Artikel top billede

Ejere af Samsung-pc'er kan ånde lettet op: Samsung dropper blokering af vigtige sikkerheds-opdateringer

Samsung fjerner automatisk blokering af vigtige sikkerhedsopdateringer i selskabets computere.

Samsung fjerner den automatiske blokering af de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsofts opdaterings-tjeneste fra alle Samsungs pc'er og notebook-computer.

Det sker, efter en sikkerhedsmand i sidste uge opdagede, at der i Samsungs egen opdaterings-tjeneste, SW Update, findes en fil med navnet Disable-Windowsupdate.exe, som slår de automatiske opdateringer fra Microsoft fra.

Det kan du læse mere om her: Samsung blokerer i al hemmelighed for vigtige sikkerhedsopdateringer på selskabets pc'er

"Vi vil inden for få dage udsende en patch gennem Samsung Software Update, hvor vi går tilbage til de anbefalede automatiske Windows Update-indstillinger," lyder det i en besked, som Samsung udsendte fredag.

Her skriver selskabet opså, at det værdsætter dets samarbejde med Microsoft samt at det tilstræber en "tillidsvækkende bruger-oplevelse."

I en tidligere forklaring pegede Samsung på, at den automatiske frakobling af Windows Update skyldtes, at Samsung ville undgå, at Microsoft-opdateringerne ødelagde andre funktioner i computernes software.

Senere meddelte Samsung, at hensigten ikke var at blokere for Microsoft-opdateringerne, men at gøre det muligt for brugerne selv at vælge opdateringer til og fra.

Microsoft har hele tiden fastholdt, at det er en rigtig dårlig ide ikke at installere ikke mindst de sikkerheds-opdateringer, der udsendes via Windows Update.

Ifølge Samsung vil rettelsen blive udsendt automatisk til Samsungs computere.

Læs også:

Samsung blokerer i al hemmelighed for vigtige sikkerhedsopdateringer på selskabets pc'er

Hackerne kommer - og du kan (næsten) intet gøre

Kritisk sårbarhed i 600 millioner Samsung-smartphones
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere