Artikel top billede

Her ses Surface 3, som er en mindre version af Surface Pro 3.

Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Microsoft er angiveligt på vej med en række nye produkter, der blandt andet kommer til at tælle en Surface Pro 4 og en ny Xbox.

Microsoft lancerer i oktober måned nyt hardware, hvilket indbefatter både en Surface Pro 4, to nye Lumia-telefoner, et nyt Microsoft Band og måske også en tyndere version af Xbox One.

Det skriver The Verge's Tom Warren, som har et renommé for at være ret præcis i sine informationer om netop Microsoft.

Tidligere har også et kinesisk Windows Phone-specifikt medie skrevet om præcis det samme.

De to nye telefoner skulle angiveligt være en Lumia 950 og en XL-version af samme.

Den største af telefonerne skulle have en 5,7 tommer skærm med 1.440 x 2.560 pixels opløsning, 20 megapixel kamera, 3 GB RAM, Usb-C og selvfølgelig Windows 10. Den mindre model har en skærm på 5,2 tommer.

Ny Surface med Windows Hello

Den nye Surface Pro 4 skulle ikke se markant anderledes ud end Surface Pro 3.

Det skyldes blandt andet, at de mange virksomheder og privatpersoner, som har købt docking-grej eller lignende til Pro 3, ikke skal være nødsaget til at købe nyt igen.

Ligeledes skulle Surface Pro 4 have en eller anden form for Windows Hello-integration - Microsofts nye biometriske sikkerhedssoftware - hvilket nok bliver i form af en fingerscanner.

Intels 3D-kamera til at lave ansigtsgenkendelse er formentligt stadig for stor til at kunne være i en Surface-tablet.

Der er endnu ikke de store informationer på, hvad et nyt Microsoft Band vil komme til at indeholde, men en af de store kritikpunkter ved første generation var størrelsen, så mon ikke at anden generation af Microsoft Band er mindre.

The Verge nævner, at Microsoft måske overrasker med nye, ukendte produkter. Her spekuleres der blandt andet i en Surface Mini, som nu har været rygter i næsten et år. Ligeledes nævner det kinesiske WPDang også om en mindre Xbox One (Xbox One Mini).
Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.