Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Efter kun to år på posten er Dells administrerende direktør i Danmark, Adam Vieth, fortid i selskabet.

Dells øverste chef i Danmark, Adam Vieth, har efter blot to år på posten meget pludseligt valgt at forlade sin stilling.

Adam Vieth fortæller til Computerworld, at hans exit skete "helt udramatisk" for 10 dage siden.

"Jeg er erblevet enig med Dell om, at jeg efter 15 år gerne vil prøve noget nyt. Det kan nogen gange være sundt for en selv, men også for en virksomhed, at der kommer nyt blod og nye tanker og ideer til," siger en fåmælt Adam Vieth.

Han afviser samtidig, at han er blevet fyret.

"Det er sket som en såkaldt mutual agreement, det vil sige en fælles aftale," siger han.

Adam Vieth fortæller, at han allerede har et nyt job i kikkerten. Han ønsker dog endnu ikke sætte navn på sin nye arbejdsgiver.

"Jeg kan endnu ikke sige, hvor jeg fortsætter. Det kan jeg melde ud om en lille måneds tid. Men det er indenfor it-sektoren, og jobbet er relateret til det job, jeg har haft indtil i dag," siger Adam Vieth til Computerworld.

Hos Dell har man endnu ikke fundet Adam Vieths afløser. Indtil videre er salgsdirektør Lars Baun konstitueret som administrerende direktør, mens man leder efter en ny dansk topchef.

"Dell har gennem de seneste år været igennem en gennemgribende udvikling og transformation, og Adam har gjort en stor indsats i denne forbindelse. Vi takker Adam for hans store og mangeårige engagement i Dell og ønsker ham det bedste fremover," hedder det i en officiel kommentar fra Sam Forsbom, der er executive director og general manager for Dells Northern Group Commercial Business.

Læs også:

Ny direktør for Dell i Danmark: Sådan skal Dell banke alle rivalerne

Den store danske pc-krig er slut: Kineserne vandt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere