Artikel top billede

Video: Sådan virker Microsofts lynhurtige sikkerhedssoftware "Windows Hello"

Sammen med Windows 10 bringer Microsoft ny sikkerhedssoftware til verden, som skal gøre det nemt, men sikkert at logge på sin computer. Og det går super stærkt.

Windows 10 er lige om hjørnet, og vi har snart set alle de store nyheder ved det nye styresystem.

Men en feature, som nok er lidt undervurderet, er Windows Hello, Microsofts nye sikkerhedssoftware til Windows 10, som åbner Windows ved hjælp af biometri.

Windows Hello virker enten ved hjælp af en fingerscanner eller ved hjælp af et specielt type webcam, her i blandt Intels RealSense 3D kamera, kan låse op for Windows på sekunder, hvis du sidder foran computeren.

Grunden til, at det skal være et af de nye, specielle kameraer, og at du ikke bare kan bruge dit klassiske indbyggede webcam i din gamle computer er, at et traditionelt kamera ikke kan måle dybde.

Det ville betyde, at kameraet ikke altid ville kunne se forskel mellem dig og et billede af dig. Det kan de nye kamera-typer.

Computerworld har ved flere lejligheder prøvet Windows Hello, og det har virket fejlfrit. Så snart computeren har set dig, låses systemet op på et sekund, og du kan fortsætte arbejdet.

Herunder kan du se en video fra det amerikanske tech-medie, Winsupersite, som ved hjælp af Intels RealSense 3D-kamera fremviser, hvordan det fungerer.

Det forventes, at kamera-teknologien vil være at finde i mange af de nye Windows 10-computere, som kommer ud i efteråret.

Selve demonstrationen af systemet starter først ved 09:00-mærket.

Læs også: Nye vilde sikkerheds-features fra Microsoft: Ingen kan stå imod

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere