Artikel top billede

Gider du ikke vente i Windows 10-køen? Så hent denne ISO-fil i stedet

Hvis du ikke gider vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen, så er der hjælp at hente. For Microsoft har lidt uventet klargjort en ISO-fil, som du kan installere det nye system med.

Opdateret.

Bruger du denne metode opfordres du til IKKE at lave et install via USB eller DVD og lave en helt clean Install som det første. Følg denne vejledning. Også hvis du allerede HAR gjort det, og nu ikke kan aktivere systemet: 

Vil du have en helt frisk Windows 10-installation? Så skal du gøre det på denne måde

Lidt uventet har Microsoft allerede nu lagt en Windows 10-ISO-fil frem til download, så du ikke behøver sidde i kø for at hente Windows 10 igennem "reservations-systemet".

Microsoft har ellers ihærdigt forsøgt at få folk til at reservere via sit reservationssystem for ikke at belaste sine servere for voldsomt.

Men der er altså en genvej via ISO-filen, hvor du kan hente enten en 32- eller 64-bit version her.

Det, du henter, er et Media Creation Tool, som minder fuldstændig om det, du har kunne hente til at installere Windows 8 med.

Fra menuen kan du trykke "Upgrade This PC now", og så er du på vej til at få Windows 10.

Du kan også lave et nyt installationsmedie til at opdatere en anden computer - og så længe, at den ønskede computer har en gyldig Windows 7 eller 8.1, kan du bruge ISO'en.

Der er dog småfejl

Det lyder dog til på de sociale medier, at ISO'en ikke er uden fejl.

Blandt andet har flere oplevet, at Windows efterfølgende har skiftet sprog. Ikke verdens største fejl, men ikke desto mindre generende.

Ligeledes er der flere, som får fejlmeddelelsen: "Something happened", hvorefter installationen slutter.

Sker dette, virker det til, at du kun kan vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen.

Læs også:

Vi har testet den endelige version af Windows 10: Her er vores dom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere