Artikel top billede

Skærmdump: Youtube.

It-gigant hyrer Top Gear-trio for svimlende beløb

Trioen bag tv-successen Top Gear er for en mindre formue blevet hyret af it-giganten Amazon til at sparke gang i et nyt bilprogram på nettet. Satsningen er samtidig et stød mod tv-rivalen Netflix.

En af verdens største online-markedspladser, Amazon, har hyret den populære Top Gear-trio med den kontroversielle Jeremy Clarkson i spidsen til en kommende tv-serie.

Prisen for at få Jeremy Clarkson og hans to medsammensvorne James May og Richard Hammond med i sin kommende satsning ligger på 1,7 milliarder kroner.

Til pris skal Amazon så have produceret 36 afsnit af den nye serie over tre år.

Produceren bag de nye løjer bliver Andy Wilman, der også har stået bag de uhyre populære bilprogrammer i Top Gear-serien, der i nullerne oplevede kæmpesucces med trekløveret, som Amazon nu har underskrevet en aftale med.

Det skriver Financial Times.

I flæsket på Netflix

Amazon ønsker hverken at bekræfte aftalen eller fortælle, hvad den nye serie kommer til at handle om over for Financial Times.

Det skulle dog være ganske vist, at der er tale om et bilprogram.

Sikkert er det også, at aftalen skal give Amazon momentum i kampen mod nyere spillere som Netflix, der selv har investeret en god halv milliard kroner i serien House of Cards.

Det kommende bilprogram på Amazons tv-tilbud bliver kun tilgængeligt for abonnenter på Amazon Prime, der løber op i omkring 840 kroner årligt.

Læs også:

På Cuba koster Netflix en tredjedel af månedslønnen

Le Mans-legenden Tom Kristensen: Uden data styrer jeg i blinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere