Artikel top billede

Så meget kommer en ny Windows 10-licens til at koste

Det bliver gratis at opgradere til Windows 10, men skal du bruge en ny licens, kommer Windows 10 til at koste. I USA er priserne for de forskellige version begyndt at pible frem.

Lad os indlede denne artikel med en servicemeddelelse: Windows 10 bliver en gratis opdatering for Windows 7- og 8.1-brugere, hvis du opdaterer inden for det næste år (senest 29 juli, 2016).

Men er du ved at bygge en ny computer, eller har du en computer med et ældre styresystem end 7 - For eksempel Windows Vista - så skal du have tegnedrengen op af lommen for at få en Windows 10-version.

Det amerikanske Windowsfokuserede medie, Winbeta, har fået priserne ud af en Microsoft-ansat, og også andre medier har fået redmond-giganten på tale.

For en Windows 10 Home-version kommer du til at skulle betale 119 dollar - rundt regnet 800 kroner.

En Windows 10 Pro kommer til at koste 199 dollar - cirka 1.350 kroner.

Priserne skal tages med en gran salt i forhold til det danske marked, da de er omregnet direkte fra dollar.

Microsoft har dog tidligere holdt priserne meget ens fra marked til marked. Microsoft Danmark har endnu ikke reelle danske priser.

800 kroner for Windows 10 Home er godt og vel samme pris, som du i øjeblikket skal give for Windows 8.

Prisen lå i begyndelsen på 800 kroner, men findes helt ned til 524 kroner på netbutikker.

Alle priser er omregnet direkte fra den amerikanske dollar med dagskursen 650. Dertil skal du selvfølgelig tillægge den danske moms.

Læs også: Derfor bliver Windows 10 en succes i virksomhederne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere