Artikel top billede

Skal det koste penge at bruge uTorrent? Dump: uTorrent.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling

En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Fildeling via BitTorrent-protokollen er en yderst populær internet-aktivitet, der hidtil har været helt gratis at benytte sig af.

Men der kan være et paradigmeskifte indenfor rækkevidde.

Nu lufter udviklerne fra et af de mest populære BitTorrent-programmer, uTorrent, at de er åbne over for nye veje til finansiering af projektet, og en betalingsløsning kan være en mulighed.

På denne officielle uTorrent-blog fortæller udviklerne, at de leder efter nye veje til at skaffe penge på.

Leder efter løsninger til "alle budgetter"

Udviklerne skriver, at ikke er tilfredse med den måde, der finansieres på i dag, og at de ønsker, at give brugerne nye alternativer til at støtte uTorrent - alternativer til alle budgettet.

Den sidste formulering tyder på, at der en betalingsmodel på vej. Men den er dog ikke bekræftet.

Det skriver TorrentFreak.

I dag kommer de fleste af indtægterne fra andre programmer, der følger med uTorrent, hvilket udviklerne mener, er ødelæggende for en god brugeroplevelse.

uTorrent skriver, at de har mange ideer, der skal testes i de kommende uger og måneder.

Hvis betaling for bittorrent-tjenesten bliver en løsning vil det være et stort skifte i en verden, der er præget af, at tingene skal være gratis.

Læs også:
Er The Pirate Bay brændt ud? Nyt site er plastret til med falske links og skidt og møg

Sony-hack: Alle filmbranchens hemmelige pirat-planer er lækket

Se torrents mens du henter dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere