Artikel top billede

Ventelisten til en OnePlus 2-smartphone vokser hurtigt

OnePlus har lanceret en ny smartphone, OnePlus 2, og efterspørgslen er ganske voldsom.

OnePlus One var sidste år en stor succes for det kinesiske firma OnePlus.

Det var en flagskibstelefon med matchende specifikationer på Samsungs S5, men til den halve pris, og folk var vilde med den.

Det var vi ligeledes her på Computerworld, hvor vi gav telefonen mange roser på vejen i anmeldelsen på trods af et middelmådigt kamera og en til tider flimrende forbindelse.

For halvanden uge siden lancerede OnePlus så den nye model, OnePlus 2. En telefon med ligeledes vanvittige specifikationer prisen taget i betragtning: 2.499 - 2.999 kroner for, hvad andre producenter mere eller mindre tager 5.000 kroner for.

Igen kræver det en invitation, før du kan få lov til at købe den. Og denne gang er telefonen så eftertragtet, at over 2,2 millioner på dette tidspunkt har været inde og skrive sig på ventelisten til telefonen.

Stor interesse - Stor telefon
Selvom man selvfølgelig ikke kan omregne 2,2 millioner på en venteliste til 2,2 millioner solgte enheder, så er den store venteliste en flot milepæl for OnePlus.

Mange fandt invitationssystemet på OnePlus One generende, og koder blev fra tid til anden solgt for flere hundrede kroner på diverse auktionssider - alene fordi det var svært at få telefonen i starten.

Det blev nemmere med tiden, og nu kan du købe OnePlus One uden invitation. Man kan håbe, at det samme sker for OnePlus 2, men hurtigere end ved OnePlus One.

OnePlus 2 ser ud til at blive en spændende og stærk telefon på 5,5 tommer - en stor basse for mange.

Du kan her læse om telefonen, og den amerikanske YouTube-blogger, Marques Brownlee har allerede haft den i hænderne.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere