OnePlus Two på vej: OnePlus lokker med nyt billede samt dato for annoncering

Sidste års joker inden for smartphones, OnePlus One, får snart en efterkommer.

OnePlus One var en af de mest roste smartphones i 2014. Ikke bare Computerworld, men de fleste tech-medier verden over, var overbeviste om, at med en pris på blot 2.400 kroner var det en af de bedste Android-telefoner på markedet.

Og nu kommer der en efterfølger. Firmaet bag OnePlus One-telefonen, kinesiske OnePlus, er storforbruger af Twitter som markedsføringskanal, og det er da også her, at vi endelig får reelt nyt om en ny smartphone fra det Shenzhen-baserede firma.

Den 1. juni vil vi se det første glimt af telefonen.
Tid til forandring
Tweetet fra OnePlus siger ikke særlig meget, ud over flosklen "Time to change", samt billedet af en halvt udvisket OnePlus One.

Om vi overhovedet kommer til at se OnePlus Two den 1. juni er også stadig en formodning, da det kinesiske firma tidligere har annonceret... en annoncering på Twitter.

Men mon ikke at de har lært af mængden af vrede tweets dette gav?

Der vides endnu ikke meget om en potentiel OnePlus Two ud over navnet, som Lio Zuoho, OnePlus' CEO flere gange har kaldt telefonen, men det forventes, at den igen er på niveau med de nyeste smartphones ligesom OnePlus One var.

Det vil formodentligt betyde en processor i stil med Snapdragons 810, og der går også rygter om en 5,5 QuadHD-skærm på 1.440 x 2.560 pixels.

Prisen kunne dog også sagtens stige denne gang. Grunden til den lave pris sidst var en blanding af en stor besparelse på markedsføring - alt skete igennem Twitter og andre sociale medier, klassiske medier og et meget hypet invite-system - og ideen om at skulle skille sig ud på markedet.

Læs også: Test: OnePlus One er en toptelefon til bundpris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Nvidia RTX 3080 til test: Her sættes en ny standard – og trods prisen er det på mange måder et stærkt køb
Der er ikke nogen tvivl om, at der er krummer i Nvidias nye high-end grafikkort. Det ligner endda et særdeles godt køb trods den høje pris.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan forbedrer du brugeroplevelsen for dine slutbrugere og medarbejdere
Graden af tilfredsstillelse medarbejdere oplever med it, hvad enten det er på kontoret eller remote, har alt at gøre med de rette løsninger, services og processer, som du leverer for at gøre dem mere produktive. Ja, og ikke mindst gladere for det daglige arbejde du og dine it-medarbejdere gør. Vi kigger meget mere på, hvad det egentlig betyder i dette gratis whitepaper.