Artikel top billede

Så meget kommer en ny Windows 10-licens til at koste

Det bliver gratis at opgradere til Windows 10, men skal du bruge en ny licens, kommer Windows 10 til at koste. I USA er priserne for de forskellige version begyndt at pible frem.

Lad os indlede denne artikel med en servicemeddelelse: Windows 10 bliver en gratis opdatering for Windows 7- og 8.1-brugere, hvis du opdaterer inden for det næste år (senest 29 juli, 2016).

Men er du ved at bygge en ny computer, eller har du en computer med et ældre styresystem end 7 - For eksempel Windows Vista - så skal du have tegnedrengen op af lommen for at få en Windows 10-version.

Det amerikanske Windowsfokuserede medie, Winbeta, har fået priserne ud af en Microsoft-ansat, og også andre medier har fået redmond-giganten på tale.

For en Windows 10 Home-version kommer du til at skulle betale 119 dollar - rundt regnet 800 kroner.

En Windows 10 Pro kommer til at koste 199 dollar - cirka 1.350 kroner.

Priserne skal tages med en gran salt i forhold til det danske marked, da de er omregnet direkte fra dollar.

Microsoft har dog tidligere holdt priserne meget ens fra marked til marked. Microsoft Danmark har endnu ikke reelle danske priser.

800 kroner for Windows 10 Home er godt og vel samme pris, som du i øjeblikket skal give for Windows 8.

Prisen lå i begyndelsen på 800 kroner, men findes helt ned til 524 kroner på netbutikker.

Alle priser er omregnet direkte fra den amerikanske dollar med dagskursen 650. Dertil skal du selvfølgelig tillægge den danske moms.

Læs også: Derfor bliver Windows 10 en succes i virksomhederne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere