Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Hvem er hurtigst?: Windows 10 og 8 i direkte test mod hinanden

Her kan du se, hvordan de to Windows-udgaver klarer sig i forhold til hinanden. Windows 10 imponerer ikke vildt - men det kommer det til i spil.

Der er kun få dage til, at Windows 10 udkommer d. 29. juli, og selvom der allerede er en udgave af Windows 10 ude, som Microsoft selv kalder "anmeldergodkendt", så er selve Windows 10's ydeevne stadig svær at endelig bedømme.

Specielt fordi Windows 10 stadig mangler sin grafiske DirectX 12-teknologi som måske vil øge systemets grafiske ydeevne kraftigt.

Men ser du bort fra grafik-delen, så er der meget lidt at hente i ydelse hvis du kommer fra Windows 8/8.1.

Men det er dog ikke nødvendigvis en skidt ting. 

Der er en relativ stor forskel mellem Windows 7 og 8. Men fra 8 til 10 har performance ikke været det vigtigste for Microsoft - mest af alt fordi Windows 8 allerede nu yder ganske godt.

Ikke desto mindre har vores gode kollegaer ovre på PCWorld.com lavet en større sammenlignende test med to ens HP Spectre x360-computere, hvor den ene kører Windows 8.1 og den anden Windows 10 (Build 10240).

Her fyldte de begge maskiner med forskellige benchmark-programmer for at teste systemet (se skemaet).

Resultatet er som sagt, at der næsten ingen forskel er på den rå ydeevne.

Men som Gordon Mah Ung, Seniorredaktør hos PCWorld.com, siger, så er der stadig meget at teste endnu.

Samtidig er Windows 10 endnu ikke er i handlen, så der kan stadig komme opdateringer, som kan give en forbedring i ydelsen.

Læs også: Medier: Det her er den endelige Windows 10 i RTM-version
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere