Artikel top billede

Derfor udskyder Google samlesæt-telefon: Dumpede fald-test og gik i stykker

Prototyper kunne ikke holde til drop-test. Nu dropper Google den hidtidige magnet-løsning og går på jagt efter ny måde at 'klistre' modulerne sammen på.

Med et par sparsomme meddelelser oplyste Google fornylig, at selskabet udskyder den ellers længede ventede samlesæt-telefon, Ara.

Det kan du læse mere om her: Google udskyder planer om samlesæt-telefon: Project Ara skydes til hjørne.

Project Ara har ellers været længe undervejs, og det var planen, at de første eksemplarer skulle sendes i handelen i i første omgang Puerto Rico til efteråret.

Computerworld skrev første gang om planerne om en telefon, som brugeren selv kan sammensætte som byggeklodser, i 2013.

Det kan du læse mere om her: Google-project: Byg din egen smartphone.

Nu er grunden til, at projektet udskydes yderligere kommet frem: Googles prototyper af samlesæt-telefonen dumpede en såkaldt droptest. Telefonen gik simpelthen fra hinanden, da den blev smidt på gulvet.

Magneter fungerede ikke

Problemet er de magneter, som Google har anvendt til at 'klistre' telefonens forskellige moduler sammen.

Fald-testen viste, at de ikke fungerede ordentligt. Nu er Google på jagt efter en ny metode til at klikke de forskellige byggeklodser sammen med.

Selskabet oplyser dog intet om, hvad det har i tankerne og hvad planen nu er.

Samtidig arbejder Googles udviklere på en måde, hvorpå telefonens kerne-komponenter kan pakkes helt ultrakompakt i det, som bliver det centrale model i midten af telefonen.

Uden på denne kompakte kerne skal brugeren så kunne klikke de forskellige øvrige komponenter på.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere