Artikel top billede

Gider du ikke vente i Windows 10-køen? Så hent denne ISO-fil i stedet

Hvis du ikke gider vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen, så er der hjælp at hente. For Microsoft har lidt uventet klargjort en ISO-fil, som du kan installere det nye system med.

Opdateret.

Bruger du denne metode opfordres du til IKKE at lave et install via USB eller DVD og lave en helt clean Install som det første. Følg denne vejledning. Også hvis du allerede HAR gjort det, og nu ikke kan aktivere systemet: 

Vil du have en helt frisk Windows 10-installation? Så skal du gøre det på denne måde

Lidt uventet har Microsoft allerede nu lagt en Windows 10-ISO-fil frem til download, så du ikke behøver sidde i kø for at hente Windows 10 igennem "reservations-systemet".

Microsoft har ellers ihærdigt forsøgt at få folk til at reservere via sit reservationssystem for ikke at belaste sine servere for voldsomt.

Men der er altså en genvej via ISO-filen, hvor du kan hente enten en 32- eller 64-bit version her.

Det, du henter, er et Media Creation Tool, som minder fuldstændig om det, du har kunne hente til at installere Windows 8 med.

Fra menuen kan du trykke "Upgrade This PC now", og så er du på vej til at få Windows 10.

Du kan også lave et nyt installationsmedie til at opdatere en anden computer - og så længe, at den ønskede computer har en gyldig Windows 7 eller 8.1, kan du bruge ISO'en.

Der er dog småfejl

Det lyder dog til på de sociale medier, at ISO'en ikke er uden fejl.

Blandt andet har flere oplevet, at Windows efterfølgende har skiftet sprog. Ikke verdens største fejl, men ikke desto mindre generende.

Ligeledes er der flere, som får fejlmeddelelsen: "Something happened", hvorefter installationen slutter.

Sker dette, virker det til, at du kun kan vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen.

Læs også:

Vi har testet den endelige version af Windows 10: Her er vores dom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.