Artikel top billede

Din mening: Opgraderer du ikke til Windows 10? Så fortæl os hvorfor

Windows 10 er på vej, og selvom Microsoft har gjort det fristende at sige ja med en gratis opdatering, så er der stadig delte meninger om, hvorvidt der skal opdateres eller ej. Hvad gør du?

Windows 10 deler vandene i vores kommentarfelter.

Nogle vil opdatere så hurtigt som muligt, andre vil se tiden an og igen vil andre for alt i verden forblive i det velkendte Windows 7 eller 8.

Og der er mange, velargumenterede grunde til at blive i de velkendte miljøer: kompabilitet med specifikke programmer, frygt for mangel af stabilitet, eller frygten for, at Windows 10 ikke forbliver gratis at bruge.

Vi har her på Computerworld kørt med det endelige RTM-build i et par dage, og ud over nogle små bugs ved Windows Store, så har systemet kørt upåklageligt.

Så hvad tænker du?

Har du ikke tænkt dig at opdatere og hvorfor ikke? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Vi ønsker en debat omkring opdateringen til Windows 10. Derfor håber vi, at vi kan udelade indlæg vedrørende OS X eller Linux-distro'er, da brugere af disse jo formentligt ikke er i målgruppen for at opgradere gratis.

Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis

Det her er den endelige Windows 10 i RTM-version

Skal/skal ikke: Sådan bliver du klar til Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere