Artikel top billede

Apple skruer op for antallet af cifre i adgangskoden til iPad og iPhone

Apple er på vej med ny og langt sikrere type adgangskoder med iOS 9.

Apple planlægger at ændre adgangskoderne i det kommende iOS 9 fra fire cifre til seks cifre.

Det betyder, at brugerne af Apples iPhone eller iPad-tablet-computere efter installeringen af iOS 9 vil skulle indtaste en kode på seks tal mod i dag fire.

Det er faktisk i dag muligt for brugere af det nuværende iOS 8 at udvide længden på den ønskede adgangskode fra standard-indstillingen på fire cifre, ligesom det i iOS 8 er muligt også at ændre indstillinger, så adgangskoden også inkluderer tal og symboler.

Ved at hæve minimums-antallet af cifre fra fire til seks hæver Apple det maksimale antal kombinationer fra de nuværende 10.000 til en million.

Det gør "det langt sværere at cracke," lyder det fra Apple.

Apple har i de senere lanceringer haft en del fokus på it-sikkerheden, som da også for alvor er kommet på agendaen i ikke mindst virksomhederne.

Det kan du læse mere om her: Hackerne kommer - og du kan (næsten) intet gøre

Blandt andet har Apple indført fingeraftryks-scanneren Touch ID, som afløser for de traditionelle tal-koder i daglig brug. Dog skal brugerne fortsat indtaste tal-koden efter genstart.

Du kan læse om de øvrige nyheder, som Apple netop har løftet sløret for her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere