Artikel top billede

OnePlus Two på vej: OnePlus lokker med nyt billede samt dato for annoncering

Sidste års joker inden for smartphones, OnePlus One, får snart en efterkommer.

OnePlus One var en af de mest roste smartphones i 2014. Ikke bare Computerworld, men de fleste tech-medier verden over, var overbeviste om, at med en pris på blot 2.400 kroner var det en af de bedste Android-telefoner på markedet.

Og nu kommer der en efterfølger. Firmaet bag OnePlus One-telefonen, kinesiske OnePlus, er storforbruger af Twitter som markedsføringskanal, og det er da også her, at vi endelig får reelt nyt om en ny smartphone fra det Shenzhen-baserede firma.

Den 1. juni vil vi se det første glimt af telefonen.

Tid til forandring
Tweetet fra OnePlus siger ikke særlig meget, ud over flosklen "Time to change", samt billedet af en halvt udvisket OnePlus One.

Om vi overhovedet kommer til at se OnePlus Two den 1. juni er også stadig en formodning, da det kinesiske firma tidligere har annonceret... en annoncering på Twitter.

Men mon ikke at de har lært af mængden af vrede tweets dette gav?

Der vides endnu ikke meget om en potentiel OnePlus Two ud over navnet, som Lio Zuoho, OnePlus' CEO flere gange har kaldt telefonen, men det forventes, at den igen er på niveau med de nyeste smartphones ligesom OnePlus One var.

Det vil formodentligt betyde en processor i stil med Snapdragons 810, og der går også rygter om en 5,5 QuadHD-skærm på 1.440 x 2.560 pixels.

Prisen kunne dog også sagtens stige denne gang. Grunden til den lave pris sidst var en blanding af en stor besparelse på markedsføring - alt skete igennem Twitter og andre sociale medier, klassiske medier og et meget hypet invite-system - og ideen om at skulle skille sig ud på markedet.

Læs også: Test: OnePlus One er en toptelefon til bundpris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere