Artikel top billede

Foto: Microsoft.

Nu kan du hente Office til din Android-telefon

Så er den endelige version af Microsoft Office-pakke til mobiler med Googles Android-system klar til at blive hentet. Læs her, hvad Microsoft har sat på kontor-menuen.

Det er efterhånden fem uger siden, at Microsoft fortalte om firmaets preview-udgave af kontorpakken til Android-baserede mobiler.

I den mellemliggende periode er applikationerne blevet testet af tusindvis af preview-brugere i 83 lande på mere end 1.900 forskellige Android-smartphone-modeller.

Det fortæller Microsoft på sin Office-blog

Du kan også læse mere her: Gratis Office til Android på vej: Microsoft søger Android-brugere til beta-test

Nu er koden så helt klar til at blive hentet i den færdige version.

Word, Excel og Powerpoint til Android-smartphones er ovre beta-stadiet, og de kan derfor downloades i deres endelige versioner.

Microsoft fortæller, at den feedback der er blevet givet i testfasen blandt andet har resulteret i, at firmaet har gjort det nemmere at integrere til andre populære apps som Google Drive og Box.

30 nye venner

De væsentligste funktioner i Office til Android er, at du kan læse og redigere dine dokumenter på farten.

Det er blevet muligt, at vise PowerPoint-præsentationer trådsløst fra din smartphone til skærmen i mødelokalet. Med de samme slide-overgange og animationer som på din pc.

Du kan også tegne eller skrive direkte på din smartphone-skærm for at fremhæve vigtige pointer, mens du præsenterer.

Der er adgang til dokumenterne direkte fra mobilos, og du kan hente filer fra eksempelvis OneDrive, Dropbox, Google Drive og Box.

Microsoft har i øvrigt indgået partnerskaber med mere end 30 hardware-producenter, som Samsung og Sony, der vil præinstallere Office-apps på kommende Android-produkter.

Læs også:
Galleri: Sådan ser Office til en Android-tablet ud

Microsoft dropper betaling: Office bliver gratis til iOS og Android
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere