Artikel top billede

Nye iPhones på vej? Apple udsender kryptisk indbydelse til ny event

Er Apple klar med nye iPhones? Meget tyder på det.

Apple har indbudt den amerikanske presse til en produktpræsentation onsdag den 9. september, hvor det ventes at den californiske virksomhed vil præsentere os for nye iPhones og muligvis også et nyt Apple-TV.

Det fremgår af en invitation som det californiske firma netop har udsendt til den amerikanske presse.

Invitationen indholder den kryptiske tekst "Hey Siri, give us a hint," og består derudover af et Apple-logo trykt på en mørkeblå baggrund. Det er desuden værd at bemærke, at invitationen gør brug af elementer fra Siris brugerflade.

Samme design, men mange nyheder

Det gættes på at den nye iPhone vil få navnet iPhone 6s, og den vil givetvis komme i to størrelser. Akkurat som det er tilfældet med den eksisterende model. 

Apple har tradition for at præsentere en såkaldt "s-telefon" hvert andet år. De er kendtegnet ved at have et design, der er næsten identisk med den forrige version, men til gengæld er blevet udstyret med en række nye funktioner og en hurtigere processor. 

De nye iPhones ventes at gøre brug af den trykfølsomme "forcetouch-teknologi", der i dag bliver brugt i Apple Watch. Forcetouch gør skærmen i stand til at registrere, hvor hårdt brugeren trykker på skærmen. 

Derudover vil iPhone 6s ifølge Apple-bloggen 9to5mac også blive udstyret med et bedre 12 megapixel kamera og en hurtigere LTE-forbindelse. 

Video-bloggen Unbox Therapy hævder desuden at være kommet i besiddelse af chassiset til iPhone 6s og har konstateret, at Apple gør brug af et stærkere chassis, der mindsker risikoen for at telefonen bliver bøjet

Nyt Apple-tv på vej

Apple ventes ligeledes at præsentere en ny udgave af sin Apple-tv-boks. 

Der har længe været rygter om et nyt Apple-TV, men ifølge det amerikanske website Buzzfeeds velinformerede tech-journalist John Paczkowski vil Apple langt om længe være klar til at præsentere boksen ved den forstående event. 

Tv-boksen ventes at få et nyt tyndere design og blive udstyret med en ny fjernbetjening med en touchpad. Derudover ventes den også at få et nyt styresystem med dertilhørende App Store samt en API, der gør det muligt at udvikle apps til den.

Der har desuden længe gået rygter om, at Apple vil gøre det muligt at kontrollere tv-boksen via den digitale assistent Siri. Et rygte som givetvis får ekstra næring af invitationens kryptiske henvisning til Siri. 

Læs også:
Brikkerne falder langsomt på plads: Sådan bliver det nye Apple-TV

Stor kamerasammenligning: Så flotte billeder tager de bedste smartphones i 2015
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere