Artikel top billede

OnePlus Two på vej: OnePlus lokker med nyt billede samt dato for annoncering

Sidste års joker inden for smartphones, OnePlus One, får snart en efterkommer.

OnePlus One var en af de mest roste smartphones i 2014. Ikke bare Computerworld, men de fleste tech-medier verden over, var overbeviste om, at med en pris på blot 2.400 kroner var det en af de bedste Android-telefoner på markedet.

Og nu kommer der en efterfølger. Firmaet bag OnePlus One-telefonen, kinesiske OnePlus, er storforbruger af Twitter som markedsføringskanal, og det er da også her, at vi endelig får reelt nyt om en ny smartphone fra det Shenzhen-baserede firma.

Den 1. juni vil vi se det første glimt af telefonen.

Tid til forandring
Tweetet fra OnePlus siger ikke særlig meget, ud over flosklen "Time to change", samt billedet af en halvt udvisket OnePlus One.

Om vi overhovedet kommer til at se OnePlus Two den 1. juni er også stadig en formodning, da det kinesiske firma tidligere har annonceret... en annoncering på Twitter.

Men mon ikke at de har lært af mængden af vrede tweets dette gav?

Der vides endnu ikke meget om en potentiel OnePlus Two ud over navnet, som Lio Zuoho, OnePlus' CEO flere gange har kaldt telefonen, men det forventes, at den igen er på niveau med de nyeste smartphones ligesom OnePlus One var.

Det vil formodentligt betyde en processor i stil med Snapdragons 810, og der går også rygter om en 5,5 QuadHD-skærm på 1.440 x 2.560 pixels.

Prisen kunne dog også sagtens stige denne gang. Grunden til den lave pris sidst var en blanding af en stor besparelse på markedsføring - alt skete igennem Twitter og andre sociale medier, klassiske medier og et meget hypet invite-system - og ideen om at skulle skille sig ud på markedet.

Læs også: Test: OnePlus One er en toptelefon til bundpris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere