Artikel top billede

Ventelisten til en OnePlus 2-smartphone vokser hurtigt

OnePlus har lanceret en ny smartphone, OnePlus 2, og efterspørgslen er ganske voldsom.

OnePlus One var sidste år en stor succes for det kinesiske firma OnePlus.

Det var en flagskibstelefon med matchende specifikationer på Samsungs S5, men til den halve pris, og folk var vilde med den.

Det var vi ligeledes her på Computerworld, hvor vi gav telefonen mange roser på vejen i anmeldelsen på trods af et middelmådigt kamera og en til tider flimrende forbindelse.

For halvanden uge siden lancerede OnePlus så den nye model, OnePlus 2. En telefon med ligeledes vanvittige specifikationer prisen taget i betragtning: 2.499 - 2.999 kroner for, hvad andre producenter mere eller mindre tager 5.000 kroner for.

Igen kræver det en invitation, før du kan få lov til at købe den. Og denne gang er telefonen så eftertragtet, at over 2,2 millioner på dette tidspunkt har været inde og skrive sig på ventelisten til telefonen.

Stor interesse - Stor telefon
Selvom man selvfølgelig ikke kan omregne 2,2 millioner på en venteliste til 2,2 millioner solgte enheder, så er den store venteliste en flot milepæl for OnePlus.

Mange fandt invitationssystemet på OnePlus One generende, og koder blev fra tid til anden solgt for flere hundrede kroner på diverse auktionssider - alene fordi det var svært at få telefonen i starten.

Det blev nemmere med tiden, og nu kan du købe OnePlus One uden invitation. Man kan håbe, at det samme sker for OnePlus 2, men hurtigere end ved OnePlus One.

OnePlus 2 ser ud til at blive en spændende og stærk telefon på 5,5 tommer - en stor basse for mange.

Du kan her læse om telefonen, og den amerikanske YouTube-blogger, Marques Brownlee har allerede haft den i hænderne.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere