Nye iPhones på vej? Apple udsender kryptisk indbydelse til ny event

Er Apple klar med nye iPhones? Meget tyder på det.

Apple har indbudt den amerikanske presse til en produktpræsentation onsdag den 9. september, hvor det ventes at den californiske virksomhed vil præsentere os for nye iPhones og muligvis også et nyt Apple-TV.

Det fremgår af en invitation som det californiske firma netop har udsendt til den amerikanske presse.

Invitationen indholder den kryptiske tekst "Hey Siri, give us a hint," og består derudover af et Apple-logo trykt på en mørkeblå baggrund. Det er desuden værd at bemærke, at invitationen gør brug af elementer fra Siris brugerflade. Samme design, men mange nyheder
Det gættes på at den nye iPhone vil få navnet iPhone 6s, og den vil givetvis komme i to størrelser. Akkurat som det er tilfældet med den eksisterende model. 

Apple har tradition for at præsentere en såkaldt "s-telefon" hvert andet år. De er kendtegnet ved at have et design, der er næsten identisk med den forrige version, men til gengæld er blevet udstyret med en række nye funktioner og en hurtigere processor. 

De nye iPhones ventes at gøre brug af den trykfølsomme "forcetouch-teknologi", der i dag bliver brugt i Apple Watch. Forcetouch gør skærmen i stand til at registrere, hvor hårdt brugeren trykker på skærmen. 

Derudover vil iPhone 6s ifølge Apple-bloggen 9to5mac også blive udstyret med et bedre 12 megapixel kamera og en hurtigere LTE-forbindelse. 

Video-bloggen Unbox Therapy hævder desuden at være kommet i besiddelse af chassiset til iPhone 6s og har konstateret, at Apple gør brug af et stærkere chassis, der mindsker risikoen for at telefonen bliver bøjet

Nyt Apple-tv på vej
Apple ventes ligeledes at præsentere en ny udgave af sin Apple-tv-boks. 

Der har længe været rygter om et nyt Apple-TV, men ifølge det amerikanske website Buzzfeeds velinformerede tech-journalist John Paczkowski vil Apple langt om længe være klar til at præsentere boksen ved den forstående event. 

Tv-boksen ventes at få et nyt tyndere design og blive udstyret med en ny fjernbetjening med en touchpad. Derudover ventes den også at få et nyt styresystem med dertilhørende App Store samt en API, der gør det muligt at udvikle apps til den.

Der har desuden længe gået rygter om, at Apple vil gøre det muligt at kontrollere tv-boksen via den digitale assistent Siri. Et rygte som givetvis får ekstra næring af invitationens kryptiske henvisning til Siri. Læs også:
Brikkerne falder langsomt på plads: Sådan bliver det nye Apple-TV

Stor kamerasammenligning: Så flotte billeder tager de bedste smartphones i 2015

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.