Artikel top billede

Her ses Surface 3, som er en mindre version af Surface Pro 3.

Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Microsoft er angiveligt på vej med en række nye produkter, der blandt andet kommer til at tælle en Surface Pro 4 og en ny Xbox.

Microsoft lancerer i oktober måned nyt hardware, hvilket indbefatter både en Surface Pro 4, to nye Lumia-telefoner, et nyt Microsoft Band og måske også en tyndere version af Xbox One.

Det skriver The Verge's Tom Warren, som har et renommé for at være ret præcis i sine informationer om netop Microsoft.

Tidligere har også et kinesisk Windows Phone-specifikt medie skrevet om præcis det samme.

De to nye telefoner skulle angiveligt være en Lumia 950 og en XL-version af samme.

Den største af telefonerne skulle have en 5,7 tommer skærm med 1.440 x 2.560 pixels opløsning, 20 megapixel kamera, 3 GB RAM, Usb-C og selvfølgelig Windows 10. Den mindre model har en skærm på 5,2 tommer.

Ny Surface med Windows Hello

Den nye Surface Pro 4 skulle ikke se markant anderledes ud end Surface Pro 3.

Det skyldes blandt andet, at de mange virksomheder og privatpersoner, som har købt docking-grej eller lignende til Pro 3, ikke skal være nødsaget til at købe nyt igen.

Ligeledes skulle Surface Pro 4 have en eller anden form for Windows Hello-integration - Microsofts nye biometriske sikkerhedssoftware - hvilket nok bliver i form af en fingerscanner.

Intels 3D-kamera til at lave ansigtsgenkendelse er formentligt stadig for stor til at kunne være i en Surface-tablet.

Der er endnu ikke de store informationer på, hvad et nyt Microsoft Band vil komme til at indeholde, men en af de store kritikpunkter ved første generation var størrelsen, så mon ikke at anden generation af Microsoft Band er mindre.

The Verge nævner, at Microsoft måske overrasker med nye, ukendte produkter. Her spekuleres der blandt andet i en Surface Mini, som nu har været rygter i næsten et år. Ligeledes nævner det kinesiske WPDang også om en mindre Xbox One (Xbox One Mini).
Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockhain-løsning fra bunden”
Interview: Blockchain-teknologien udvikler sig lige så hastigt som internettet gjorde i 90’erne, lyder det fra Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, som i dag står i spidsen for Lars Seier Christensens blockhain-satsning Concordium. Hun vurderer samtidig, at Mærsk ville have valgt en anden løsning til sin meget omtalte blockchain-satsning, hvis selskabet i dag skulle bygge en løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.