Artikel top billede

Jeres mening: Er Apple Music værd at skifte til?

I en uge har vi kunne bruge Apple Music, Apples nye streamingtjeneste, der skal tage kampen op mod Spotify. Har den tre måneder lange prøveperiode lokket dig, og hvad synes du?

I begyndelsen af juli gik Apple Music i luften.

Det var en storsatsning fra Apples side, som sigter mod at vende et faldende musiksalg i iTunes ved at fange de millioner af iPhone-brugere, som nu benytter sig af tjenester som blandt andet Spotify.

Med en pris i det samme niveau, tre måneders gratis prøveperiode og et næsten identisk musikbibliotek, kan det være fristende, om end bare for tre måneders gratis musik, inden at du igen går tilbage til Spotify.

 Apple MusicSpotifyTDC Play
Gratis?ja - tre måneder samt 24-timers radiokanalJa - gratis, så længe du vil høre reklamer"Ja"
Pris99 kroner

Familieversion - seks enheder
149 kroner.

99 kroner

Familiepakke - to enheder - 149 kroner

Familiepakke - fem enheder - 299 kroner

Gratis for brugerne af TDC
Musik-bibliotek30 millioner numre30 millioner numre20 millioner numre
Lyd-kvalitetFormodes at være på 256 kbps ligesom købte sange i iTunes.96 kbps
160 kbps
320 kbps (kun ved abonnement)
192 kbps - 320 kbps på web;
PlatformeiOS, OS X, Apple TV, web, Windows, Android til efteråretPS3/4, Windows Phone, iOS, OS X, Windows, Android
Blackberry, web, ekstra
iOS, OS X, Android, Windows Phone
Windows, web
Offline-
musik
Ja ved betalingJa ved betalingJa
24-timers global radio-kanalJa - sendt fra tre lokationer verden overNejNej
AirPlayJaJaJa

Her på redaktionen har vi prøvet Apple Music, og vi er af lidt blandede holdninger.

Mens nogen synes, at det fungerer langt bedre end blandt andet Spotify, så er andre lidt mere skeptiske.

Dog er vi enige om, at selve tjenesten fungerer udmærket, og specielt integrationen af Siri virkelig er god.

Men hvad synes du? Har du prøvet den nye tjeneste fra Apple, og er du blevet omvendt, eller bliver du i de trygge, grønne omgivelser hos Spotify eller er du stadig til de nu klassiske mp3-filer?

Vi er bevidste om, at der er mange meninger om Apple Music og Apple generelt, men vi vil helst høre fra jer, som rent faktisk har prøvet Apple Music, som kan dele oplevelsen, så andre måske kan få lyst til at prøve tjenesten - eller blive bekræftet i, at det ikke er tiden og pengene værd. 

Du kan læse mere om Apple Music her.

Læs også: Få svar på fem vigtige spørgsmål: Sådan kommer [b][b]Apple Music[/b] til at klare sig[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.