelsen af SKAT's service management, hvor du skal være med til at varetage SKAT's procesudvikling. Læs mere om jobbet her

4. Businessmann søger knivskarp Microsoft-konsulent på Sjælland
Du har en bred viden om it-infrastruktur, ikke mindst i relation til messaging & collaboration og Microsoft. Du mestrer flere af områder inden for Microsoft blandt andet Active Directory, Exchange, Lync og PKI. Læs mere om jobbet her.

5. Devoteam søger selvkørende konsulent til rådgivning om enterprise architecture
Du får derfor højt begavede kolleger, som matcher din faglighed og erfaring, og dermed til enhver tid kan give dig det rette med- og modspil i dit arbejde med enterprise architecture. Læs mere om jobbet her.

6. Ravn IT søger kørende it-konsulent til Høje Taastrup 
Er du drevet af ny teknologi, og har du lyst til at indgå i et unikt team af dygtige kollegaer, hvor værdier som godt miljø, struktur og motivation er gældende? Brænder du for implementering, support og salg? Og kan du fungere som selvstændig it-konsulent? Læs mere om jobbet her

7. Senior BI konsulent og arkitekt til virksomhed i Midtjylland
Som senior BI konsulent og arkitekt hos vores kunde, som er en BI-konsulentvirksomhed i Midtjylland, får du selvstændigt ansvar for BI-projekter hos Top 200-virksomheder i Danmark. Du bliver en del af et BI-specialistteam, som to år i træk har været kåret som Gazelle-virksomhed. Læs mere om jobbet her

8. CoreSearch søger SharePoint og CRM-konsulenter til kunde i Århus
Hos os bliver konsulenter anerkendt som de bedste til det, de laver: Løsninger bygget på Microsoft SharePoint, Dynamics CRM, Office 365 eller .NET/Azure og lignende. Det betyder, at de har en høj standard i alt, hvad de laver og forventer, at du kan løfte standarden endnu højere. Læs mere her

9. NETDESIGN søger konsulent - Cisco Unified Communication
Vil du være med, når vi implementerer fremtidens Cisco Unified Communications (UC) løsninger? Så har du chancen nu. NetDesign søger tekniske konsulenter, som kan og vil tage ejerskab på denne vigtige opgave. Læs mere om jobbet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.