Derfor udskyder Google samlesæt-telefon: Dumpede fald-test og gik i stykker

Prototyper kunne ikke holde til drop-test. Nu dropper Google den hidtidige magnet-løsning og går på jagt efter ny måde at 'klistre' modulerne sammen på.

Med et par sparsomme meddelelser oplyste Google fornylig, at selskabet udskyder den ellers længede ventede samlesæt-telefon, Ara.

Det kan du læse mere om her: Google udskyder planer om samlesæt-telefon: Project Ara skydes til hjørne.

Project Ara har ellers været længe undervejs, og det var planen, at de første eksemplarer skulle sendes i handelen i i første omgang Puerto Rico til efteråret.

Computerworld skrev første gang om planerne om en telefon, som brugeren selv kan sammensætte som byggeklodser, i 2013.

Det kan du læse mere om her: Google-project: Byg din egen smartphone.

Nu er grunden til, at projektet udskydes yderligere kommet frem: Googles prototyper af samlesæt-telefonen dumpede en såkaldt droptest. Telefonen gik simpelthen fra hinanden, da den blev smidt på gulvet.

Magneter fungerede ikke
Problemet er de magneter, som Google har anvendt til at 'klistre' telefonens forskellige moduler sammen.

Fald-testen viste, at de ikke fungerede ordentligt. Nu er Google på jagt efter en ny metode til at klikke de forskellige byggeklodser sammen med.

Selskabet oplyser dog intet om, hvad det har i tankerne og hvad planen nu er.

Samtidig arbejder Googles udviklere på en måde, hvorpå telefonens kerne-komponenter kan pakkes helt ultrakompakt i det, som bliver det centrale model i midten af telefonen.

Uden på denne kompakte kerne skal brugeren så kunne klikke de forskellige øvrige komponenter på.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.