Artikel top billede

Fuld fart på Windows 10: 50 millioner opgraderinger på tre uger

For bare en uge siden var der over 25 millioner computere verden over med Windows 10 - og hvis man skal tro på amerikansk tech-medie, så er brugerskaren fordoblet på bare en uge. Læs hvordan her.

Microsoft har travlt med at opgradere computere verden over.

Helt op imod over en milliard computere er kompatible med det nye Windows 10-system og potentielt klar til at modtage det nye system, som kan hentes gratis.

Igennem et reservationssystem bliver computere løbende opdateret, så det har været lidt svært at finde ud af, hvor mange computere, der reelt har modtaget opdateringen.

Microsoft selv var ude i sidste uge og fortælle, at der var 25 millioner computere, som var opdateret til Windows 10.

Hvis du ikke gider vente i "reservationskøen", så kan du læse her, hvordan du selv kan installere Windows 10.

Men nu er et amerikansk medie, Winbeta.org, ude med nye tal.

Hjemmesiden har tidligere været meget præcise med tal og sine kilder, og Winbeta fortæller, at Microsoft nu har fået installeret Windows 10 på over 50 millioner computere verden over.

Det er et imponerende nummer, hvis det er sandt, og en fordobling i forhold til sidste uges 25 millioner.

Ifølge Winbetas kilder, så er Microsoft begyndt at presse installationerne ud meget mere aggressivt, hvilket betyder, at flere modtager opgraderingen hurtigere.
[/b]

Grunden til reservationssystemet ligger i, at Microsoft ikke vil overbelaste sine servere ved, at flere millioner computere på samme tid vil downloade de godt 4 GB-installationsfiler til Windows 10.

Gør dit Windows 10 mere personligt: Hurtig guide: Gør din startmenu i Windows 10 mere personlig

Samtidig sikrer reservationssystemet også, at du opdaterer, når din hardwareproducent har alle drivere på plads.

Reservationssoftwaren på din computer tillader først at opdatere, når den er helt sikker på, at dit system skulle være kompatibelt med Windows 10.

Vi har dog fint kunne installere Windows 10 på de fleste enheder uden de store problemer.

Så hvis du har bare en smule teknisk snilde - og følger vejledningen længere oppe i artiklen - så kan du også installere Windows 10 uden for reservationssystemet.

Læs også: Vi har testet den endelige version af [b][b]Windows 10[/b]: Her er vores dom[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.