Artikel top billede

Apple skruer op for antallet af cifre i adgangskoden til iPad og iPhone

Apple er på vej med ny og langt sikrere type adgangskoder med iOS 9.

Apple planlægger at ændre adgangskoderne i det kommende iOS 9 fra fire cifre til seks cifre.

Det betyder, at brugerne af Apples iPhone eller iPad-tablet-computere efter installeringen af iOS 9 vil skulle indtaste en kode på seks tal mod i dag fire.

Det er faktisk i dag muligt for brugere af det nuværende iOS 8 at udvide længden på den ønskede adgangskode fra standard-indstillingen på fire cifre, ligesom det i iOS 8 er muligt også at ændre indstillinger, så adgangskoden også inkluderer tal og symboler.

Ved at hæve minimums-antallet af cifre fra fire til seks hæver Apple det maksimale antal kombinationer fra de nuværende 10.000 til en million.

Det gør "det langt sværere at cracke," lyder det fra Apple.

Apple har i de senere lanceringer haft en del fokus på it-sikkerheden, som da også for alvor er kommet på agendaen i ikke mindst virksomhederne.

Det kan du læse mere om her: Hackerne kommer - og du kan (næsten) intet gøre

Blandt andet har Apple indført fingeraftryks-scanneren Touch ID, som afløser for de traditionelle tal-koder i daglig brug. Dog skal brugerne fortsat indtaste tal-koden efter genstart.

Du kan læse om de øvrige nyheder, som Apple netop har løftet sløret for her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere