Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Skærmdump: Youtube.

It-gigant hyrer Top Gear-trio for svimlende beløb

Trioen bag tv-successen Top Gear er for en mindre formue blevet hyret af it-giganten Amazon til at sparke gang i et nyt bilprogram på nettet. Satsningen er samtidig et stød mod tv-rivalen Netflix.

En af verdens største online-markedspladser, Amazon, har hyret den populære Top Gear-trio med den kontroversielle Jeremy Clarkson i spidsen til en kommende tv-serie.

Prisen for at få Jeremy Clarkson og hans to medsammensvorne James May og Richard Hammond med i sin kommende satsning ligger på 1,7 milliarder kroner.

Til pris skal Amazon så have produceret 36 afsnit af den nye serie over tre år.

Produceren bag de nye løjer bliver Andy Wilman, der også har stået bag de uhyre populære bilprogrammer i Top Gear-serien, der i nullerne oplevede kæmpesucces med trekløveret, som Amazon nu har underskrevet en aftale med.

Det skriver Financial Times.

I flæsket på Netflix

Amazon ønsker hverken at bekræfte aftalen eller fortælle, hvad den nye serie kommer til at handle om over for Financial Times.

Det skulle dog være ganske vist, at der er tale om et bilprogram.

Sikkert er det også, at aftalen skal give Amazon momentum i kampen mod nyere spillere som Netflix, der selv har investeret en god halv milliard kroner i serien House of Cards.

Det kommende bilprogram på Amazons tv-tilbud bliver kun tilgængeligt for abonnenter på Amazon Prime, der løber op i omkring 840 kroner årligt.

Læs også:

På Cuba koster Netflix en tredjedel af månedslønnen

Le Mans-legenden Tom Kristensen: Uden data styrer jeg i blinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere