Artikel top billede

Video: Sådan virker Microsofts lynhurtige sikkerhedssoftware "Windows Hello"

Sammen med Windows 10 bringer Microsoft ny sikkerhedssoftware til verden, som skal gøre det nemt, men sikkert at logge på sin computer. Og det går super stærkt.

Windows 10 er lige om hjørnet, og vi har snart set alle de store nyheder ved det nye styresystem.

Men en feature, som nok er lidt undervurderet, er Windows Hello, Microsofts nye sikkerhedssoftware til Windows 10, som åbner Windows ved hjælp af biometri.

Windows Hello virker enten ved hjælp af en fingerscanner eller ved hjælp af et specielt type webcam, her i blandt Intels RealSense 3D kamera, kan låse op for Windows på sekunder, hvis du sidder foran computeren.

Grunden til, at det skal være et af de nye, specielle kameraer, og at du ikke bare kan bruge dit klassiske indbyggede webcam i din gamle computer er, at et traditionelt kamera ikke kan måle dybde.

Det ville betyde, at kameraet ikke altid ville kunne se forskel mellem dig og et billede af dig. Det kan de nye kamera-typer.

Computerworld har ved flere lejligheder prøvet Windows Hello, og det har virket fejlfrit. Så snart computeren har set dig, låses systemet op på et sekund, og du kan fortsætte arbejdet.

Herunder kan du se en video fra det amerikanske tech-medie, Winsupersite, som ved hjælp af Intels RealSense 3D-kamera fremviser, hvordan det fungerer.

Det forventes, at kamera-teknologien vil være at finde i mange af de nye Windows 10-computere, som kommer ud i efteråret.

Selve demonstrationen af systemet starter først ved 09:00-mærket.

Læs også: Nye vilde sikkerheds-features fra Microsoft: Ingen kan stå imod

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere