Artikel top billede

Din mening: Hvad synes du om Windows 10?

Der er snart gået tre uger, siden Windows 10 begyndte sin fremmarch på computere verden over. Har du fået installeret Windows 10, og hvad synes du? Deltag i debatten her.

Den 29 juli blev Windows 10 lanceret.

I et helt år har vi her på computerworld skrevet om det nye system, og siden efteråret 2014 har det også været muligt for alle at være en del af Windows Insider, Microsofts beta-program.

Med Windows Insider har Microsoft testet systemet på millioner af entusiaster, udviklere og interesserede inden, at det færdige system kom ud på de almindelige brugeres computere.

Igennem et reservationssystem kunne vi alle opdatere vore computere, og nu her efter godt tre uger burde vi begynde at se majoriteten - som ønsker Windows 10 - have systemet installeret på sin computer.

Derfor vil vi gerne høre jeres mening:
Hvad synes du om Windows 10?

Har det gjort din hverdag nemmere?

Er der smarte funktioner, som for alvor retfærdiggør en opdatering?

Er din computer blevet dårligere?

Er det ikke lykkes at installere?

Vi vil høre din mening. Måske kan vi endda hjælpe hinanden, skulle vi have et problem med Windows 10.

I hvert fald har vi her på Computerworld lavet et hav af artikler både før og efter lanceringen, som måske kan være en hjælp til dig, som har installeret Windows 10 - eller som stadig slås med installationen.

Hvad er din mening om Windows 10?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere