Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Fuld fart på Windows 10: 50 millioner opgraderinger på tre uger

For bare en uge siden var der over 25 millioner computere verden over med Windows 10 - og hvis man skal tro på amerikansk tech-medie, så er brugerskaren fordoblet på bare en uge. Læs hvordan her.

Microsoft har travlt med at opgradere computere verden over.

Helt op imod over en milliard computere er kompatible med det nye Windows 10-system og potentielt klar til at modtage det nye system, som kan hentes gratis.

Igennem et reservationssystem bliver computere løbende opdateret, så det har været lidt svært at finde ud af, hvor mange computere, der reelt har modtaget opdateringen.

Microsoft selv var ude i sidste uge og fortælle, at der var 25 millioner computere, som var opdateret til Windows 10.

Hvis du ikke gider vente i "reservationskøen", så kan du læse her, hvordan du selv kan installere Windows 10.

Men nu er et amerikansk medie, Winbeta.org, ude med nye tal.

Hjemmesiden har tidligere været meget præcise med tal og sine kilder, og Winbeta fortæller, at Microsoft nu har fået installeret Windows 10 på over 50 millioner computere verden over.

Det er et imponerende nummer, hvis det er sandt, og en fordobling i forhold til sidste uges 25 millioner.

Ifølge Winbetas kilder, så er Microsoft begyndt at presse installationerne ud meget mere aggressivt, hvilket betyder, at flere modtager opgraderingen hurtigere.
[/b]

Grunden til reservationssystemet ligger i, at Microsoft ikke vil overbelaste sine servere ved, at flere millioner computere på samme tid vil downloade de godt 4 GB-installationsfiler til Windows 10.

Gør dit Windows 10 mere personligt: Hurtig guide: Gør din startmenu i Windows 10 mere personlig

Samtidig sikrer reservationssystemet også, at du opdaterer, når din hardwareproducent har alle drivere på plads.

Reservationssoftwaren på din computer tillader først at opdatere, når den er helt sikker på, at dit system skulle være kompatibelt med Windows 10.

Vi har dog fint kunne installere Windows 10 på de fleste enheder uden de store problemer.

Så hvis du har bare en smule teknisk snilde - og følger vejledningen længere oppe i artiklen - så kan du også installere Windows 10 uden for reservationssystemet.

Læs også: Vi har testet den endelige version af [b][b]Windows 10[/b]: Her er vores dom[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs