Artikel top billede

Skal det koste penge at bruge uTorrent? Dump: uTorrent.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling

En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Fildeling via BitTorrent-protokollen er en yderst populær internet-aktivitet, der hidtil har været helt gratis at benytte sig af.

Men der kan være et paradigmeskifte indenfor rækkevidde.

Nu lufter udviklerne fra et af de mest populære BitTorrent-programmer, uTorrent, at de er åbne over for nye veje til finansiering af projektet, og en betalingsløsning kan være en mulighed.

På denne officielle uTorrent-blog fortæller udviklerne, at de leder efter nye veje til at skaffe penge på.

Leder efter løsninger til "alle budgetter"

Udviklerne skriver, at ikke er tilfredse med den måde, der finansieres på i dag, og at de ønsker, at give brugerne nye alternativer til at støtte uTorrent - alternativer til alle budgettet.

Den sidste formulering tyder på, at der en betalingsmodel på vej. Men den er dog ikke bekræftet.

Det skriver TorrentFreak.

I dag kommer de fleste af indtægterne fra andre programmer, der følger med uTorrent, hvilket udviklerne mener, er ødelæggende for en god brugeroplevelse.

uTorrent skriver, at de har mange ideer, der skal testes i de kommende uger og måneder.

Hvis betaling for bittorrent-tjenesten bliver en løsning vil det være et stort skifte i en verden, der er præget af, at tingene skal være gratis.

Læs også:
Er The Pirate Bay brændt ud? Nyt site er plastret til med falske links og skidt og møg

Sony-hack: Alle filmbranchens hemmelige pirat-planer er lækket

Se torrents mens du henter dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere