Artikel top billede

Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Efter kun to år på posten er Dells administrerende direktør i Danmark, Adam Vieth, fortid i selskabet.

Dells øverste chef i Danmark, Adam Vieth, har efter blot to år på posten meget pludseligt valgt at forlade sin stilling.

Adam Vieth fortæller til Computerworld, at hans exit skete "helt udramatisk" for 10 dage siden.

"Jeg er erblevet enig med Dell om, at jeg efter 15 år gerne vil prøve noget nyt. Det kan nogen gange være sundt for en selv, men også for en virksomhed, at der kommer nyt blod og nye tanker og ideer til," siger en fåmælt Adam Vieth.

Han afviser samtidig, at han er blevet fyret.

"Det er sket som en såkaldt mutual agreement, det vil sige en fælles aftale," siger han.

Adam Vieth fortæller, at han allerede har et nyt job i kikkerten. Han ønsker dog endnu ikke sætte navn på sin nye arbejdsgiver.

"Jeg kan endnu ikke sige, hvor jeg fortsætter. Det kan jeg melde ud om en lille måneds tid. Men det er indenfor it-sektoren, og jobbet er relateret til det job, jeg har haft indtil i dag," siger Adam Vieth til Computerworld.

Hos Dell har man endnu ikke fundet Adam Vieths afløser. Indtil videre er salgsdirektør Lars Baun konstitueret som administrerende direktør, mens man leder efter en ny dansk topchef.

"Dell har gennem de seneste år været igennem en gennemgribende udvikling og transformation, og Adam har gjort en stor indsats i denne forbindelse. Vi takker Adam for hans store og mangeårige engagement i Dell og ønsker ham det bedste fremover," hedder det i en officiel kommentar fra Sam Forsbom, der er executive director og general manager for Dells Northern Group Commercial Business.

Læs også:

Ny direktør for Dell i Danmark: Sådan skal Dell banke alle rivalerne

Den store danske pc-krig er slut: Kineserne vandt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere