Uber vil masseansætte it-folk i dansk udviklingsafdeling

Den meget omtalte kørsels-app Uber har brug for it-folk og ingeniører til dansk udviklingsafdeling.

Det seneste år har Uber været på alles læber - også selvom taxa-app'en endnu ikke for alvor har fået trykket speederen i bund på det danske marked.

Men Uber har store planer på det danske marked, og de går ikke bare på at få endnu flere biler med Uber-chauffører ud på vejene.

Virksomheden er klar til at rekruttere dygtige hoveder i Danmark, udtaler head of public policy i Uber, Lars Dyrhagen ifølge Business.dk.

Business.dk skriver, at Uber i dag har 22 ansatte i udviklingsafdelingen i Aarhus, der arbejder med selskabets it-infrastruktur, men at der nu skal masseansættes op mod 100 ingeniører.

"Uber kigger på, hvor der er tilstedeværelse af it-kompetencer og talent. Det er der i Danmark," forklarer Lars Dyrhagen.

Uber-chefen fortæller videre til Business.dk, at afdelingen netop er placeret i Aarhus på grund af adgangen til specialister.

Det er en ganske interessant udmelding, Uber kommer med. Også selvom vi må vente med at se, hvor mange folk, der så rent faktisk bliver ansat i den danske udviklingsafdeling.

Det var i august sidste år, at det kom frem, at Uber havde etableret en udviklingsafdeling i Katrinebjerg i Aarhus - og altså før selve tjenesten blev lanceret på det danske marked, hvilket først skete senere på året. 

Uber er i øvrigt langt fra den eneste it-virksomhed, der har et rigtig godt øje til Aarhus.

Også Google har valgt at placere en udviklingsafdeling i byen.

Læs også:

Undrer du dig over Ubers gigantiske værdi? Her er syv centrale spørgsmål

Uber kan snart være den mest værdifulde iværksætter-virksomhed nogensinde

Uber er lanceret i Danmark: Men virksomheden er tynget af tre møgsager

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.