Skal det koste penge at bruge uTorrent? Dump: uTorrent.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling

En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Fildeling via BitTorrent-protokollen er en yderst populær internet-aktivitet, der hidtil har været helt gratis at benytte sig af.

Men der kan være et paradigmeskifte indenfor rækkevidde.

Nu lufter udviklerne fra et af de mest populære BitTorrent-programmer, uTorrent, at de er åbne over for nye veje til finansiering af projektet, og en betalingsløsning kan være en mulighed.

På denne officielle uTorrent-blog fortæller udviklerne, at de leder efter nye veje til at skaffe penge på.

Leder efter løsninger til "alle budgetter"
Udviklerne skriver, at ikke er tilfredse med den måde, der finansieres på i dag, og at de ønsker, at give brugerne nye alternativer til at støtte uTorrent - alternativer til alle budgettet.

Den sidste formulering tyder på, at der en betalingsmodel på vej. Men den er dog ikke bekræftet.

Det skriver TorrentFreak.

I dag kommer de fleste af indtægterne fra andre programmer, der følger med uTorrent, hvilket udviklerne mener, er ødelæggende for en god brugeroplevelse.

uTorrent skriver, at de har mange ideer, der skal testes i de kommende uger og måneder.

Hvis betaling for bittorrent-tjenesten bliver en løsning vil det være et stort skifte i en verden, der er præget af, at tingene skal være gratis.

Læs også:
Er The Pirate Bay brændt ud? Nyt site er plastret til med falske links og skidt og møg

Sony-hack: Alle filmbranchens hemmelige pirat-planer er lækket

Se torrents mens du henter dem
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.