Artikel top billede

Din mening: Hvad synes du om Windows 10?

Der er snart gået tre uger, siden Windows 10 begyndte sin fremmarch på computere verden over. Har du fået installeret Windows 10, og hvad synes du? Deltag i debatten her.

Den 29 juli blev Windows 10 lanceret.

I et helt år har vi her på computerworld skrevet om det nye system, og siden efteråret 2014 har det også været muligt for alle at være en del af Windows Insider, Microsofts beta-program.

Med Windows Insider har Microsoft testet systemet på millioner af entusiaster, udviklere og interesserede inden, at det færdige system kom ud på de almindelige brugeres computere.

Igennem et reservationssystem kunne vi alle opdatere vore computere, og nu her efter godt tre uger burde vi begynde at se majoriteten - som ønsker Windows 10 - have systemet installeret på sin computer.

Derfor vil vi gerne høre jeres mening:
Hvad synes du om Windows 10?

Har det gjort din hverdag nemmere?

Er der smarte funktioner, som for alvor retfærdiggør en opdatering?

Er din computer blevet dårligere?

Er det ikke lykkes at installere?

Vi vil høre din mening. Måske kan vi endda hjælpe hinanden, skulle vi have et problem med Windows 10.

I hvert fald har vi her på Computerworld lavet et hav af artikler både før og efter lanceringen, som måske kan være en hjælp til dig, som har installeret Windows 10 - eller som stadig slås med installationen.

Hvad er din mening om Windows 10?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere