Artikel top billede

Så meget kommer en ny Windows 10-licens til at koste

Det bliver gratis at opgradere til Windows 10, men skal du bruge en ny licens, kommer Windows 10 til at koste. I USA er priserne for de forskellige version begyndt at pible frem.

Lad os indlede denne artikel med en servicemeddelelse: Windows 10 bliver en gratis opdatering for Windows 7- og 8.1-brugere, hvis du opdaterer inden for det næste år (senest 29 juli, 2016).

Men er du ved at bygge en ny computer, eller har du en computer med et ældre styresystem end 7 - For eksempel Windows Vista - så skal du have tegnedrengen op af lommen for at få en Windows 10-version.

Det amerikanske Windowsfokuserede medie, Winbeta, har fået priserne ud af en Microsoft-ansat, og også andre medier har fået redmond-giganten på tale.

For en Windows 10 Home-version kommer du til at skulle betale 119 dollar - rundt regnet 800 kroner.

En Windows 10 Pro kommer til at koste 199 dollar - cirka 1.350 kroner.

Priserne skal tages med en gran salt i forhold til det danske marked, da de er omregnet direkte fra dollar.

Microsoft har dog tidligere holdt priserne meget ens fra marked til marked. Microsoft Danmark har endnu ikke reelle danske priser.

800 kroner for Windows 10 Home er godt og vel samme pris, som du i øjeblikket skal give for Windows 8.

Prisen lå i begyndelsen på 800 kroner, men findes helt ned til 524 kroner på netbutikker.

Alle priser er omregnet direkte fra den amerikanske dollar med dagskursen 650. Dertil skal du selvfølgelig tillægge den danske moms.

Læs også: Derfor bliver Windows 10 en succes i virksomhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere