Artikel top billede

Jens Grønlund Nielsen er ny direktør i Telmore.

Direktøren smutter fra TDC's Telmore - 31-årig afløser udnævnt

TDC's lavprisselskab Telmore får ny administrerende direktør.

Det er kun lidt over halvandet år siden, at Telmore sidst fik ny direktør, men Rasmus Busk forlader nu det TDC-ejede teleselskab.

TDC meddeler, at afløseren bliver Jens Grønlund Nielsen, der allerede tiltræder stillingen i dag, mandag. 

"Det sker i forlængelse af, at Rasmus Busk forlader Telmore til fordel for et nyt job. Nu er det Telmores kommercielle chef siden 2013, der sætter sig på posten som direktør," oplyser TDC.

Jens Grønlund Nielsen har siden foråret 2013 haft ansvaret for salgsudvikling, strategi, og produkt- og forretningsudvikling i Telmore.

TDC oplyser til Computerworld, at Rasmus Busk har fået job som administrerende direktør i alarm-selskabet Verisure. 

TDC slugte Telmore

Telmore har efterhånden 15 år på bagen, og lavprisselskabet har haft stor succes med at tilbyde billige produkter via online selvbetjeningsløsninger.

TDC valgte i 2013 at lukke Telmore som et selvstændigt selskab, så det nu er et varemærke i TDC-koncernen.

Telmore spiller dog fortsat en vigtig rolle i TDC, da det er en forretningsenhed, koncernen ofte er fremhæver som en succeshistorie, og ved at Telmore tidligere har søsat en række innovative tele-tiltag.

Sidste år skabte Telmore røre på det danske telemarked med et nyt pakkekoncept, hvor mobilkunderne sammen med et abonnement ]får adgang til en stribe indholdstjenester, eksempelvis TV2 Play, HBO, Telmore Musik, Politiken, Ekstra Bladet og Mofibos e-bøger.

Vild med Homeland

Jens Grønlund Nielsen, der er født i 1984 og Cand. Merc. i strategi og organisation, siger om sit nye job:

"Der er en grund til, at eksempelvis Telmore Play har vundet genklang som en ny type abonnement. Mit fokus vil være på at få drevet den produktudvikling endnu længere til gavn for vores kunder, og jeg er skruet sådan sammen, at tingene nok skal lykkedes, hvis man knokler for det. Sammen med mine engagerede og dygtige kolleger i Telmore skal vi nok holde resten af mobilbranchen på tæerne."

TDC skriver om den nye Telmore-direktør, at han er "storforbruger af online medier" og fan af "klassiske thrillers/spion-film og spændingsserier som Homeland og True Detective."

Læs også: TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

Den nye Telmore-direktør tager over blot blot få dage efter, at hovedkoncernen TDC fik ny administrerende direktør i form af Pernille Erenbjerg, der afløste Carsten Dilling. Læs mere om det her.

"I Jens har jeg fundet en stærk afløser, der kender enhver krog af Telmore's forretning. Han har den helt nødvendige kommercielle erfaring, og har været ankermand i den succesfulde revitalisering af Telmore," udtaler Johan Kirstein Brammer, koncerndirektør i TDC Groups privatforretning, i en pressemeddelelse.

Læs også:

TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

TDC vs. Telia & Telenor vs. 3: Her er dit teleselskabs styrker og svagheder i den nye telekrig

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab
IT-JOB

Unik System Design A/S

Scrum Master

Politiets Efterretningstjeneste

Informationsspecialister i PET

OptikIT A/S

Frontend-webudvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Premium
Erik Damgaards nye firma tjener millioner og stryger ind i Top 100: “Uniconta er mit comeback, og det føles fantastisk at være tilbage”