Artikel top billede

Din mening: Opgraderer du ikke til Windows 10? Så fortæl os hvorfor

Windows 10 er på vej, og selvom Microsoft har gjort det fristende at sige ja med en gratis opdatering, så er der stadig delte meninger om, hvorvidt der skal opdateres eller ej. Hvad gør du?

Windows 10 deler vandene i vores kommentarfelter.

Nogle vil opdatere så hurtigt som muligt, andre vil se tiden an og igen vil andre for alt i verden forblive i det velkendte Windows 7 eller 8.

Og der er mange, velargumenterede grunde til at blive i de velkendte miljøer: kompabilitet med specifikke programmer, frygt for mangel af stabilitet, eller frygten for, at Windows 10 ikke forbliver gratis at bruge.

Vi har her på Computerworld kørt med det endelige RTM-build i et par dage, og ud over nogle små bugs ved Windows Store, så har systemet kørt upåklageligt.

Så hvad tænker du?

Har du ikke tænkt dig at opdatere og hvorfor ikke? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Vi ønsker en debat omkring opdateringen til Windows 10. Derfor håber vi, at vi kan udelade indlæg vedrørende OS X eller Linux-distro'er, da brugere af disse jo formentligt ikke er i målgruppen for at opgradere gratis.

Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis

Det her er den endelige Windows 10 i RTM-version

Skal/skal ikke: Sådan bliver du klar til Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere