Artikel top billede

Skal det koste penge at bruge uTorrent? Dump: uTorrent.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling

En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Fildeling via BitTorrent-protokollen er en yderst populær internet-aktivitet, der hidtil har været helt gratis at benytte sig af.

Men der kan være et paradigmeskifte indenfor rækkevidde.

Nu lufter udviklerne fra et af de mest populære BitTorrent-programmer, uTorrent, at de er åbne over for nye veje til finansiering af projektet, og en betalingsløsning kan være en mulighed.

På denne officielle uTorrent-blog fortæller udviklerne, at de leder efter nye veje til at skaffe penge på.

Leder efter løsninger til "alle budgetter"

Udviklerne skriver, at ikke er tilfredse med den måde, der finansieres på i dag, og at de ønsker, at give brugerne nye alternativer til at støtte uTorrent - alternativer til alle budgettet.

Den sidste formulering tyder på, at der en betalingsmodel på vej. Men den er dog ikke bekræftet.

Det skriver TorrentFreak.

I dag kommer de fleste af indtægterne fra andre programmer, der følger med uTorrent, hvilket udviklerne mener, er ødelæggende for en god brugeroplevelse.

uTorrent skriver, at de har mange ideer, der skal testes i de kommende uger og måneder.

Hvis betaling for bittorrent-tjenesten bliver en løsning vil det være et stort skifte i en verden, der er præget af, at tingene skal være gratis.

Læs også:
Er The Pirate Bay brændt ud? Nyt site er plastret til med falske links og skidt og møg

Sony-hack: Alle filmbranchens hemmelige pirat-planer er lækket

Se torrents mens du henter dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere