Artikel top billede

Jens Grønlund Nielsen er ny direktør i Telmore.

Direktøren smutter fra TDC's Telmore - 31-årig afløser udnævnt

TDC's lavprisselskab Telmore får ny administrerende direktør.

Det er kun lidt over halvandet år siden, at Telmore sidst fik ny direktør, men Rasmus Busk forlader nu det TDC-ejede teleselskab.

TDC meddeler, at afløseren bliver Jens Grønlund Nielsen, der allerede tiltræder stillingen i dag, mandag. 

"Det sker i forlængelse af, at Rasmus Busk forlader Telmore til fordel for et nyt job. Nu er det Telmores kommercielle chef siden 2013, der sætter sig på posten som direktør," oplyser TDC.

Jens Grønlund Nielsen har siden foråret 2013 haft ansvaret for salgsudvikling, strategi, og produkt- og forretningsudvikling i Telmore.

TDC oplyser til Computerworld, at Rasmus Busk har fået job som administrerende direktør i alarm-selskabet Verisure. 

TDC slugte Telmore

Telmore har efterhånden 15 år på bagen, og lavprisselskabet har haft stor succes med at tilbyde billige produkter via online selvbetjeningsløsninger.

TDC valgte i 2013 at lukke Telmore som et selvstændigt selskab, så det nu er et varemærke i TDC-koncernen.

Telmore spiller dog fortsat en vigtig rolle i TDC, da det er en forretningsenhed, koncernen ofte er fremhæver som en succeshistorie, og ved at Telmore tidligere har søsat en række innovative tele-tiltag.

Sidste år skabte Telmore røre på det danske telemarked med et nyt pakkekoncept, hvor mobilkunderne sammen med et abonnement ]får adgang til en stribe indholdstjenester, eksempelvis TV2 Play, HBO, Telmore Musik, Politiken, Ekstra Bladet og Mofibos e-bøger.

Vild med Homeland

Jens Grønlund Nielsen, der er født i 1984 og Cand. Merc. i strategi og organisation, siger om sit nye job:

"Der er en grund til, at eksempelvis Telmore Play har vundet genklang som en ny type abonnement. Mit fokus vil være på at få drevet den produktudvikling endnu længere til gavn for vores kunder, og jeg er skruet sådan sammen, at tingene nok skal lykkedes, hvis man knokler for det. Sammen med mine engagerede og dygtige kolleger i Telmore skal vi nok holde resten af mobilbranchen på tæerne."

TDC skriver om den nye Telmore-direktør, at han er "storforbruger af online medier" og fan af "klassiske thrillers/spion-film og spændingsserier som Homeland og True Detective."

Læs også: TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

Den nye Telmore-direktør tager over blot blot få dage efter, at hovedkoncernen TDC fik ny administrerende direktør i form af Pernille Erenbjerg, der afløste Carsten Dilling. Læs mere om det her.

"I Jens har jeg fundet en stærk afløser, der kender enhver krog af Telmore's forretning. Han har den helt nødvendige kommercielle erfaring, og har været ankermand i den succesfulde revitalisering af Telmore," udtaler Johan Kirstein Brammer, koncerndirektør i TDC Groups privatforretning, i en pressemeddelelse.

Læs også:

TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

TDC vs. Telia & Telenor vs. 3: Her er dit teleselskabs styrker og svagheder i den nye telekrig

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere