Skal det koste penge at bruge uTorrent? Dump: uTorrent.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling

En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Fildeling via BitTorrent-protokollen er en yderst populær internet-aktivitet, der hidtil har været helt gratis at benytte sig af.

Men der kan være et paradigmeskifte indenfor rækkevidde.

Nu lufter udviklerne fra et af de mest populære BitTorrent-programmer, uTorrent, at de er åbne over for nye veje til finansiering af projektet, og en betalingsløsning kan være en mulighed.

På denne officielle uTorrent-blog fortæller udviklerne, at de leder efter nye veje til at skaffe penge på.

Leder efter løsninger til "alle budgetter"
Udviklerne skriver, at ikke er tilfredse med den måde, der finansieres på i dag, og at de ønsker, at give brugerne nye alternativer til at støtte uTorrent - alternativer til alle budgettet.

Den sidste formulering tyder på, at der en betalingsmodel på vej. Men den er dog ikke bekræftet.

Det skriver TorrentFreak.

I dag kommer de fleste af indtægterne fra andre programmer, der følger med uTorrent, hvilket udviklerne mener, er ødelæggende for en god brugeroplevelse.

uTorrent skriver, at de har mange ideer, der skal testes i de kommende uger og måneder.

Hvis betaling for bittorrent-tjenesten bliver en løsning vil det være et stort skifte i en verden, der er præget af, at tingene skal være gratis.

Læs også:
Er The Pirate Bay brændt ud? Nyt site er plastret til med falske links og skidt og møg

Sony-hack: Alle filmbranchens hemmelige pirat-planer er lækket

Se torrents mens du henter dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.