Artikel top billede

Din mening: Opgraderer du ikke til Windows 10? Så fortæl os hvorfor

Windows 10 er på vej, og selvom Microsoft har gjort det fristende at sige ja med en gratis opdatering, så er der stadig delte meninger om, hvorvidt der skal opdateres eller ej. Hvad gør du?

Windows 10 deler vandene i vores kommentarfelter.

Nogle vil opdatere så hurtigt som muligt, andre vil se tiden an og igen vil andre for alt i verden forblive i det velkendte Windows 7 eller 8.

Og der er mange, velargumenterede grunde til at blive i de velkendte miljøer: kompabilitet med specifikke programmer, frygt for mangel af stabilitet, eller frygten for, at Windows 10 ikke forbliver gratis at bruge.

Vi har her på Computerworld kørt med det endelige RTM-build i et par dage, og ud over nogle små bugs ved Windows Store, så har systemet kørt upåklageligt.

Så hvad tænker du?

Har du ikke tænkt dig at opdatere og hvorfor ikke? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Vi ønsker en debat omkring opdateringen til Windows 10. Derfor håber vi, at vi kan udelade indlæg vedrørende OS X eller Linux-distro'er, da brugere af disse jo formentligt ikke er i målgruppen for at opgradere gratis.

Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis

Det her er den endelige Windows 10 i RTM-version

Skal/skal ikke: Sådan bliver du klar til Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere