Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Uber vil masseansætte it-folk i dansk udviklingsafdeling

Den meget omtalte kørsels-app Uber har brug for it-folk og ingeniører til dansk udviklingsafdeling.

Det seneste år har Uber været på alles læber - også selvom taxa-app'en endnu ikke for alvor har fået trykket speederen i bund på det danske marked.

Men Uber har store planer på det danske marked, og de går ikke bare på at få endnu flere biler med Uber-chauffører ud på vejene.

Virksomheden er klar til at rekruttere dygtige hoveder i Danmark, udtaler head of public policy i Uber, Lars Dyrhagen ifølge Business.dk.

Business.dk skriver, at Uber i dag har 22 ansatte i udviklingsafdelingen i Aarhus, der arbejder med selskabets it-infrastruktur, men at der nu skal masseansættes op mod 100 ingeniører.

"Uber kigger på, hvor der er tilstedeværelse af it-kompetencer og talent. Det er der i Danmark," forklarer Lars Dyrhagen.

Uber-chefen fortæller videre til Business.dk, at afdelingen netop er placeret i Aarhus på grund af adgangen til specialister.

Det er en ganske interessant udmelding, Uber kommer med. Også selvom vi må vente med at se, hvor mange folk, der så rent faktisk bliver ansat i den danske udviklingsafdeling.

Det var i august sidste år, at det kom frem, at Uber havde etableret en udviklingsafdeling i Katrinebjerg i Aarhus - og altså før selve tjenesten blev lanceret på det danske marked, hvilket først skete senere på året. 

Uber er i øvrigt langt fra den eneste it-virksomhed, der har et rigtig godt øje til Aarhus.

Også Google har valgt at placere en udviklingsafdeling i byen.

Læs også:

Undrer du dig over Ubers gigantiske værdi? Her er syv centrale spørgsmål

Uber kan snart være den mest værdifulde iværksætter-virksomhed nogensinde

Uber er lanceret i Danmark: Men virksomheden er tynget af tre møgsager
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Engineer

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Technical Consultant

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

OT Cybersecurity Specialist – SOC analyst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere