Artikel top billede

Fuld fart på Windows 10: 50 millioner opgraderinger på tre uger

For bare en uge siden var der over 25 millioner computere verden over med Windows 10 - og hvis man skal tro på amerikansk tech-medie, så er brugerskaren fordoblet på bare en uge. Læs hvordan her.

Microsoft har travlt med at opgradere computere verden over.

Helt op imod over en milliard computere er kompatible med det nye Windows 10-system og potentielt klar til at modtage det nye system, som kan hentes gratis.

Igennem et reservationssystem bliver computere løbende opdateret, så det har været lidt svært at finde ud af, hvor mange computere, der reelt har modtaget opdateringen.

Microsoft selv var ude i sidste uge og fortælle, at der var 25 millioner computere, som var opdateret til Windows 10.

Hvis du ikke gider vente i "reservationskøen", så kan du læse her, hvordan du selv kan installere Windows 10.

Men nu er et amerikansk medie, Winbeta.org, ude med nye tal.

Hjemmesiden har tidligere været meget præcise med tal og sine kilder, og Winbeta fortæller, at Microsoft nu har fået installeret Windows 10 på over 50 millioner computere verden over.

Det er et imponerende nummer, hvis det er sandt, og en fordobling i forhold til sidste uges 25 millioner.

Ifølge Winbetas kilder, så er Microsoft begyndt at presse installationerne ud meget mere aggressivt, hvilket betyder, at flere modtager opgraderingen hurtigere.
[/b]

Grunden til reservationssystemet ligger i, at Microsoft ikke vil overbelaste sine servere ved, at flere millioner computere på samme tid vil downloade de godt 4 GB-installationsfiler til Windows 10.

Gør dit Windows 10 mere personligt: Hurtig guide: Gør din startmenu i Windows 10 mere personlig

Samtidig sikrer reservationssystemet også, at du opdaterer, når din hardwareproducent har alle drivere på plads.

Reservationssoftwaren på din computer tillader først at opdatere, når den er helt sikker på, at dit system skulle være kompatibelt med Windows 10.

Vi har dog fint kunne installere Windows 10 på de fleste enheder uden de store problemer.

Så hvis du har bare en smule teknisk snilde - og følger vejledningen længere oppe i artiklen - så kan du også installere Windows 10 uden for reservationssystemet.

Læs også: Vi har testet den endelige version af [b][b]Windows 10[/b]: Her er vores dom[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere