Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Trin for trin: Sådan installerer du Windows 10 fra ISO-filen

Du kan enten installere Windows 10 ved at vente på din tur i opgraderingskøen - eller du kan installere det via en ISO-fil. Sidstnævnte skal gøres på en helt bestemt måde. Se her, hvordan du finder vej gennem installationen.

Windows 10 er over os, men der kan gå flere uger, før det bliver din tur i opgraderingskøen.

Det er lang tid for nogle, og hvis du ikke kan vente, så kan du med fordel hente Microsofts ISO-fil, som du finder via denne artikel.

Og har du hentet ISO-filen, kan du installere Windows 10 med det samme.

Du skal bare huske, at du skal vælge at opgradere og ikke lave et USB/DVD-medie med ISO-filen. hvorefter du kan lave en "clean install" - en reinstallering.

Gør du dette, så kan du ikke drage nytte af din gratis "opgradering" fra Windows 7/8.1, da du reelt set ikke opgraderer, men i stedet installerer Windows 10 - og det kræver en Windows 10-kode, som du endnu ikke har.

Vi har samlet billeder af installationen herunder. Følger du billederne, så skal du nok kunne installere Windows 10 ved hjælp af ISO-filen. Husk selvfølgelig at have en relativ frisk backup af dine filer, inden du installerer.

Læs også: Vil du have en helt frisk Windows 10-installation? Så skal du gøre det på denne måde

Læs også: Kan du ikke hente apps i Windows 10's butik? Så prøv dette lille trick

Læs også: 10 ting du skal gøre, når du har installeret Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere