Artikel top billede

Apple skruer op for antallet af cifre i adgangskoden til iPad og iPhone

Apple er på vej med ny og langt sikrere type adgangskoder med iOS 9.

Apple planlægger at ændre adgangskoderne i det kommende iOS 9 fra fire cifre til seks cifre.

Det betyder, at brugerne af Apples iPhone eller iPad-tablet-computere efter installeringen af iOS 9 vil skulle indtaste en kode på seks tal mod i dag fire.

Det er faktisk i dag muligt for brugere af det nuværende iOS 8 at udvide længden på den ønskede adgangskode fra standard-indstillingen på fire cifre, ligesom det i iOS 8 er muligt også at ændre indstillinger, så adgangskoden også inkluderer tal og symboler.

Ved at hæve minimums-antallet af cifre fra fire til seks hæver Apple det maksimale antal kombinationer fra de nuværende 10.000 til en million.

Det gør "det langt sværere at cracke," lyder det fra Apple.

Apple har i de senere lanceringer haft en del fokus på it-sikkerheden, som da også for alvor er kommet på agendaen i ikke mindst virksomhederne.

Det kan du læse mere om her: Hackerne kommer - og du kan (næsten) intet gøre

Blandt andet har Apple indført fingeraftryks-scanneren Touch ID, som afløser for de traditionelle tal-koder i daglig brug. Dog skal brugerne fortsat indtaste tal-koden efter genstart.

Du kan læse om de øvrige nyheder, som Apple netop har løftet sløret for her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere