Artikel top billede

Uber vil masseansætte it-folk i dansk udviklingsafdeling

Den meget omtalte kørsels-app Uber har brug for it-folk og ingeniører til dansk udviklingsafdeling.

Det seneste år har Uber været på alles læber - også selvom taxa-app'en endnu ikke for alvor har fået trykket speederen i bund på det danske marked.

Men Uber har store planer på det danske marked, og de går ikke bare på at få endnu flere biler med Uber-chauffører ud på vejene.

Virksomheden er klar til at rekruttere dygtige hoveder i Danmark, udtaler head of public policy i Uber, Lars Dyrhagen ifølge Business.dk.

Business.dk skriver, at Uber i dag har 22 ansatte i udviklingsafdelingen i Aarhus, der arbejder med selskabets it-infrastruktur, men at der nu skal masseansættes op mod 100 ingeniører.

"Uber kigger på, hvor der er tilstedeværelse af it-kompetencer og talent. Det er der i Danmark," forklarer Lars Dyrhagen.

Uber-chefen fortæller videre til Business.dk, at afdelingen netop er placeret i Aarhus på grund af adgangen til specialister.

Det er en ganske interessant udmelding, Uber kommer med. Også selvom vi må vente med at se, hvor mange folk, der så rent faktisk bliver ansat i den danske udviklingsafdeling.

Det var i august sidste år, at det kom frem, at Uber havde etableret en udviklingsafdeling i Katrinebjerg i Aarhus - og altså før selve tjenesten blev lanceret på det danske marked, hvilket først skete senere på året. 

Uber er i øvrigt langt fra den eneste it-virksomhed, der har et rigtig godt øje til Aarhus.

Også Google har valgt at placere en udviklingsafdeling i byen.

Læs også:

Undrer du dig over Ubers gigantiske værdi? Her er syv centrale spørgsmål

Uber kan snart være den mest værdifulde iværksætter-virksomhed nogensinde

Uber er lanceret i Danmark: Men virksomheden er tynget af tre møgsager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere