Artikel top billede

Derfor udskyder Google samlesæt-telefon: Dumpede fald-test og gik i stykker

Prototyper kunne ikke holde til drop-test. Nu dropper Google den hidtidige magnet-løsning og går på jagt efter ny måde at 'klistre' modulerne sammen på.

Med et par sparsomme meddelelser oplyste Google fornylig, at selskabet udskyder den ellers længede ventede samlesæt-telefon, Ara.

Det kan du læse mere om her: Google udskyder planer om samlesæt-telefon: Project Ara skydes til hjørne.

Project Ara har ellers været længe undervejs, og det var planen, at de første eksemplarer skulle sendes i handelen i i første omgang Puerto Rico til efteråret.

Computerworld skrev første gang om planerne om en telefon, som brugeren selv kan sammensætte som byggeklodser, i 2013.

Det kan du læse mere om her: Google-project: Byg din egen smartphone.

Nu er grunden til, at projektet udskydes yderligere kommet frem: Googles prototyper af samlesæt-telefonen dumpede en såkaldt droptest. Telefonen gik simpelthen fra hinanden, da den blev smidt på gulvet.

Magneter fungerede ikke

Problemet er de magneter, som Google har anvendt til at 'klistre' telefonens forskellige moduler sammen.

Fald-testen viste, at de ikke fungerede ordentligt. Nu er Google på jagt efter en ny metode til at klikke de forskellige byggeklodser sammen med.

Selskabet oplyser dog intet om, hvad det har i tankerne og hvad planen nu er.

Samtidig arbejder Googles udviklere på en måde, hvorpå telefonens kerne-komponenter kan pakkes helt ultrakompakt i det, som bliver det centrale model i midten af telefonen.

Uden på denne kompakte kerne skal brugeren så kunne klikke de forskellige øvrige komponenter på.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere