Artikel top billede

Så meget kommer en ny Windows 10-licens til at koste

Det bliver gratis at opgradere til Windows 10, men skal du bruge en ny licens, kommer Windows 10 til at koste. I USA er priserne for de forskellige version begyndt at pible frem.

Lad os indlede denne artikel med en servicemeddelelse: Windows 10 bliver en gratis opdatering for Windows 7- og 8.1-brugere, hvis du opdaterer inden for det næste år (senest 29 juli, 2016).

Men er du ved at bygge en ny computer, eller har du en computer med et ældre styresystem end 7 - For eksempel Windows Vista - så skal du have tegnedrengen op af lommen for at få en Windows 10-version.

Det amerikanske Windowsfokuserede medie, Winbeta, har fået priserne ud af en Microsoft-ansat, og også andre medier har fået redmond-giganten på tale.

For en Windows 10 Home-version kommer du til at skulle betale 119 dollar - rundt regnet 800 kroner.

En Windows 10 Pro kommer til at koste 199 dollar - cirka 1.350 kroner.

Priserne skal tages med en gran salt i forhold til det danske marked, da de er omregnet direkte fra dollar.

Microsoft har dog tidligere holdt priserne meget ens fra marked til marked. Microsoft Danmark har endnu ikke reelle danske priser.

800 kroner for Windows 10 Home er godt og vel samme pris, som du i øjeblikket skal give for Windows 8.

Prisen lå i begyndelsen på 800 kroner, men findes helt ned til 524 kroner på netbutikker.

Alle priser er omregnet direkte fra den amerikanske dollar med dagskursen 650. Dertil skal du selvfølgelig tillægge den danske moms.

Læs også: Derfor bliver Windows 10 en succes i virksomhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere