Artikel top billede

Dansk Sitel-afdeling skal besvare 250.000 telefonopkald og e-mails til Garmin

Det danske afdeling af Sitel, der også står for TDC's kundesupport, skal nu køre Garmins kundesupport fra København.

Amerikanske Sitel, der sidste år overtog TDC's kundesupport i en kæmpe-aftale, der inkluderede 800 medarbejdere, har netop nuppet endnu en stor aftale til det danske kontor.

Sitel i København skal nu også stå for GPS-giganten Garmins kundeservice i Danmark, Finland, Norge og Sverige, meddeler virksomheden.

"Aftalen, som træder i kraft i januar 2016, omfatter teknisk og generel kundesupport til Garmins vejnavigation, udendørs- samt sportprodukter," skriver Sitel Danmark i en pressemeddelse.

Der er omkring 250.000 årlige opkald og e-mails til Garmins kundesupport i Danmark, Norge, Sverige og Finland, så der bliver godt gang i telefonerne og indbakkerne på Sitel-kontoret i København.

"Samarbejdet med Garmin betyder, at Sitel skal rekruttere medarbejdere både internt og eksternt for at bemande den nye supportfunktion," skriver selskabet. 

Vokser voldsomt i Danmark

Aftalen med Garmin er dog slet ikke i samme størrelsesorden som sidste års TDC-aftale.

Sitel oplyser til Computerworld, at mellem 25 og 45 medarbejdere vil blive involveret i opgaven med at håndtere Garmins kundesupport.

I Sitel Denmarks årsregnskab for 2014 lød antallet af ansatte på 235. Bruttofortjenesten var på 81 millioner kroner, mens resultatet før skat lød på lige godt 2,3 millioner.

Efter alt at dømme vil Sitel dog kunne fremvise voldsomt vækst for den danske forretning i det kommende årsregnskab.

Sitel oplyser til Computerworld, at det danske kontor nu har 1.100 medarbejdere, der er ansat af Sitel Denmark og arbejder i Danmark.

Når antallet af medarbejdere pludselig er skudt sådan i vejret, skyldes det ikke mindst den store aftale med TDC, hvor Sitel har overtaget en stor del af TDC's kundesupport. TDC-kontrakten udgør omkring 85 procent af den danske forretning, oplyser Sitel.

Sitel, der har hovedkontor i Nashville, USA, driver i dag, ifølge Wikipedia, 108 kontorer i 21 lande. Selskabet har 61.100 ansatte.

Læs også:

Om få dage er der 800 færre ansatte i TDC: HVad bliver deres fremtid

800 TDC-ansatte får ny arbejdsgiver
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere