Nye iPhones på vej? Apple udsender kryptisk indbydelse til ny event

Er Apple klar med nye iPhones? Meget tyder på det.

Apple har indbudt den amerikanske presse til en produktpræsentation onsdag den 9. september, hvor det ventes at den californiske virksomhed vil præsentere os for nye iPhones og muligvis også et nyt Apple-TV.

Det fremgår af en invitation som det californiske firma netop har udsendt til den amerikanske presse.

Invitationen indholder den kryptiske tekst "Hey Siri, give us a hint," og består derudover af et Apple-logo trykt på en mørkeblå baggrund. Det er desuden værd at bemærke, at invitationen gør brug af elementer fra Siris brugerflade. Samme design, men mange nyheder
Det gættes på at den nye iPhone vil få navnet iPhone 6s, og den vil givetvis komme i to størrelser. Akkurat som det er tilfældet med den eksisterende model. 

Apple har tradition for at præsentere en såkaldt "s-telefon" hvert andet år. De er kendtegnet ved at have et design, der er næsten identisk med den forrige version, men til gengæld er blevet udstyret med en række nye funktioner og en hurtigere processor. 

De nye iPhones ventes at gøre brug af den trykfølsomme "forcetouch-teknologi", der i dag bliver brugt i Apple Watch. Forcetouch gør skærmen i stand til at registrere, hvor hårdt brugeren trykker på skærmen. 

Derudover vil iPhone 6s ifølge Apple-bloggen 9to5mac også blive udstyret med et bedre 12 megapixel kamera og en hurtigere LTE-forbindelse. 

Video-bloggen Unbox Therapy hævder desuden at være kommet i besiddelse af chassiset til iPhone 6s og har konstateret, at Apple gør brug af et stærkere chassis, der mindsker risikoen for at telefonen bliver bøjet

Nyt Apple-tv på vej
Apple ventes ligeledes at præsentere en ny udgave af sin Apple-tv-boks. 

Der har længe været rygter om et nyt Apple-TV, men ifølge det amerikanske website Buzzfeeds velinformerede tech-journalist John Paczkowski vil Apple langt om længe være klar til at præsentere boksen ved den forstående event. 

Tv-boksen ventes at få et nyt tyndere design og blive udstyret med en ny fjernbetjening med en touchpad. Derudover ventes den også at få et nyt styresystem med dertilhørende App Store samt en API, der gør det muligt at udvikle apps til den.

Der har desuden længe gået rygter om, at Apple vil gøre det muligt at kontrollere tv-boksen via den digitale assistent Siri. Et rygte som givetvis får ekstra næring af invitationens kryptiske henvisning til Siri. Læs også:
Brikkerne falder langsomt på plads: Sådan bliver det nye Apple-TV

Stor kamerasammenligning: Så flotte billeder tager de bedste smartphones i 2015Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
SKI stadfæster afgørelse: Atea må fortsat deltage i offentlige udbud
I 2018 fik Atea lov til at byde med på offentlige udbud trods den store bestikkelsessag. Nu fastholder SKI og Økonomistyrelsen den afgørelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.