Artikel top billede

Foto: Microsoft.

Nu kan du hente Office til din Android-telefon

Så er den endelige version af Microsoft Office-pakke til mobiler med Googles Android-system klar til at blive hentet. Læs her, hvad Microsoft har sat på kontor-menuen.

Det er efterhånden fem uger siden, at Microsoft fortalte om firmaets preview-udgave af kontorpakken til Android-baserede mobiler.

I den mellemliggende periode er applikationerne blevet testet af tusindvis af preview-brugere i 83 lande på mere end 1.900 forskellige Android-smartphone-modeller.

Det fortæller Microsoft på sin Office-blog

Du kan også læse mere her: Gratis Office til Android på vej: Microsoft søger Android-brugere til beta-test

Nu er koden så helt klar til at blive hentet i den færdige version.

Word, Excel og Powerpoint til Android-smartphones er ovre beta-stadiet, og de kan derfor downloades i deres endelige versioner.

Microsoft fortæller, at den feedback der er blevet givet i testfasen blandt andet har resulteret i, at firmaet har gjort det nemmere at integrere til andre populære apps som Google Drive og Box.

30 nye venner

De væsentligste funktioner i Office til Android er, at du kan læse og redigere dine dokumenter på farten.

Det er blevet muligt, at vise PowerPoint-præsentationer trådsløst fra din smartphone til skærmen i mødelokalet. Med de samme slide-overgange og animationer som på din pc.

Du kan også tegne eller skrive direkte på din smartphone-skærm for at fremhæve vigtige pointer, mens du præsenterer.

Der er adgang til dokumenterne direkte fra mobilos, og du kan hente filer fra eksempelvis OneDrive, Dropbox, Google Drive og Box.

Microsoft har i øvrigt indgået partnerskaber med mere end 30 hardware-producenter, som Samsung og Sony, der vil præinstallere Office-apps på kommende Android-produkter.

Læs også:
Galleri: Sådan ser Office til en Android-tablet ud

Microsoft dropper betaling: Office bliver gratis til iOS og Android
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.