Artikel top billede

Her ses Surface 3, som er en mindre version af Surface Pro 3.

Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Microsoft er angiveligt på vej med en række nye produkter, der blandt andet kommer til at tælle en Surface Pro 4 og en ny Xbox.

Microsoft lancerer i oktober måned nyt hardware, hvilket indbefatter både en Surface Pro 4, to nye Lumia-telefoner, et nyt Microsoft Band og måske også en tyndere version af Xbox One.

Det skriver The Verge's Tom Warren, som har et renommé for at være ret præcis i sine informationer om netop Microsoft.

Tidligere har også et kinesisk Windows Phone-specifikt medie skrevet om præcis det samme.

De to nye telefoner skulle angiveligt være en Lumia 950 og en XL-version af samme.

Den største af telefonerne skulle have en 5,7 tommer skærm med 1.440 x 2.560 pixels opløsning, 20 megapixel kamera, 3 GB RAM, Usb-C og selvfølgelig Windows 10. Den mindre model har en skærm på 5,2 tommer.

Ny Surface med Windows Hello

Den nye Surface Pro 4 skulle ikke se markant anderledes ud end Surface Pro 3.

Det skyldes blandt andet, at de mange virksomheder og privatpersoner, som har købt docking-grej eller lignende til Pro 3, ikke skal være nødsaget til at købe nyt igen.

Ligeledes skulle Surface Pro 4 have en eller anden form for Windows Hello-integration - Microsofts nye biometriske sikkerhedssoftware - hvilket nok bliver i form af en fingerscanner.

Intels 3D-kamera til at lave ansigtsgenkendelse er formentligt stadig for stor til at kunne være i en Surface-tablet.

Der er endnu ikke de store informationer på, hvad et nyt Microsoft Band vil komme til at indeholde, men en af de store kritikpunkter ved første generation var størrelsen, så mon ikke at anden generation af Microsoft Band er mindre.

The Verge nævner, at Microsoft måske overrasker med nye, ukendte produkter. Her spekuleres der blandt andet i en Surface Mini, som nu har været rygter i næsten et år. Ligeledes nævner det kinesiske WPDang også om en mindre Xbox One (Xbox One Mini).
Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere