Artikel top billede

Video: Sådan virker Microsofts lynhurtige sikkerhedssoftware "Windows Hello"

Sammen med Windows 10 bringer Microsoft ny sikkerhedssoftware til verden, som skal gøre det nemt, men sikkert at logge på sin computer. Og det går super stærkt.

Windows 10 er lige om hjørnet, og vi har snart set alle de store nyheder ved det nye styresystem.

Men en feature, som nok er lidt undervurderet, er Windows Hello, Microsofts nye sikkerhedssoftware til Windows 10, som åbner Windows ved hjælp af biometri.

Windows Hello virker enten ved hjælp af en fingerscanner eller ved hjælp af et specielt type webcam, her i blandt Intels RealSense 3D kamera, kan låse op for Windows på sekunder, hvis du sidder foran computeren.

Grunden til, at det skal være et af de nye, specielle kameraer, og at du ikke bare kan bruge dit klassiske indbyggede webcam i din gamle computer er, at et traditionelt kamera ikke kan måle dybde.

Det ville betyde, at kameraet ikke altid ville kunne se forskel mellem dig og et billede af dig. Det kan de nye kamera-typer.

Computerworld har ved flere lejligheder prøvet Windows Hello, og det har virket fejlfrit. Så snart computeren har set dig, låses systemet op på et sekund, og du kan fortsætte arbejdet.

Herunder kan du se en video fra det amerikanske tech-medie, Winsupersite, som ved hjælp af Intels RealSense 3D-kamera fremviser, hvordan det fungerer.

Det forventes, at kamera-teknologien vil være at finde i mange af de nye Windows 10-computere, som kommer ud i efteråret.

Selve demonstrationen af systemet starter først ved 09:00-mærket.

Læs også: Nye vilde sikkerheds-features fra Microsoft: Ingen kan stå imod

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere