Artikel top billede

Derfor udskyder Google samlesæt-telefon: Dumpede fald-test og gik i stykker

Prototyper kunne ikke holde til drop-test. Nu dropper Google den hidtidige magnet-løsning og går på jagt efter ny måde at 'klistre' modulerne sammen på.

Med et par sparsomme meddelelser oplyste Google fornylig, at selskabet udskyder den ellers længede ventede samlesæt-telefon, Ara.

Det kan du læse mere om her: Google udskyder planer om samlesæt-telefon: Project Ara skydes til hjørne.

Project Ara har ellers været længe undervejs, og det var planen, at de første eksemplarer skulle sendes i handelen i i første omgang Puerto Rico til efteråret.

Computerworld skrev første gang om planerne om en telefon, som brugeren selv kan sammensætte som byggeklodser, i 2013.

Det kan du læse mere om her: Google-project: Byg din egen smartphone.

Nu er grunden til, at projektet udskydes yderligere kommet frem: Googles prototyper af samlesæt-telefonen dumpede en såkaldt droptest. Telefonen gik simpelthen fra hinanden, da den blev smidt på gulvet.

Magneter fungerede ikke

Problemet er de magneter, som Google har anvendt til at 'klistre' telefonens forskellige moduler sammen.

Fald-testen viste, at de ikke fungerede ordentligt. Nu er Google på jagt efter en ny metode til at klikke de forskellige byggeklodser sammen med.

Selskabet oplyser dog intet om, hvad det har i tankerne og hvad planen nu er.

Samtidig arbejder Googles udviklere på en måde, hvorpå telefonens kerne-komponenter kan pakkes helt ultrakompakt i det, som bliver det centrale model i midten af telefonen.

Uden på denne kompakte kerne skal brugeren så kunne klikke de forskellige øvrige komponenter på.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere